arkadaşlar bende genel kültür okuyorum olurmu hiç öle.düz mantık yürütün toplam kredi 192 diyor .eeeee zaten toplam kredi diye kiredi bilgilerinde yazıyor!benim dönem:6 toplam kredi:134 ortak kredi:78 o şartlarda ozaman benim mezun olmam gerekmezmi?toplam kredi:192 ortak kredi:80 olması gerekli mezuniyet için.
hiç kafanız karışmasın istenilen ortada.hedefinizi bilin yeter
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ MEZUNİYET ŞARTLARI
Eğer tasdiknameyle aöl kayıt yaptıran varsa belki bu şartlar değişebilir çünkü bana halkeğitimdeki hoca ortak ders kredin 80 olsun mezunsun sen demişti bunuda belirteyim ama doğrumu yanlışmı bilemem.
bu arada arkadaşlar kayıt ücretleride 20 tl ye düşmüş yeni başlayanlar şanslı bu durumda..
hiç kafanız karışmasın istenilen ortada.hedefinizi bilin yeter
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ MEZUNİYET ŞARTLARI
- Öğrenim gördüğü toplam dönemin en az 8 veya üzeri olması,
- Toplam kazanılan kredinin en az 192 veya üzeri olması,
- Ortak derslerin tamamını başarması veya muaf olması, Dil ve Anlatım dersinden muafiyet olmaması nedeniyle mutlaka başarılması,
- Alan kredisinin 80 veya üzerinde olması (Genel Kültür alanı hariç),
- Alan derslerinin tamamından en az bir defa sınava girilmiş olunması,
- Açık Öğretim Lisesinde en az bir dönem sınava katılmış olması,
- Genel Kültür alanındaki öğrencilerin ortak derslerden 80 veya üzerinde kredi almaları gerekmektedir
Eğer tasdiknameyle aöl kayıt yaptıran varsa belki bu şartlar değişebilir çünkü bana halkeğitimdeki hoca ortak ders kredin 80 olsun mezunsun sen demişti bunuda belirteyim ama doğrumu yanlışmı bilemem.
bu arada arkadaşlar kayıt ücretleride 20 tl ye düşmüş yeni başlayanlar şanslı bu durumda..