Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık Lise ve Açık İlköğretim'le ilgili sorularınızı yazabilirsiniz.

selam yardımcı olursanız belki! bir gün MEZUN OLURUM.....İnşallah ben mesleki açık öğretim'de sosyal bilimler 4. dönemi bitirdim 5. döneme girdim ve anca 20 kıredi topladım.şaşırmayın evde hiç çalışmıyorum çalışmak istemiyorum. çalışmadım böyle oldu.GELELİM ASIL KONUYA.NORMAL AÇIKTAN DEĞİLDE OKULA LİSEYE GİTSEM KAÇINCI SINIFTA BAŞARIM 5. DÖNEMİN SONUDA OKULDA DAHA İYİ ÇALIŞIRIM ÇABUK MEZUN OLURUM KESİN.....VARMI BÖYLE BİRŞEY VARSA LÜRFEN YAZIN......HAYIRLI CEVABINIZI BEKLİYORUM SEVGİ SAYGILARIMLA....

imQ:
Arkdaşım dediklerinden zar zor anladım ama anladım =) şimdi açıktan bitiremiyorsun sanırım liseyi o halde tek bi olanağın kalıyor ''akşam lisesi'' Nedir bu akşam lisesi bildiğin lise Örgün eğitim dışına çıkmış(Tastikname)almış kişilerin girebileceği bi lise tabi bu akşam lisesin senelik bir ücreti var 2000 bin tl İle 3000 tl arasında değişiyor eğer gdirsen akşam lisesine şu anki kredine göre lise 1den başlarsın 0 İLE 47 KREDİ Arasında olanları lise 1 e yerleştiriyorlar ne yazikki kredin çok az bU arada akşam lisesi değilde normal liseye gidersende lise 1 den başlarsın eğer tastikname almadıysan Yani 5 dönem yazık etmişsin sana anca bu kdar yardımcı olabilcem arkdaşım sorun varsa sor yardım edebilirsem ederim..

tşk verdiğini bilgilerb için dedim ya hiç çalışmıyorum kitap bile almıyorum bi dönem kitap aldım ezberledim tüm soruları sınavda aynı çıkmıyınca bıraktım.peki böyle devam ederse ne zaman mezun olurum öğrenci afı olmazmı yoksa 192 kırediyi topliyana kadar.:confused:

Tabiki öyle bişi olmicak Sen tembel birisisin sana tavsiyem Paralı bir akşam lisesine gitmen Yada ne bilim bi koleje Yoksa bu gidişle torunların bile göremicek MEZUniyetini =)

Ya hiç bir şey çalışma aöl'ün sitesindeki geçmiş sınav sorularının hepsine baksan 30 puan garanti alıyorsun.. Bu arada ömer kardeş bana yardımcı olduğun bu ek sınav konusunda da sana çok teşekkür ederim inş temmuz sınavına kdar 160 kredisini aşıp ağustostaki ek sınava giricem =) inş vardır ama;)

s.a. arkadaşlar ben açık liseye yenı kayıt oldum ders secemıyorum nasıl yapmam lazım

): kırıcı yazmışsınız haklısınız bu belki bana biraz çalışma azmi verir bu sınavı çalışıcam puanımı yazıcam....tam 30 kıredi alıcam:cool: inşallah.....

Ömer kardeşim Ben 2 inci dönem sınavının bitimiyle birlikte 160 krediyi aşmış olucam önemli olan bu 2. dönemden sonra ağustosta ek sınav olayı kesin mi ?

mrb hocam bısı sormak ıstıyorummm kafam sıkısınca ılk sana gelıyorumm sımdı ben 1. donemde mat_3 fızık_3 kımya_3 yabancı dıl_3 tarıh_3 secmelı tarıh_3 bu derslerden basarısız oldumm basarısız oldugum derslerıı 2.dondemde secmek zorundamıyımm yardımlarınızı beklıyorumm saygılar..

arkadaşım ''fatosss''bu seçtiğin dersler ortak derslerin ise bilgilerin taze iken tekrar seçmeni tavsiye ederim.ama seçmeli ders ise boşa vakit kaybetme başka ders seç.çünkü ortak derslerini veremediğin veya muaf olmadığın sürece mezun olamasssın,sürekli önüne engel olacaktır( ortak derslerinide başarısız olduğun halde 3kez sınava girip muaf olmalısın) .iyi şanslar..

aol kredi

merhaba arkadaşlar ben 4 yıllık sistemde muhasebe ve finasman üzerine okumaktayım
toplam dönemim 14 aolde okuduğum dönem 10 toplam kredim 178 alan kredim 87 benim
mezun olabilmem için ne kadar daha kredi almam lazım yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
sensizolmaz282010@hotmail.com
www.giresunlukomando.tr.gg

dikkat.gif
KAYIT YENİLEME TARİHİ UZATILDI!
</B>Ülkemizin bazı bölgelerinde yaşanan olumsuz hava şartları nedeniyle 11 Mart 2011 tarihinde sona ermesi gereken Kayıt Yenileme süresi 15 Mart 2011 saat 17:00'ye kadar uzatılmıştır. Kayıt Yenileme işlemini yaptırmayan öğrencilerimiz bu tarihe kadar ilgili bankalara kayıt ücretini yatırdıktan sonra Kayıt Yenileme işlemini yaptırabilirler.(Tarih:11.3.2011)

Ben mesleki açıköğretim metal teknolojileri alanında okuyorum.
Bu son dönemim, 210 kredim var.
okulum bu sene için daha 56 kredi verecek.
ortak derslerim ise 2 tane kaldı, türk edebiyatı 7 ve 8. bu dersler ise toplam 4 kredilik.
yani 270 kredi ile bu dönem mezun oluyorum.Alttan hiçbir dönemim ve dersimde yok.

Liseyi bitirince üniversite yada yüksekokul istiyorum seneye başvurcam.
benim mezun olmam için gerekli olan 240 krediyi ben fazla fazla alıyorum.
Fazla krediler benim bir işime yarar mı, üniversitede istediğim bölüme girmemde etkili olur mu acaba?

Yanıtlarsanız sevinirim.

hüseyin19;

Hadi ya. demek öyle.

O zaman ben sadece türk edebiyatı 7 ve 8 derslerini seçeyim, başka ders seçip de fazladan dersten sınava girmiyeyim boşa.

Gerçekten hiç bir işe yaramıyor mu ya??

hocam ben yeni üye oldum şimdiden size çok teşekkür ederim açık öğretim lisesine yeni kayıt yaptırdım ve öğrencilik durumum aktif hale geldi ders seçimi yaptım mama biraz karambole oldu daha doğrusu nasıl yapacağım konusu hakkında bilgim yoktu 8 tane ders seçtim ve kredi toplamım 17 ,7 tanesi ortak 1 tane seçmeli doğru olup olmadğı bilemiyorum bugünde babam kitapları almaya gitti acaba bir yanlışlık varmıdır ne olur bana yardımcı olun

peki ben ne yapıcam şimdi o dosyayı bilgisayarım açmıyo bir türlü kitapların verildiği yerde bu işi halletmezler mi

''deniz arda'' öncelikle ortak derslerini seç bir ders seçiminde 30 krediyi doldurman gerekiyor.eğer 30 kredi dolmamış ise seçmeli derslerden seçebilirsin.ama öncelikle ortak derslerini seçmelisin.unutma..derslerini seçtikten sonra altaki ''kaydet''butonuna bastıktan sonra işlem tammalanır..kolay gelsin..

ya allah rızası ıcın okul puanı hakkında bı bılgısı olN YOK MU HE BU arda acık lıse den ne olur demeyın benım dersanemde bı cok ogrencı acıklıseden mezun hukuk kazanan da var tıp kazanan da bunun orgun egıtımle bı ılgısı yok adma akıllı calıs yeter bende hukuka hazırlanıyom bu sene hayırlısıysa ve ıns kazanıcamda umıdınızı kaybetmeyın ....

MAÖL yüzyüze egitimde alttan olan derslerden muaf olunabiliyor mu yoksa o dersler verilmeden mezun olunmuyor mu ? bu konuda kafam cok karisik yardimci olursaniz sevinirim.
ders%20durum.jpg

merhaba dönem 7 ve 180 kredi ile üniversite sınavlarına başvuru yapılabilir mi acaba :confused:

Enigma,başvuru yapabilirsin..
Fragile,sen bunu kendi meslek lisene sormalısın...

teşekkür ederim hocam allah razı olsun peki açık liseden mezun olan öğrencilere ne kadar okul puanı geliyor acaba normal okullarda olduğu gibi diploma notuyla bir ilgisi var mı

Üst Alt