Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ağustos ayı evde bakım aylığı alan var mı?

memati

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Ağustos ayı evde bakım aylığı alan var mı?

Evde Bakım Aylığı

daha biz temmuz aylığını almadık.

herhalde ağustos şakasıdır bu heeeee heeeeeeeeeee

ayın beşini bekleyin arkadaşlar.daha erken

----------

geçen ay ayın 11 inde almıştım belki daha önce yattı bilmiyorum hiç belli olmuyor ne zaman yatar alan mesaj atsın hangi ildeyse

arkadaşlar,böyle bir kanun çıkmış ve bişekilde para alıyorsunuz,dua ile veya başka şey ile yatıyor diyorsunuz,sonuçta yatınca çekip ihtiyaçlarınızı görüyorsunuz değilmi,onun için şükredip yapanlardan allah razı olsun diyorum...

Bende size aynen katılıyorum. Tamam zamanında yatmayabilir ama sonuçta bu haktan yararlanıyoruz değilmi ya hiç olmasaydı???

duayla falan yattığı yoktur arkadaşlar hakeden herkes alıyormu? evt alıyoruz ve şükretmeleyiz neden hala bu tarz konuşuyosunuz anlamıyorum??

yahu öyle bir ettinizki sanki biri cebinden veriyo bu parayı arkadaş devlet veriyor devlet kimden alıyor senin annenden babandan amcandan teyzenden kestiği vergilerden veriyor

haahhahah gerçekten gülüyorum..başka hükümetler döneminde annen baban amcan teyzen verği vermiyormuydu..:) onlar niye yapmamış bu uygulamayı..

Evet; bende az önce aldım. Manisa yattı arkadaşlar. 496 TL.

Sanırım zam gelmiş.:D

amasya alan varsa yazsın alanlar güle güle harcasın

memati kardeş burda partizanlık yapma istersen şimdi bu parayı kim veriyor kardeş AKP mi ? DEVLETMİ ? önce bu soruya cevap ver seni bilmem ama ben bu ülke için 93 95 arası doğuda tereristlerle çatıştım 5 şehit arkadaşı toprağa verdik bende yaralı kurtuldum dönünce 97 dede kazada felç oldum o çok sevdiğin kişinin oğlu gibi çürük raporu almadım bir diğer oğlu gibi abd ye kaçmadım yani demem oki kimse ama hiç kimse bize sadaka deyil hakkımız olan parayı veriyor hakkımız varsa tabiki bunuda akp deyil devlet veriyor yazacak çok şey varda bu ste bunun yeri deyil verirsin msn ni orda bu konulara müzakere ederiz ya sen beni ya ben seni ikna ederiz a e ol kardeşim

İlk olarak geçmiş olsun diyorum...

tamam diyorum devletse neden önceki hükümetler niye vermediler..elimizdekileri aldılar..!! o günleri unutmadık.. bu arada ben hiç bir partiyi desteklemiyorum..ssk da o kuyruk dönemlerini unutmadık..her eczaneden istediğn gibi ilacını alıyorsun dimi..sağlıkta devrim yaptılar..bunu görmezden gelemezsiniz.

Nankör olmayın yapılan hizmete saygınız olsun bea..

arkadaşlar,sizden rica ediyorum bu meseleyi uzatmayalım...güzel şeylerden bahsedelim...

eses 26 evet bu parayı devlet veriyor parada bu milletin parası ama benim kafamada şu soru takılıyor bu kanun çıkalı 1 yıl oldu bundan önce devletmi yoktu yoksa bakıma muhtaç engellimi yoktu veya bu kanun vardıda kimsenin haberimi yoktu bende buları bilmek istiyorum birisi bana yardımcı olsa

arkadaşlar forum başlığı ağustos ayı evde bakım parasını alan varmı verilmiş cevabı görünce hemen başlığa tıklıyorum ve yapılan siyaset beni rahatsız ediyor TÜRKİYE de siyaset yapılacak cok yer var istarseniz ayrı başlıkta acabilirsiniz forumda ama inanın ağustos ayı evde bakım parası alan varmı başlığı bu tartıştığınız şeyler için uygun değil sizlerinde bu bakış acısına saygı duyacağınızı ümit ediyorum hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum

Bencede başlığı siyaset tartışmasına çevirdiniz arkadaşlar nedir bu gerginliğiniz anlamıyorum?

tamam sorun yok devam edelim. var mı istanbuldan alan?

Üst Alt