Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ağustos ayı evde bakım aylığı alan var mı?

Bakım parası

arkadaşlar kayseri yatmış bu gün aldım yatan para 496 ytl

arkadaşlar hatay bu ay
temmuzu 12 sınde ağutossu 18 yatirdılar

iii
güzel sewindim ama gece para yatırılırmı aklım almadı ama ne diyim bizim bankalar canları istedimi gece bile yatırıırlar..ve gün cell yaparlar..

Arkadaşlar selam.. Konyada evde bakım ücreti yattı 496 tl fakat şöyle bir durum var burada iki bankadan veriliyor biri iş bankası diğeri ziraat bankası yalnız iş bankasında kart parası adı altında her 6 ayda bir 25 tl kesiliyor böyle bir durumla karşı karşıya olan varmı bu normalmi bu bankanın bu paraya kesinti uygulaması hakmıdır paranın bağlanma şekli zaten belli.. eğer bir yolu varsa kesilen paralarımı gidip geri alayım :) tabi bu işin şakası ama yinede bizlerden bu paranın kesilmesi ayıp diye düşünüyorum saygılar herkese..

herkeze slm ağustos ayı evde bakım ücreti alan oldumu alanlar olduysa ayın kaçında aldılar antalya arkadaşlar cevap yazarsanız sevinirim

slm arkadaşlar ağustos ayı istanbulda alan varmı cvplarsanız memnun olurum şimdiden sağolun

arkadaşlar bakım aylığı netten mi! yoksa tel açarak mı ! ögreniyorsunuz.ist alan varsa lütfen yazsın !

netten nasıl ögreniyorsun !daha detaylı anlatırsan memati kardeş sevinirim..

netten nasıl ögreniyorsun !daha detaylı anlatırsan memati kardeş sevinirim..

ilk olarak ziraat bankasına müracaat ediyorsun..interntr bankacığını aktif hale getirmek istediğini beyan ediyorsun..sonra forum dolduruyorsun..3 haftada çıkıyor..

afyon dan alan var mı arkadaşlar en son temmuz un 1'inde aldım
afyonlu arkadaşlar cevap yazarsanız sevinirim

Ağustos ayı evde bakım aylığı alan var mı.

bende temmuzun 27 de aldım.yer bolvadin.

Üst Alt