Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ağustos ayı evde bakım aylığı alan var mı?

şimdi telefonla banka hesabıma baktım yine yatmamış.samsunda herkes aynı günde almıyormu?

Bende Samsun dayım,benim hesaba da yatmamış,siz nasıl alabildiniz?

hayır yüzde 63 benim.siz çektiniz yani ağustos ayına dair bakım ücretini?

sosyal hizmetleri aradım şimdi.bakım ücretinin neden yatmadığını sordum.yeniden hesap numarası açın sosyal hizmetlere getirin dedi.

sordum ama cevap alamadım.hesap cüzdanının fotokopisini bayan memura verdim.mutemet yerinde yoktu .onun masasına bırakacağını söyledi.ne zaman gelir dedim bilmiyorum dedi.peki mutemete ulaşabileceğimiz telefon yokmu dedim hayır dedi.yakında tekrar gidip sorucam inş. bu sefer mutemet yerinde olur.

----------

samsundayım ben.

şimdi samsun'da bir ben ile türküyürek55 in hesabına mı para yatmamış yani,diğer arkadşlar çekmiş öyle mi?eğer öyleyse bizden ne istiyolar,cinlerim evereste tırmanmak üzeree:)))

mutlaka başkalrı da vadır bakım aylığını alamayan samsunda...ama birçoğu sesini duyuramıyordur berfin kardeşim.

şimdi samsun'da bir ben ile türküyürek55 in hesabına mı para yatmamış yani,diğer arkadşlar çekmiş öyle mi?eğer öyleyse bizden ne istiyolar,cinlerim evereste tırmanmak üzeree:)))

berfin sende bir ara bakalım sana ne diyecekler türküyürek55 e yeni hesap aç demişler bakalım sana ne diyolar birdeyeni hesap işi bana çok mantıksz geldiya size gelmedimi.

arkadaşlar bende pazartesi aldım ama siz bence sosyal hizmetlere sürekli sorgulayın çünkü maaş kesildiyse mutlaka size gerekçeyi bildirmeleri gerek.aldıgınız zaman yazın lütfen

fethiye de daha temmuz parası yatmadı .ağustos ne zaman yatar bilmiyorum .

ilk önce mübarek ramazan ayınız hem sizin adınıza hemde bütün insanlık adına hayırlara vesile olur.
ziraat bankasının internet şubesinden bugün yaptığım kontrol sonucu evde bakım param hesabıma yatırılmış bulunmaktadır...darısı başınıza...

amin deniz feneri kardeş !bugün bankaya gittim.bakım aylıgı yatmamış.niye böyle oldu anlamadım.haziran ayında da böyle olmuştu haziranın maaşını tenmuzda 8 almıştım . bu da öyle olacak sanırım.

izmirde önumuzdekı hafta yatacakmış bıraz once telefon actım şhek e sordum gercı bellı olmuyor oyle deyıp ertesı gunde yatırıyorlar ama en azından bır terslık yok yatacakmış

Üst Alt