Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ağustos ayı evde bakım aylığı alan var mı?

ilk olarak ziraat bankasına müracaat ediyorsun..interntr bankacığını aktif hale getirmek istediğini beyan ediyorsun..sonra forum dolduruyorsun..3 haftada çıkıyor..
teşekkürler memati kardeş..en kısa zaman da müracat edeyim..

Annem ilk evde bakım maaşını aldı,fakat 490 tl.Herkes 496 tl alırken anneme neden eksik verdiler acaba?

asilçocuk kalan küsuratı önümüzdeki ay diger maaşın üzerine eklenir bankamatik küsuratları vermiyor

ey allahım yarrabbim 4 tl 6 tl nin peşine düşmek nekadar doğru ....zaten üstü nekadar kalırsa diğer maaş alımmında veriliyor

arkadaşlar bakım aylığı netten mi! yoksa tel açarak mı ! ögreniyorsunuz.ist alan varsa lütfen yazsın !

-----------------------------------------------------
arkadaşım bulunduğum yerde ki ziraat bankası şubesine annemi(okuma-yazması olmadığı için)yanında kızkardeşimle gönderdim.oradan gerekli olan internet şubesi için gerekli olan parola verildi.eve geldiklerinde hemen müşteri hizmetlerini arayarak gerekli olan şifreyide aldım.öyle 1-hafta 3 hafta falan değil! anında sorun çözülüyor.tabi hesap kimin adınaysa o arayacak.sorun çıkartıyorlar.başıma geldi....annemin okuma yazması yok.harf ve sayıları bilmiyor.illa onu istediler.ve ona sordular nüfus cüzdan bilgilerini...

ey allahım yarrabbim 4 tl 6 tl nin peşine düşmek nekadar doğru ....zaten üstü nekadar kalırsa diğer maaş alımmında veriliyor
Elbette onun peşinde değiliz,sadece annem ilk defa alıyor maaşı,bu kesinti hep mi olucak diye bilgi almak istedim...

----------

arkadaşım anneniz bankadaki memura 3 veya 4 tl versin o zaman 500 tl verirler :D
Teşekkür ederim arkadaşım.

Adanada temmuz 30 yattı daha yatmadı para Yatan varsa söylesin

Ağustos ayı evde bakım aylığı alan var mı

ağustos ayı bakım aylığını .bugün aldım. yer afyonkarahisar.

Üst Alt