Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ağustos ayı evde bakım aylığı alan var mı?

avruba birligi baskı yaptı arkadaşlar ondan dolayı .türkiyedeki engellielrde yurt dışındaki gibi hakalra sahip olmuş oldu böylecee

Başlıkta belirtilen konunun dışına çıkmasak daha iyi olmaz mı? :confused::confused:

aslında konuşacak cok şey var ama bu sayfada değıl neyse izmir varmı alan

arkadaşlar samsunda bakım maaşlarını alan varsa yazarlarsa sevinirim

kardeşim başlıgın amacını aşma kim veriyorsa veriyor. Hey Allah ım:mad:

eylul0678 karrdeşim öyle bir açıklamışsınki bunu bilmeyen arkadaşlr eğer evinde telofon varsa , rahatca bakabilir ,,ellerine sağlık ,,burası ,, siyaset meydanı gibi oldu ,, herkes birbirinin kişiliğini tanımadan , karşısındaki , kardeşlerimizi ,kırıyor böyle mesajlara hiç gerek yok böyle güzel bir sitenin ,güzelliklerinden yararlalanalım ,yapanların eline sağlık,size ve bütün engelli kardeşlerime sağlık ve sabır ,başarı diliyorum

tşk.ederim trneco..yardımcı olabildimse ne mutlu
aynen katılıyorum fikirlerinize..lütfen başlığın içeriğini aşmayalım..tartışmanında bir kalitesi olmalı.isteyen , msn de yapsınlar fikir alışverişini lütfen..

Kesinlikle ya ayrı konu açılsın yada msn den devam edilsin....Maaş takibi için bu başlıktayız izmir yatmadı bu arada sevgiler:)

teşekkürler hemofili kardeş güzel bir haberdi.sende güle güle harca ve hep güzel haberle al inş.

samsunda bakım aylığı yatmamış biraz önce bankamatikten baktım yoktu.

Üst Alt