ne kadar sacma baslık ve konusmalar
kardesim belediye ne yapsın hükümet ne yapsın.
PKK lamı ugrassın yoksa sürüyeliler mi yoksa siz engelli kardeslerimin kaldırım calısmalarıyla mı
yemin ediyorum bu lom lom atanları bir basa getirsek ah öyle bir güce sahip olsak varya hersey size kolay geliyo.
ben bu devlet yöneticilerinden iyisini bulamadım.
allahım her zaman hakımızda hayırlısını ver
OTURAN BOGA öncelikle senin siten siyasetsiz yargısız ve tarafsız idi ..2007 yılından beri
hergün giren kisiyim
simdi
bu 2 yıldır sendede baya deyismeler oluyo yada gözlemlerim öyle bu siteni cok seviyoruz abi mümkünse
böyle diyaloklara girme cünkü ilk yılardaki hatırlıyosan savcılık senin ifadeni bilyonlarca kees almıstı
bizzzat sende yazmistin siteye
üyelerin cogalıyo isler tıkırında diye deyisme gözün sevem ????
kardesim belediye ne yapsın hükümet ne yapsın.
PKK lamı ugrassın yoksa sürüyeliler mi yoksa siz engelli kardeslerimin kaldırım calısmalarıyla mı
yemin ediyorum bu lom lom atanları bir basa getirsek ah öyle bir güce sahip olsak varya hersey size kolay geliyo.
ben bu devlet yöneticilerinden iyisini bulamadım.
allahım her zaman hakımızda hayırlısını ver
OTURAN BOGA öncelikle senin siten siyasetsiz yargısız ve tarafsız idi ..2007 yılından beri
hergün giren kisiyim
simdi
bu 2 yıldır sendede baya deyismeler oluyo yada gözlemlerim öyle bu siteni cok seviyoruz abi mümkünse
böyle diyaloklara girme cünkü ilk yılardaki hatırlıyosan savcılık senin ifadeni bilyonlarca kees almıstı
bizzzat sende yazmistin siteye
üyelerin cogalıyo isler tıkırında diye deyisme gözün sevem ????