hiç bir cıkarımda yok yemin ederim
cünkü nankör deyilim
türkiyede Tek ben deyilim ki %60 milyon kişi hasta AKP
cünkü nankör deyilim
türkiyede Tek ben deyilim ki %60 milyon kişi hasta AKP
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Saww
Hukukun milleti olmaz, hukuk hukuktur, Anayasa yazılırken de birçok enstrumandan faydalanılır.
.
Golden heart peki sence bu olanların sorumlusu kim?
7 evvel bu sözü veren ve yerine getirmeyen kim?
10 yıldır ülkeyi yöneten partiyi değil de , muhalefet partilerini mi eleştirecez?
sanırım örf-adet zırvasının keskin yanlarından hepimiz bir parça müzdarip olmuşuzdur, onun için kalsın, gerek yok, hukuk ve dolayısıyla devletin mesafesi herkese-her kesime karşı eşit olsun yeterli.
Yahu bunların referandumla, AKP'ye oy vermekle ne ilgisi var! Ne olur anlamsız particilik yaparak tartışmayı yolundan çıkartmayın! Birileri "AKP kötü" dedi diye insanlar "ha tamam o zaman" mı diyecek!
Burada konuşulması gereken şey basit: AKP bu cüretkar tercihinin bedelini ödemeli. Milyonlarca sakatın değil de 7 yıldır taş üstüne taş koymamış belediye başkanlarının ve bürokratların yanında yer almanın siyasi karşılığını görmeli! Dünya bir yana, bana sokakları zehretmek isteyen karar bir yana!
Bırakın arkadaşlar partisini şusunu busunu. "A" dense "sanki CHP daha iyi", "B" dense "sanki eskiden daha iyiydi", "C" dense "nankörsünüz vs. diye diye yapılan her yanlışa bahane uydurup suça ortak oluyorsunuz. Yazımı bir daha okuyun.
...Ama adam bize tecavüz etmiş, bari siz de bize bakıp "ama adam yakışıklı, hem de iyi şoför.. daha kötü biri de olabilirdi. Sabır. Hem belki de hakkınızda hayırlısı buymuş" demeyin!
arkadaşım sana bariz bi şekilde git muhalefeti eleştir dedimmi ?yada iktidarı eleştirmeyeceksin dedimmi ? sana şunu soruyum;CHPyi neden sessiz kaldı diye mi eleştirelim
Al sana osmanlı adımı iki ileri üç geri, senin sağlık bakanın bunu derse yakışık almaz.