Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

AKP için milyonlarca sakat değil, belediye başkancıkları değerli! [Tartışma]

ben P oy aldım herşeyi ben bilirim ben ülkeyi yönetiyorum benim yapdıklarım yanış olsada uyacaksın işte bu gün böyle bir ortam ya sev ya terk et engelli kardeşlerim halkın parasıyla gezmeyi engelliler için hizmet olark görüyor evet vergi veren insanların parasıyla belediyeler engellilerin oyunu satın alıyor engelli dostlarda bunu çok önemli bir hizmet gibi görüyor engelliye hizmet gezdirmekle olmaz engelliye hizmet toplum içinde engellilere yer açmakla olur burda engelli olupda kaç kişi kamu da çalışıyor özel sektörde çalışıyor engelli olupda bir kafe de oturamıyorsan engellisin diye bir lokantada yemek yeme keyfine varamıyorsan engelli bir birey olrak kentin bir yerinden bir yerine gidemiyorsan burda hiç kimse masal annatmasın akp şunu yapdı bunu yapdı avrupa da tek bir ülkede görevini yapdı diye halkına hizmet et diye o ülkenin başbakanına minnet duymuyor minnet duymazda hiç bir avrupalı madem taşın altına elini koydu çalışacak oturmak için mi aday olda o makama ben 10 . 11 sene de kaç engelli işe girmiş ekonomik olarak bağımlı olmakdan çıkmış ona bakarım ekonomik olrak özgür olmayın hiç bir engelli burda şurayı gezdik burayı gezdik demesin çünkü akp ve akp belediyeler dini bütünler kul hakkı yiyerek ahkap kesmesinler ben kendim eski belediyeciyim yardımlar nerden gelir nasıl oya çevrilir çok iyi biliyorum ahmet bey tekerlekli sandalye alır sefasını belediye sürer biz yapdık biz sizi çok seviyoruz hadi oy verin diye bu işler öğle dışardan bakmakla olmuyor içinde olunca dönen dolapları da görüyorsun son olrak şunu söylemek isterim ben akp olsam burda utanırım yasa çıkalı 7 yıl olmuş tek bir akp belediye uygulamamış hadi onu da geçtim akp il başkanı gibi çalışan valilekler bile düzenleme yapmamış oy verdim diye gezmem utanırım ben hele hele halkın parasıyla gezipde bunuda hizmet diye övmem bir yasa yapılmış uygulama yok bana göre yapılan doğru ne varsa hiç önem mi yok 7 sendir uygulanmayan bir yasa var ortada ...........

boşuna dememişler nasıl hak ediyorsanız öyle yönetilirsiniz... bir konuyada partizan yaklaşmasanız tüm engellileri kendi engelinize ve şartlarınıza sahip görmekten vaz geçseniz kurbağalar kısırmı kalacak adamı trene bindirip gezdirmişler tamam tüm engelliler artık trene rahat rahat biner de keşke kayseriye geldiğinde tren istasyonuna biraz baksaydın tekerlekli sandalyedeki birinin o terene binemeyeceğini anlardın... dün babamın cenazesi vardı ben, abim ve birkaç akrabamız cenazeye katılamadı çünkü ben o lanet rampanın açısına bakmadan tek başıma inmeye kalkıştım yüz üstü yere kapaklandım ve gözümü hastanede açtım millet fatiha okurken ben 550 kişinin özellikle engelli millet vekillerinin yedi göbek sülalesine sövüyordum ama sen boşver trende gezdin kahvaltını yaptın iki kişilik odada kaldın böylece tüm engellilerin dertleri bitti seninde söylediğin gibi adamlar daha ne yapsın sayelerinde gezmeyen engelli kalmadı benimkide nankörlük 10dereceyi geçmeyecek şekilde yapılması gereken rampayı 30-35 derece yapan belediyenin ona göz yuman hükümet ve muhalefetin suçu ne benim eşşekliğim babamın cenazsine gitmek benim neyime otur evinde hayalinde cenazeyi defnet

demirce kardeşim bu yaşanmış örnek çok acı bir örnek söylenecek birşey bulamıyorum engelli dostlar enpati yapıyorlar malum partinin her belediyesinde her ilçesinde engelliler merkezi adı altında merkezler var 15 20 kişi gezilere katılıyor bunu da hizmet diye ballandıra ballandıra annatıyor engelliye iş varmı yok engelli 2 sınıf vatandaşmı evet o zaman hiç kimse kusura bakmasın hizmet falan yok sadece göz boyama var ben esenyurtda yaşıyorum beni de çok davet etdiler toplantılara seminerlere hiç birine katılmadım tek doğru olan yerde benim gibi en doğru olanı arayen çenesi düşük bir adamı isterler mi aralarında şak şak yapacan verilen ne varsa şükür diyecen yanış görsen de yine şak şak yapacan vijdanın rahat uyku nasıl uyuyacan ben vijdanlı bir insan olmaya çalışıyorum bu yüzden şakla işim olmaz yanışşa yanış demiyceksem orda olmam ben babam ey vallah etmedim birilerinin sayesinde koltuk sayibi olmuş benden zeki olmayan 2 koyun gütmekden acız bir insana buyur edecem işim olmaz yine söylüyorum 10 . 11 sene içinde bu arkadaşlar kaç engelliyi işe aldı işi aldıkları engelliler iş güvencesi varmı benim zamanımda kadrolu olurdun yüz kızartıcı suç işlemedikce iş veren ister özel sektör olsun ister kamu olsun almanyada yakınım geldi onu işe alcam diyemezdi şimdi sistem allak bullak oldu engelliler sözleşmeli olrak alınıyor işe iş güvencesi olmadan çalışıyorlar batmanda görme engelli olan arkadaş sözleşmeli olduğunu için yeni taşörön firma gelince işinden oldu işte burası türkiye ..........

Akp hükümetinin bize getirdiklerin çok götürdükleri besbelli ortada

demirc;
başın sağ olsun :( Allah rahmet eylesin.. zor bi durum.. güzel ifade etmişsin..üstüne söylenecek pek bi söz yok.

ya arkadaş bu adamlar gelmeden önce hangi engelli sokakta rahat doloşobiliyordu 2022 alan arkadaşlar bunlar iktidara gelmeden kaç lira alıyordunuz bu adamlar iktidara gelmeden kaç tane engelli devlet memuru vardı bu adamlar gelmeden önce "patron yok sonra gelin" mantığı vardı ben bizzat yaşadım anlatması uzun sürer tamam eksikler var ama her şey zamanla yemek bile sindirirek yenir bu hükümet yıllardır var olan ama uygulanmayan yasaları yürürlüğe koydu toplumun bizlere olan bakış açısı değişti bu hükümet engellire büyük yüatırım yaptı bardağın dolu tarafından bakmanızı tavsiye ederim

9 sayfayı baştan sona okudum gözlerim bozulcak.
AKP şunu yaptı bunu yaptı memleketi ilerletti diyen arkadaşları vallahide anlamıyorum billahi de anlamıyorum.
AKP ne yaptı arkadaşlar
Eskiden AKP den önce yani, cihaz yaptırırdık, ortez protez yaptırırdık ortopedik malzeme alırdık bir kuruş cepten vermezdik. Şimdi bir dünya para ödüyoruz ortezlerimizi yaptırcaz diye. Parası olmayanlar yaptıramıyor.

Eskiden araç getirtirdik 5 sene içinde süresi dolar bizde istediğimiz gibi satardık şimdi 5 senede satış hayal çünkü sağlama satarsan aracın ederinin yarısından fazlasını vergi diye ödüyorsun. Getirttiğimiz araçlar elimizde patladı 10 seneyi doldurmayı bekliyoruz.

Eskiden çocuklarımız devlet okullarında iyi bir eğitim alabilirdi şimdi devlet okullarının kitaplarına nolur bakın açın bir bakın bomboş. Çocuklarımız onların istediği şekilde boş beyinli gençler olarak yetiştiriliyor. Ek yayın alalım diyoruz yasak diyorlar her hafta okullara müfettiş gönderiyorlar ama özel okullar devletin verdiği kitapları depolarına kaldırıyor her ne hikmetse bu müfettişler o okullara giremiyor.

Eskiden çocuklarımızı istediğimiz okullara kaydettirebilirdik şimdi adrese dayalı sistem diye bir şey çıkardılar,, çalışan kadınları çalışma hayatından uzaklaştırmak amaçlı çalışan anneller olarak şaştık kaldık.

Hangi birini söyleyeyim ki. Hangi bir hatalarını hangi eksiklerini.

Eskiden kapalı hanımlarla aramızda bu kadar sıkıntı bu kadar ayrım yoktu iyi kötü sohbetimiz vardı şimdi kapalılar açıkları açıklar kapalıları beğenmez oldu malum partinin etiketlemeleri yüzünden. Eskiden dindar insan dinsiz insan yoktu şimdi namaz kılmayanı başını kapatmayanı tövbe haşa dinsiz ilan ettiler.

Eskiden yani AKP den önce uluslararası sularda hangi ülke cesaret edip vatandaşımıza kurşun sıkabilirdi Mavi Marmara Gemisinde İsrail bilmem kaç vatandaşımıza uluslararası sularda kurşun sıktı hükümet oturduğu yerden kuru sıkı attı durdu. Sonuç:sıfır elde var sıfır.

Kim bizim ülkemizin uçağını düşürmeye cesaret edebilirdi, Suriye vurdu uçağımızı gözümüzün içine baka baka oturduk kaldık sessiz sessiz.

Bunlar hep AKP nin yanlışları hatalarıdır.
Bırakın artık takım tutar gibi parti tutmayı. AKP kendine olan güveni boşa çıkarmış malesef halka verdiği sözü tutmamıştır. Bunu kabul etmek yiğitlik cesarettir. Kimse kusura bakmasın.
Tamam anlarım bir şey zannettik birlik sağlayacaklar memleketi ilerletecekler diye düşündük oy verdik diyorsunuz. Başka elle tutulur parti yoktu diyorsunuz. Bunu anlıyorum. Umutlarımız vardı diyorsunuz bunuda anlarım. Malesef aslında CHP nin yanlış tutumudur vatandaşa halka yanlış yaklaşımıdır AKP yi iktidara getiren. Eğer CHP ve CHP lilerin halkı hakir gören halka yukardan bakan tutumu olmasaydı emin olun AKP iktidara asla gelemezdi. Senelerce halk küçümsendi bu memlekette. Halk işte biraz önce okuduklarım arasında vardı 1 paket makarnaya oy verebilecek kadar küçük görüldü CHP zihniyetlilerin gözünde. Sonuç ortada. Halk AKP yi azıcık vatandaşa yaklaştı sevimli göründü diye alışık olmadıkları değeri gösterdi diye kalktı oy verdi başına getirdi. İşin özeti bana göre sadece budur. CHP uyandı şimdi ama geç kaldı. İnşallah bundan sonra daha dikaktli olur. Bakınız AKP Özürlüler Komisyonu var ama CHP Özürlüler Komisyonu yok neden ?

Neyse artık uyanma vakti geldi arkadaşlar.
Uyumak isteyen uyusun size iyi uykular. Ama memleketin daha kötüye gitmesini istemeyen arkadaşalr kalkın artık bu ölüm uykusundan uyanma vakti geldi.

ülkemizde genelede insanların bir kısmı BALIK hafızalı oluyor çok görmemek lazım dogruya dogru yanlışada yanlış demesini bilmeliyiz.ama bizden biriyse sorun yok ama birileri bizden ve bizim zihniyetimizden degilse tu kaka oluyor. hani nerde hak nerde hukuk nerde insanlık .konu açılarak forum içerinizde insanları kamplaştırdıgınızın farkındamısınız.hamaset edebiyatı yaparak bir yere gelinmez. bu ülkede neden muhalefet 10 yıldır iktidar olamıyor çünkü iktidar olacak vizyonu ortaya koyamıyor.

ya arkadaş bu adamlar gelmeden önce hangi engelli sokakta rahat doloşobiliyordu 2022 alan arkadaşlar bunlar iktidara gelmeden kaç lira alıyordunuz bu adamlar iktidara gelmeden kaç tane engelli devlet memuru vardı bu adamlar gelmeden önce "patron yok sonra gelin" mantığı vardı ben bizzat yaşadım anlatması uzun sürer tamam eksikler var ama her şey zamanla yemek bile sindirirek yenir bu hükümet yıllardır var olan ama uygulanmayan yasaları yürürlüğe koydu toplumun bizlere olan bakış açısı değişti bu hükümet engellire büyük yüatırım yaptı bardağın dolu tarafından bakmanızı tavsiye ederim

iki gözüm gercekler iste ordada agzına saglık

arkadaşlar burda tek suçlu akp demekde akp bizim için herşeyi yaptı demekte saçmalamaktan bir adım ileriye gitmez biraz mantıklı olalım akpli belediyeler yasaya uymadı diğerleri uyduma bana şu belediye şehri 7 yılda engellilere uygun hale getirdi yada bunu yapmaya çalıştı ama süresi yetişmedi diyebilirmisiniz bu kanuna ek süre tanıyarak adiliğin başını çeken akp oldu tamamda muhalefetin neden gıkı çıkmadı her kanunu eleştiren kılıçtaroğlu nerde herşeye kulp takan oktay vural nerde hiç bişey diyecek yüzleri yok çünkü onlarında belediyeleri aynı halt.. ha akp engelliye hak vermiş cebindenmi verdi en basiti ben 1300 lira devamlı iş göremezlik parası alıyorum kanunda devletin iş yerinden alacağı miktar maaşx12x1700(yaş tablosundaki tutar)/100=265.000 %40 iş yeri suçlu olduğu içinde bu miktarın %40nı alması lazım ama hepsini alıyor ve ben emekli olunca bu gelirim yarıya düşüyor ama iş yerine ödediği paranın yarısı geri verilmiyor sizler devlet engellinin hakkını koruyor diye gazel okumaya devam edin ama sizde haklısınız yıllarca kendi vergimizle yapılan tadilat gören otoyolları parayla kullanınca insanın mantık devreleri yanıyor bu ülkede iktidarda muhalefatte kendi menfaatlerine dokunmadıkça hiçbir şeye gıkını çıkarmaz al birini vur ötekine

bakın bundan sonra bu adamlar gelmeden önce dolaşamıyorduk şimdi geziyoruz diyenlerin soyuna sopuna sövecem artık bu memleketin hangi kaldırımı hangi binası hangi belediye otobüsü tekerlekli sandalyeye göre yapılmış herkes sizin gibi kolsuz böbreksiz sağır değil rampa olmazsa sandalye gitmiyor

demirc;
arkadaşlar burda tek suçlu akp demekde akp bizim için herşeyi yaptı demekte saçmalamaktan bir adım ileriye gitmez biraz mantıklı olalım akpli belediyeler yasaya uymadı diğerleri uyduma

işte yorum budur..işime geldiğinden değil,tarafsız bir yorum olduğundan..tek partiye odaklanmadığından,hepsinin suçlu olduğunu iddia ettiğinden bu yorum olayı kavramanızda yardımcı olsun..menfaat dünyası a dostlar,siz hala A parti B parti ayırın..birinin haksızlığını burda dillendirin durun..atı alan üsküdarı geçerde arkasından bakar kalırsınız..evvela ayrıt etmeden eleştiri yapmayı deneyin..birinin diğerinden farkı yok..yukarda ihtişam var,güç var oraya çıkan engelliysen seni görmeeeeeeeeeeez!!!! hangisi olursa olsun..

Geçmiş olsun arkadaşlar.
Ve benim eminim bu sürede yetmeyecek. Görüyorum çünkü hiç bir yerde en ufak bir çalışma olmadığı gibi yeni yapılan yapılarda da düzenleme yok. Üzgünüm sakatsak evde oturcaz başka yolu yok. :(

hak aramanın suç olduğu bu ülke de ya biber gazı yersin yada cop yersin ben tek birşey annadım şu 10 . 11 senede yerlerde sürüklenmeden dayak yemeden sessin çok çıkmadan hiç birşey elde edemezsin hakkını dayak yeme pahasına aramazsan sana verilenle yetinirsin pembe hayaller kurasın 3 günlük geziye gitmeyi çok büyük bir hizmet gibi görür mutlu olursun sen mutlusunya gerisini düşünmeye gerek yok nasıl olsa yüce parti 3 ayda bir sadaka da veriyor iş falan isteme ne devlete yük ol nede iş verene yük ol otut evinde bunalıma gir her canlı ölümü tadacak ölümü bekle sokaklara sakın çıkma seni kimse görmesin zaten çıkıp da ne yapacan milletin başına bela olma şükür et şükür nankör olma şükür et

NOT bu sözlerim direk hiç kimseyi hedef almıyor ben bir rüya gördüm onu paylaştım bu ülkede herşey güllük gülüstanlık bir suçlu varsa bir günah varsa benimdir

demokrasi çoğunluğun seçtiği azınlığın sesidir

yazıklar olsun be demek yediğiniz asker dipçiklerini çabuk unuttunuz senin sadaka dediğin para sizin hükümetiniz döneminde sadaka bile değildi ha bir de açılan ömssleri ve alınan engelli memurları da inkar et utanmıyorsan bir de aklın sıra dalga geçiyorsun tabi bu hizmetler sizin zamanınızda yapılmadığı için kedi-ciğer hesabı bu adamların eğitimden sağlığa kadar birçok lalnda yaptığı yenilikler var önceden ilaç ve ssk kuyruğu vardı şimdi yok önceden kitap parası vardı şimdi yok o kitap parası yüzünden birçok aile çocuğunu okula gönderemiyordu ama artık öyle değil okullaşma oranı çok yüksek bir önceki yazımı dikkatli okursan iyi olur

sağlam türk evet akp çok güzel şeyler yapıyor değil mi örnek mesela deniz fenerini çok güzel sümenaltı ettiler, elektriğe, doğalgaz dünyanın zammını yaptılar, hak arayan memura işçiye çok güzel biber gazı yutturdular, kadın cinayetleri aldı başını gidiyor, ömss dediler dağ fare doğurdu şu tercih listesine bak tam bir rezalet,uluderede masum insanlara bomba yağdırdılar, 700 tane üniversite öğrencisi, gazeteciler, aydınlar sırf fikirlerinden dolayı toplama kampındalar işte sizin 10 senedir desteklediğiniz padişahınızın ileri demokrasi anlayışı, işte ustanızın icraatı ama allah büyüktür her çıkışın bir inişi vardır

buraya yeni üyeyim.hepinize merhaba.
arkadaşlar şunu bilelim geride bıraktığımız bir çok iktidarlar neler yaptılar.ben bu konuda bir çok arkadaş gibi eleştirmeyeceğim.benim görebildiğim gerçekler var.yaşadıklarım var.aranızda kaç kişi ekonomik zorluk sebebi ile intihar etmeyi düşündü.kaç kişi iflas etti.kaç kişinin evine icra geldi.ben bunları yaşamış bir insanım .bunları yaşayanlar bu hükümeti eleştirirken düşünür.kızım liseyi bitirdi eger kitapları devlet vermeseydi ben kızımı orta okula gönderemeyecektim.en basit bir örnekte 2 nci ayda ameliyat oldum bypass 4 damar değişti özel hastanede ve ön aşamada ki zaman dilimide teşhis ve ön tedavi 20 gündür.hepside anjio dahil özelde.yani ben emekliyim ve cebimden yol parası hariç beş kuruş para harcamadım devletim karşıladı.her sorununuzda yazabileceğiniz BAŞBAKANLIK BİMER VAR acaba kaç kişi kaç konu yazdı buraya.sadece sandıga gömmek niyeti başkadır.fanatikliğe gerek yok.sevmeyebilirsiniz.ama yaptıklarına oy verenler yeter.yapacak başka adam geldiğinde denenir ama denenmiş partilerden bahsetmeyin bana.İYİLER RAHMETLİ OLDU MAALESEF.

türk insanı harbiden benim için çok garip ve anlaşılamaz bir mantığa sahip akpyi savunan yada yerden yere vuran arkadaşlar burada partilerin siyasi başarısından bahsetmiyoruz akp kimine göre mükemmel kimine göre çok kötü işler yaptı ama bunun bu konuyla ilgisi ne kanununu çıkartan akp uymayan akp,chp,mhp.bdp li belediyeler ek süreye onay veren 4 parti. akp okadar iyiydi kendi çıkardığı kanunu neden uygulatamadı ve ek süre verdi chp, mhp, bdp, iyiydilerde neden akpnin yaptığı herşeye çok sert muhalefet olurken bu konuda neden sesleri çıkmadı kusura bakmayın ama sizler partizan görüş açısından çıkmadıkça bu partiler bizi daha çok s..... Hani bir laf var insan sevdiği kişinin her yalanında bir doğru arar sevmediğinin her doğrusunda bir yalan arar sizlerde bu kafadan ilerlemeye devam ediyorsunuz

siyaseti bırakalım arkadaşlar;

c.tesi gününe burada iki gün bile kalmadı. nerede - nezaman nasıl buluşucaz herhangi bir bilgi aktarılmadı. eğer ki görüşme de olmayacaksa bildilmesini rica ederim.

haydin5;

Kardeş sen bu olanları akp den biliyorsun. Eyvallah.
Peki kötü olanları neden hiç üstüne almıyorlar diye sordunmu kendine?

Olay senin anlattığın gibi değil. Bir ameliyat geçirmişsin geçmiş olsun o ameliyat acil bir ameliyattır.
Benim yakınımın da başına geldi. Ambulans acil vakalarda en yakın hastaneye gider. Sana da özel hastane denk gelmiş diyelim.
Özel hastane demek iyi hastanedir demek değildir. Devlet hastaneside senin ameliyatını yapardı. Hatta Türkiye de kalp hastanesi çok.

Sen hiç şunu sordunmu? Boşbakanım ben enayimiyim? Dünyanın maaşından en çok kesinti yapılan insanıyım!
Ben niye 3. dünya ülkesi insanı gibi yaşıyorum? Suyu otoyolu para ödeyerek kullanıyorum.
Ben avrupada ücretli otoyol görmedim! Vatandaşını ...iken başka ülkede görmedim.

Sen müstehaksın diye bana zulm etmeye hakkın varmı?

saww;
2 yorum yukardaki arkadaşlara saygı duysan olmazmıydı..hele bide cümlelerinde buram buram sansürlü küfürler kokarken karşındakine neyi anlatıyorsun ?
eleştirdim diye bana kızma ama konuya dair hiç bir önerini göremedim..hep birilerine kalıplaşmış cümlelerini yazıyorsun..dediklerinde doğruluk payı olanlar var..yok değil..ancak yukardaki iki arkadaşta boşa konuşmadı..onlarıda dikkate alsan verimli olur..

Hak almak istiyorsanız Akp mhp chp bdp partizanlığından çıkın artık arkadaşlar mücadele 550 vekille siz bakmayın medayda tvlerde birbirlerini yerden yere vurduklarında alt komisyonlarda yağlı ballı hepsi hepsi keyfinde rahatında kim tınlar engelliyi memleketi biri diyor akp buu verdi diğerleri yapmadı öteki diyor onlarda bişeyler yaptı ulan bunlar bu kadar çok şey yaptı niye şikayet ediyoruz ki halimizden bir ömss sınavı sürecinde ne kadar yalama bir politika izlendiğine hepimiz şahit olduk halada şahit oluyoruz bizler birlik olmadıkça gücün farkına varmadıkça semer vuran çok olacaktır daha bir konu hakkında adam gibi tartışılamıyor bile tahammül edemiyoruz hoşgörü sıfır derecesinde mantıklı geniş düşünen çok nadir arkadaşlar mevcut diğerleri körü körüne bağlanmış gidiyorlar bırakın artık boş beleş savunma sistemlerini siyasi partileri savunduğunuz kadar kendi haklarını savunsaydınız şimdiye çok şey değişirdi bu sanal alem dedikleri internet meselesi bulunmaz bir nimet bunu iyi değerlendirmek gerekir diye düşünüyorum ....

bio;
düşüsene ortadoğuda ki arap baharının fitili ilk evvela sanal alemde ateşlendi..birlik beraberlik adımlarının atıldığı hızlı ve masrafsız bir yolu bence..hele bide biz engelliyiz,sık sık bi yerlerde toplanamayabiliriz..ama netten bir çok birlikteliği sağlayıp gereken adımları atabiliriz..ama işte bunları demektende korkar oldum..birisi çıkıpta "sen nerden biliyon bizim çaba sarfetmediğimizi" diyecek diye endişe de etmiyor değilim..

Bu ülkede sadece biz ve bizlerin sorunu yok. Konu sosyal devlet olma gereğini yerine getirmekse devlet bunu eniyi bizim için yerine getiriyor. Sanki sağlam olan insanlar için yaşanabilir sorunsuz bir Türkiye varda bizler eksik kalmışız gibi . . .
Terör
İşsizlik
.
.
.
bunlar önemli olanları boş kalan yerlere yazacak birşeylerde vardır elbet :)

ben hastaneye acil gitmedim.mide sorunu ile gittim.politika yapmanında bir anlamı olmalı

Bana yazdın herlade..
Politika bana uzak, sen istiyorsan sana yakın olabilir.

Neyse konumuza gelelim. Sen ameliyatını özel hastanede olmuş olabilirsin. Yatan hastalardan katılım payı alınmıyor. Bunun akp ile ilgili olan kısmı sanırsam eskiden özel hastanelere gidilmiyordu kısmı!

Ama dikkat buyur. Yatan hastalardan katkı alınmıyor.
Git bakalım bi muayne ol kaçpara ödiyceksin?:confused: Bi de eczaneye git bakalım. Orayada bir sürü para ödüyorsun...

Tamam varsayalım bu hükümet senin işini gördü! Benim protez işimi çözmedi.
Bu senin işin görüldü diye, bana zulm etme hakkını, gasp etme hakkını verirmi?

Gene buraya dikkat buyurun. Siz özel hastanede ameliyat olurken gazi - normal vatandaş ayrımı varmı?
Yapay uzuvlarda devlet gazi ile vatandaş ayrımı yapıyor. Oysa ben kurumların işini düzgün yapmaması sebebi ile sakatım!!!:confused:
Yani size iyilik yapan benim hakkımı yiyorsa ve ona siz iyi diyorsanız.
Diyecek bi söz bulamıyorum...:(

Cevap

kardeşim kimsenin sağlığının kötü olmasını istemem duyarsızkalınmasınada karşıyım.konu oy meselesine geldiğinde iyi hükümet kötü hükümet sorunu olunca benim yaşım 46 yani 16 yaşından beri aklım erdiğinen beri çok hükümetler gördüm rahmetli babamda bu konuda acizdi yani geçmişte hiç bir şey yapılmamasına karşın bu günkü durumu anlattım sana.benim kurumları eleştirmediğimi sanıyorsan yanılırsın başbakanlık BİMER e yazılarımı okuısan anlarsın ve hala cevap beklediklerimde var.çözüm olduğuda olmadığıda olmadıklarının sebebi ise geçmişteki çöreklenmelerden kanunlardan oluşuyor.
ben iğneyi de çuvaldızı başkasına batıran biri değilim.yani anlayacağın bitirilen bir TÜRKİYE TOPARLANMAYA ÇALIŞIYORSA BU ZAMANLA OLUR.
HEM BENİM FORUM YAZIMDA SAĞLIĞA DEĞİNMİŞİNDE EĞİTİM İÇİN YAZDIĞIMA PEK BAKMAMIŞSIN SANIRIM.BU GÜN GÜNDEMDE PARASIZ ÜNİVERSİTE KONUSU VAR.VE BENİM KIZIM BU YIL ÜNİVERSİTE OKUYACAK HARÇ PARALARI SORUN BUNUDA AKP YAPMADI VE YAPILMIŞI DÜZELTMEK İÇİN UĞRAŞIYOR.BU DEVLETİN BİR GELİRİDİR.GEÇMİŞTE DEĞİŞİK BÜTÇELER DEĞİŞİK AMAÇLARLA KULLANILDIĞI İÇİN BU HARÇLAR HALA DEVAM EDİYOR.EKOMOMİ DÜZELDİKÇE İNSAN OLDUĞUMUZU ANLAYACAĞIZ.BELKİ BEN DEĞİL AMA ÇOCUKLARIM YADA TORUNLARIM YAŞAMALI BİZİM DEDELERİMİ,Z BUNU SÖYLİYEMEDİ ÇÜNKİ İYİ OLANLARI SAĞ BIRAKMADILAR.

Yahu kardeşim sen halen hükümetlerden bahsediyorsun. Sana ne desem boş.
Dün renkli televizyon yoktu. Şimdi incecik led tv ler. Telefonda bilgisayarlar var.
Bunlarıda hükümet yapmıştır. Bu kafayla Türkiye biyere gitmez.

Protez vermediğin insanın özgürlüğünü çalmışsın. Sen kalkmış bana halen hükümet savunuyorsun PEs.

Bırak bacağı olmayanı adamlar felcli hastalara protez yapmışlar. Yürütüyorlar. Bunlar haktır. Sen önce bunları çöz...
Öncelik benim yaşamımdır. Senin okul harcın değildir.

55 milyar deprem parasıyla dedemmi yaptı samsuna dere yatapına duble yol.

Ramazan diye sert uslüp kullanmayayım diyorum. Sen kalkmış bana http://www.milligazete.com.tr/makale/abdestli-kapitalistler-244347.htm savunuyorsun. http://www.milligazete.com.tr/makale/abdestli-kapitalistler-244347.htm

Burda bi tezatlık yokmu?

Üst Alt