Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara sağlık kurulunda rapor oranı düşürülmeden geçen var mı?

ben %42 ile gönderdim oran %38 düşürüldü ve haksız yere

biliyorum zaten ama oran 46 verilmiş bende görevli arkadaşa sordum toplam 55 yapıyor ama bu rapor 46 verilmiş dedim görevli yanlışlık yok doktorlar öyle hesaplıyor dedi bende şaşırdım hiç umudum yok ama belicem bakalım

rapoun en altında 46 yazıyor oran süreklidir hastalık olan bölümlerde ise 25 .. 20... 10 ..puan yazıyor

evet doğru 25+20+10=46 yapar baltazar formülüne göre oran doğru

slm arkadasım benimde %46 oran gitti %49 oran olarak ankaradan geri geldi

inşallah herkesin raporu onaylanır ben 4 yıldan beri ugraşıyom inşallah olur

cuxhaven;

4 yıldan beri neyle uğraşıyosun onu anlamadım?

ben 3 kez
denedm birinde yüzde 32 aldım 2 cisind de yüzde 38 aldım 3 cüde yüzde 41 aldım ve sürekli gözden benim özürüm hastaneden hastaneye fark var başbakanıkl kartım yüzde 50 ama vergi indirimi almak çok zor uğraşmak allah almayanların yarıdmcısı olsun işyerinden izin almak dert git gel

onur 3460 vergi indirimi için aldıgım an emeklilik hakkım oluyor 1992 ssk giriş .. 5600 günüm var

%68 giden raporum aynen onaylanmış.Benim merak ettiğim ne zaman maaşıma yansır hemen ilk ay mı?

onur 3460 heyete hangi ay ve gün girmiştin bende raporumu beklıyomda sonucunu

bede 09.05.2012 de heyete girdim beklemedeyim hayırlısı olsun

ortopedide sorun çıkarıyorlar genelde %64 giden raporum önce %18 e düşürüldü tekrar rapor aldım bu kez %57 oranla yolladım aynen onaylandı

ben 3 kez yoladım 50 gitti 28 oldu sonra 40 gitti 20 oldu
şimdi 46 la gtti bakalım hayırlısı kaçla geri gelecek beklemedeyim bu arada hayırlı olsun

yüzde 37 olan raporumu maliye bakanlığı ,yüzde 42 ye çıkardı ,bimerden itiraz ettim ,haklılığımın derecesini araştırmak için bimer hekim hastaneye gitmemi istedi ve gidemiyeceğimi belirttim ,biraz zaman geçtikten sonra sağlık il müdürlüğünden arandım sen şikayet ettin o yüzden araştırılmam zorunlu imiş ,zorla çağırdılar ve yanlarına gittim eğer doğrularsan kurtulursun anlamında mutlaka hekim hastaneye gideceksin dediler ve elime evrakları tutuşturdular ve sonuçta istanbula gittim sanki tutukluymuşum gibime geldi hekim hastanede beni çok inceledi ve sonuçta yüzde 65 verdiler bu raporumu il saglık müdürlüğünden aldım ve haklı çıktın dediler .maliyedende yüzde 65 olan raporumu yüzde 49 olarak indirildi ,haklı çıkmasaydım yada haklı çıktım sonuçu ne oldu bilmiyorum yani illaki maliyeye gidiyor raporlar

peki hastalıklarınız nedir cetvele göre kontrol ettinizmi?bazen düşüşler haklı olarak yapılıyor bazen ama haksız olarak özellikle ortapedik olaylarda bu daha çok

Arkadaşlar oranları düşmeden veya artıp gelen arkadaşların...hastalıkları nedir..yazarsa sevinirim..benim tansiyon %10...şeker %20..morbit obazite %20..sol ventrikül hipetrofisi %10..kalbe bağlı nefes darlığı %10..ortalaması %53...bu oranlardan veya buna benzer oranlardan ankaraya gidip düşmeyen veya düşen düşmüşse ne kadar düştüğünü belirten arkadaşların yardımcı olmasını ve yazmasını bekliyorum...

slm arkadaşlar bugün ankarayı aradım raporum 46 la gitti ve ben hakem hastaneye sevk etmişler yani hastane yolu göründü hete girmekten gınav geldi ugraşmak tan bıktım işten izin al kan idrar tamokrofi yine 1 ay ugraş dur bakalım olsada ugraşsam yine iyi ama vermiyorlar ben anlamadım devletin doktoru heyette 15 doktor rapor veriyor bunlar raporu onaylamıyor 4 yıldan beri izmirin farklı hastanelerinde rapor aldım 40 tan aşgı olan yok ne diyeyim kafam karışık

Genelde tip fakültesi hastanelerin raporu ne olarak gönderi yapılmışsa o şekilde geri geliyor devlet hastane raporlarında ilaveler isteniyor v.b şeyler.cunku fakultelerde imzaları prof doç atiyor😁

Merhaba benimde urolojiden yüzde 10 diyabeetten yüzde 30 cildiyeden yüzde 5 raporum var balhzart hesaplamasina göre yüzde 40.15 çıkıyor acaba yüzde kaç engelli raporu olarak onaylanir ankarada

ilhandisci tam olarak % 40 yapar toplamı. Ancak ne kadar onaylanacağı konusunda bir şey söyleyemeyiz. Çünkü daha yüksek puanlar dahi düşebiliyor, sizin tam sınırda. İnşallah aynen onaylanır.

Insallah onaylanir e kpss sınavında kullanmak için başvuru yaptım vergi indirimi falan hiç birsey istemiyorum ama nerde kullanacağımı söylemedim sormadilarda bunun bir önemi yok dimi

ilhandisci ;
% 40 üzeri olması halinde EKPSS'ye başvurabilirsiniz. İstihdam alanı doldurulmuş olursa, hangi işlerde çalışacağınız belirtilirse daha iyi olur. Çünkü ileride atanmanız durumunda kurumun bu yüzden sizden yeni rapor isteme hakkı doğuyor. Elbette her kurum istemiyor aslında, biraz şansınıza.. Ancak sınava girmeniz için yalnızca oran yeterli.

Ben diş protez teknikerligi bölümü mezunuyum ve daha önceki yıllarda açılan kadrolar boş kalmış raporu nasip olurda alırsam sınava girmem yeterli olacak diş hastahanesinin tekrar rapor isteyeceğini sanmıyorum.

2011 de40 rapor aldım 08_05_2017 dide vergiindirimine göndrdim 40la onaylandı

Haydarpaşa numune hastanesinden şahsi basvuru yaparak yüzde 46 sürekli rapor aldım 11 ağustosta isyerim vergi dairesi başkanlığına gönderdi.tek nusha olan rapora hastalıklarimla ilgili raporları eklemedimiç hastalıkları hipertansiyon yazmış 10.ortopedi erken dönem gonartoz meniskopati acl ameliyat 8 oran.uyku apnesi için noroloji uyku apne sendromu uyku polikliniginden degelendirilmesi uygundur yazmış karşısına 35 oran.

daha sonra alt satırda tekrar noroloji şunları yazmış 5 nisan 2017 beykoz devlet hastanesi ahi 32.9 plm 22.9.pap titrasyonu için 28 ağustosa randevu verilmiş.agir osas yazılmış.şimdi maliye saglik kurulu raporu onaylarmi yada ek bilgi istermi görüşlerinizi yazarsanız sevinirim

Sayın @ruzgar34,

Ankarada'ki heyet, konulan teşhislere dair rapor, tetkik ve tahlil sonuçlarını mutlaka görmek istiyor. Benim sevkimin üstünde özellikle bunu belirtmişlerdi. Bir de bu forumda okuduğum örneklerde gördüğüm kadarıyla ilgili sonuçlar raporla birlikte gönderilmediğinde Ankara'daki heyet eksik olan belgelerin tamamlanması için Vergi Dairesi Başkanlığı'na raporu geri gönderiyor.

Bakalım sizinki nasıl olacak,

Geçmiş olsun

Erdoğan

Raporumu bir hafta önce aldim ( maliyeden ) Hastanenin verdigi %85 aynen onaylamislar.Bildigim kadariyla artiek fazla kirpmiyorlar.Yanlz aklinizda bulunsun,Artik isyerine mektup gelmiyormus? ( maliyedeki memur dedi ) Isyerinize mesaj yoluyla geliyor.E Tebligat yada E posta

Benimkide isyerimine E tebligat olarak geldi

Erdogan bey teşekkür ederim.hopeless sizin gönderdiğiniz raporda tetkikleri hastalıklarla ilgili raporları eklemismiydiniz

Üst Alt