Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da EKPSS'den 10 bin alım yapılması için toplanıyoruz!

Psikoz06

Aktif Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
1
EKPSS GİRMİŞ BÜTÜN KARDEŞLERİMİZE DUYURUMUZDUR!!
Değerli arkadaşlar bildiğiniz üzere 2012 yılından itibaren yapılan EKPSS Sinavin en az alınan kadrosu olacak olan 2500 karşı karşıya kaldık artık biz olma zamanı geçmiş zamanlarda mücadelerimizle alınan binlerce sayımız oldu sizlerden bir çoğunuz buna şahit oldunuz buna tepki olarak iki haftadır arkadaşlarla geceli gündüzlü düşünüp fikirlerimizi beyan ediyoruz
Son olarak basın açıklaması yapma kararı aldık
Lütfen herkes katılım göstersin en az 60 kişi olmalıyız kamuoyuna Başbakanımıza cumhurbaşkanimiza sesimizi seçim arifesinde duyurma zamanıdır.

Toplanma yeri ve zamanı:
8 Mayıs 2018 Salı
Saat 13:30
Ankara/Kızılay
Devlet Personel Başkanlığı önünde olacaktır
Not:Eş dost akraba yanınızda getirebilirsiniz. Sayıca çok olmamız fayda sağlayacaktır

gelmek isteyen aşağıdaki arkadaşlarla irtibata geçsin
o gelmez, sen gelmez, bu gelmez ise unutmayın atanamaz ve sürünmeye mahkum oluruz
seçim zamanı kısa sürede müjdeli haber alacağız
hadi uzağım yakınım demeden herkes gelsin

gelmek isteyen arkadaşlar irtibata geçiniz

Halil tanık.

0506 051 4983

Miraç dursun

0506 065 5661

Gelmeyi çok isterdim ama tekerlekli sandalyede ve uzağım maddi destek lazımsa elimden geldiğince yardımcı olmak isterim

Evet arkadaşlar kendi geleceğiniz için gelebilen varsa muhakkak bekliyoruz

Gelemeyen ise sürekli konuyu güncel tutsun
Ulaşabildiği her yerden destek olmaya devam etsin

Arkadaşlarla irtibat ne için zaten adres verilmiş

Devlet personel başkanlığı nerdeki

Pankart falanmı açılcakki

Facede paylaşım gelenler olur

Ekpss 2020 de paylaşın

Paylaştım facede sayfada

Böyle bir etkinlik yapılması sevindirici

Allah kolaylık versin. Ben de medyada paylaşmaya çalışacağım. Benim elimden gelen budur.

Kendi geleceğiniz için gelebilen uzak yakın demeden gelsin
Gelemeyen her türlü platform dan mücadele etsin

Cumartesi devlet kurumları kapalı
Devlet personel başkanlığının önünde yapmanın anlamı kalmaz ki o zaman

Şahsen üzüldüm ben şuan bu sayfanın patlayıp coşması lazımdı yazık günah

arkadaşalr mutlaka gelin kocaman pankkart yaptıracaz "ENGELLİLER TEMMUZDA 10 BİN KADRO İSTİYOR" diye sesizmiz cılız çıkmasın ne kadar kalabalık olsak o kadar iyi.

naginni679
şuan 89 imza var 500 imza olsa komisyonda görüşülecek. ama bizimkiler umursamıyor.

Arkadaşlar bu toplanma kesinlikle bi yere varacaktır seçim öncesi. 20-30 bin engellinnin katılmasıyla kesinlikle sesimiz duyulacaktır 10.000 kadro olmasa dahi 7000 kadro verilir minimum ben ardahandan katılacam ne kadar zor olsa dahi ve memurum ama atanamayan engelli arkadaşlarım için katılacam.

Ben de katılmak isterdim ama o tarihlerde şehir dışında olacağım. Sadece kamu kurumlarda istihdam noktasında değil, üniversitelerde akademik kariyer yapabilme noktasında da engellilere kolaylık sağlanmasını diliyorum. Engellilere yüksek lisans ya da doktora yapmak istediklerinde de kolaylık sağlanmasını diliyorum, engelliler her yere erişebilmeliyse bu hakkı çok doğal bir şekilde kullanabilmeliyiz.

bu talebi de dile getiren birileri olabilir umarm. Herkese kolaylıklar dilerim.

iki farklı dilekçe var ikisinide imzaladim

ankarada ki basın açıklaması çook önemli ama kimse gelmiyor ben umudumu yitirmeye başladım halbuki dernekleri gezecektim destek vermeleri için ama engelliler kendileri destek vermiyor. hayırlısı oluruna bıraktım artık.

ben önlisanstan 46 net bekliyorum ya ben bile ortalığa düşmüşüm millet benden düşük almış ama benim kadar ortalığa düşmüyor. ALLAH'tan bir mani keder olmaz ise ben ilk atamada paşa paşa giderim ama ortada bir haksızlık var. yüksek net bekleyenler az net bekleyenler fark etmez, bu tüm engelli kardeşlerimiz için yapılan müdahale ama sayfada tık yok

ne diyeyim yarın sonuçlar açıklandığı zaman artık iş işten geçmiş olacak çünkü ramazan gelmiş olacak ve istenizde artık kimse gelemez. seçimde bitmiş olur, olan bizlere olmuş olur

keyfiniz bilir arkadaşlar

Ben keske gelebilsem ayakta olsam hemen çıkar gelirim Allah nasip ederse 92-95 arası bi puan bekliyorum ama bütün engelli kardeşlerim atansın istiyorm engelli olduktan sonra zorluğunu daha iyi anladım ama işte herkes banane diyor yazık günah sanki uzaya çıkacaksınız sırf ankarada bile binlerce engelli var ama işte ne desek boş

Projetor ortaöğretimden mi girmiştiniz siz sınava

lisanstı galiba sizin mühendisdiniz galiba
arkadaşlar seçime yakın müjdeli haberi çabuk alırız yeterki birlik olalım
siz gelemiyorsanız bile akrabalarınız yakında var ise, kuzen kanka vs onları gönderin
kalabalık görünelim basın toplantısında
hadi vakit birlik olma vaktidir

Keske gelebilme imkanim olsaydi ama malesef yok fakat bu kampanya için elimden gelen varsa yapacagim. Yanliz arkadaslar olamıyoruz 2500 kisinin imzalamasi gereken bir kampanyada bile sayıya ulaşamıyoruz gereken ilgiyi gösteriyoruz yazik alt tarafı elinizde telefondan girip kampanyayı imzalayacak yakinlarimiza imzalamasi için ricada bulunacagiz ama olmuyor

konu güncel arkadaşlar
bakın bakanımız fatma hanım bugün çıktı ve 2500 kişi alacağız 6 ay sonra diye açıklama yaptı

emeklerimize yazık olmasın
dalga geçiyorlar resmen

100 bine yakın kişi sınava girmiş

şimdiye kadar temmuz da tercih yapılıyordu neden ARALIK 'ta tercih yapalım
neden şimdiye kadar 6 7 bin kadro açılırken şimdi 2500

seçimden önce bunu aleyhimize çevirmeliyiz

bizi dikkate bile almıyorlar bizi ÖNEMSEMİYORLAR

ankaraya gelin yazık etmeyin geleceğinize...

Skolyoz23

Bu konuyu Facebook üzerinden EKPSS TEST sayfasında paylaştınız mı, paylaşmadıysanız oradaki yöneticilere rica edelim sayfada duyursunlar.

Arkadaslar dün gece saat 12 buçuk civari cimerden mesaj geldi basvurunuz degerlendirilmek üzere devlet personel başkanlığına gönderilmiştir diye bu işi lütfen onemseyelim herkes gondersin ki ne kadar kalabalik oldugumuzu ve ne istediğimizi anlasinlar.

Üst Alt