Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da EKPSS'den 10 bin alım yapılması için toplanıyoruz!

Dilekçe komisyonuna önüne gelen konu açmış imza sayısı yüksek olan dilekçeyi insanlar bu gereksiz dilekçeler yüzünden bulup imzalayamıyacak

Çevrenizdekilere de imzalatın. Çevremde en az 7 kişiye imzalattım.

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dilekceyi bulamıyorum. Arama kısmına engelli kadro yazıyorum ama çıkan dilekceler icinde bahsedilen dilekce yok. Neyi yanlıs yapıyorum anlamadım ki.

Telefondan giriyorsanız hata veriyor. Pc’den de deneyin

8 mayıs salı günü kadro artırılması için toplanıyoruz sende katıl...

arkadaşlar engelliler konfederasyon başkanı eşliğinde 8 mayıs salı günü saat 13.30 da devlet personel başkanlığın da basın açıklaması yapacağız
engelli engelsiz tüm arkadaşlarımızı bekliyoruz
ne kadar kalabalık olursak o kadar iyi sonuç alırız

unutmayın Türkiyenin en önemli seçimine 2 aydan az bir süre kala, engellilerin bu çığlığını göz ardı edemezler

ben gitmesem de olur demeyin, sen gelmezsen bir kişi eksik oluruz

bir aksilik olmaz ise Ankaragücü taraftar grubundan da destek gelecek
lütfen bizi orada yalnız bırakmayın...

her yerde paylaşın 8 mayıs salı günü saat 13.30 da engelli engelsiz tüm kardeşlerimizi devlet personel başkanlığı önünde basın toplantısına bekliyoruz

unutma geleceğin senin elinde....

Son düzenleme:
8 Mayısta işyerim izin konusunda sıkıntı yapmazsa bende orada olacağım.Bütün kardeşlerimizi bekliyoruz.Sen ben o gitmezse kim gidip sesimizi duyuracak arkadaşlar.Sahaya çıkmadan hiç birşey elde edemeyiz.Bu arada TBMM dilekçe komisyonunda imza sayımız 460 oldu.Herkesten tam destek bekliyoruz.METİN TAM isimli arkadaşımızın dilekçesine imza için.Geleceğimize sahip çıkma zamanı arkadaşlar.

2500 kadro ne ki.... en az 10bin olması gerekir ...
Bunun için göz ardı etmeyin evde otur otur nereye kadar allah için...
90 puanda almış olanda katılmalı 50 puan alanda ...
Bu arada metin tam ın e dilekçe tbmm den imzasını unutmayıınnn

geçmiş senelerdeki atamalara bakılırsa bu yıl büyük haksızlık yapılıyor. temmuzda yapılan atamalar aralık'a, 7.000 lik kadrolar 2.500'e düşmüş.

dilekçeyi imzaladım. toplanma kararınızı destekliyorum.

Evet söylediğimiz tarihte Ankara’ya gelebilenler muhakkak gelsin
Sonra neden atanamadım demesin kimse
90 alanın bile garantisi Yok
Çünkü kadro yok

Arkadaslar tbmm de ki dilekce 500 imzaya ulaştı. Şimdi bu konu mecliste degerlendirilecek mi

Taşerona 450 bin kadro verdiler.Ekpss ye 90 bin kişi girmiş yani 5 katımıza kadro vermişler.Bizede sınav yapıp önümüze engel koyuyorlar.450 bin kişiyi alırken iyi engelliye gelince 2500 kadro çok görülüyor.bu siteye kayıtlı binlerce kişi var.10 bin kişilik toplanma yapmalıyız sahada.sesimizi duyurabilmek için.

Ah keşke Ankara'da olsam. İnşallah istediğiniz sonucu alırsınız.

İnsAllah olumlu bir sonuç alınır 2500 kadro ne demek şaka mi bunlar 90000 kisi sinava girmiş 2500 kisilik alim yapacaklar tam bi saçmalık adaletsizlik

Arkadaşlar bu konuyu forumda aktif görünmesi için elinizden geldikçe bu konuya fikirlerinizi veya bişiler yazın..
Ayrıca e dilekçe tbmm nin metin tamın imza kampanyasına imza atmayı unutmayalım

Geleceğimiz için herkes bizlere katılsın lütfen

Seçimde herkese müjde geldi
Bir sürü personel memur ilanı çıktı
Emeklilere ikramiye
Bir sürü müjde vermeye başladılar

Biz müjde istemiyoruz
Alımların her zamanki gibi olmasını istiyoruz
Sen de gel bu zulüme ve haksızlığa dur de ....

Keşke benim imkanim olsa da gelebilsem ankara da olsam ne olursa olsun gelirdim ama malesef gelemesemde oraya baska her ne yapilmasi gerekiyorsa yapmaya hazirim.

imkanı olan gelsin lütfen
Ankara da olanlar çok çok özel durumu yok ise bayan erkek fark etmez, engelli engelsiz fark etmez lütfen çoğunluk olmalıyız
engelliler 10 bin kadro istiyor diye pankartta hazırladık

haydi ne kadar çokluk olursak seçime yakın o kadar iyi sonuç alırız
basın toplantısı uzun sürmeyecek

dikkate alınmaz isek ve her hangi bir açıklanma yapılmaz müjde alamaz isek
olan yine bizlere olacak
dikkate alınmak için çoğunluk olması şart

rabbim tüm engelli kardeşlerimi eve mahkum etmekten kurtarsın
bir kadro fazla açılsa, bir engelli kardeşimiz atansa ve onun mutluluğu ve duası bizlere yetecektir

yalnız üzüldüğüm nokta binlerce kişi ziyaret ediyor ve sınava girmiş tenezzül edip yazı bile yazmıyor buraya

yarın sen de atan diye mücadele ediyor bu millet
SESSİZ KALMA SES VER, SESİNE İHTİYACIMIZ VAR !!!

Dilerim çok kişi gelir, eğer gelirlerse Seçim öncesi muhakkak işe yarar

amin inşallah gelemeyenler dua etsin bol bol, yok ben yüksek aldım yok ben düşük bekliyorum yok ben atanamam demeyin
ilk atamada yüksek bir kadro alırsak 2 ve 3 ncü atamalarda puanlar çok çok daha düşecek bu da çoğu engelli kardeşimiz atanacak demektir

haydi gelemeyen de ellerini semaya açıp bol bol dua etsin
RABBİM bu haksızlık karşısında illaki sesimizi duyurup hak ettiğimiz gerçek atama sayısını alacağız inşallah

Üst Alt