Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da EKPSS'den 10 bin alım yapılması için toplanıyoruz!

Arkadaşlar Allah yardımcınız olsun biz uzaktayız ama aklımız yüreğimiz dualarımız sizinle ancak Twitter da bakıyorum da atamayla ilgili hiçbir etkinlik mesaj twit yok bence sosyal medyada da birlik olup aile bakanına baskı yapalım kolay gelsin

Allah kolaylık versin inşallah amacına ulaşır. Temennim odur ki 10 bin ve üzeri kadro verilmesi..Arkadaşlar 10 bin istememizin nedenide verilen kadroların yarısı atanmış arkadaşlar yerleşiyor kurum beğenmeyenler oluyor.

Belki yarın

Daha önce twitterda gündem olduk. Taraftar grupları destek vermişti. Engelliler haftasında yeniden gündem olma çalışması yapılacak. Gündemden düşmemek için herkesin tweet atarak destek olması lazım.

aynen gündüm olmuştuk 40 bin twit atılmıştı ilk 10 a girdik ama sonra düştük hemen

Arkadaslar twitter da imza kampayalarimizi paylasalim destek isteyelim ben paylastim az önce sizlerde paylasin

Arkadaşlar 8 Mayıs Salı Günü
13.30 da basın açıklaması için (Ankara-Kızılay)
Devlet Personel Başkanlığı önünde olacağız.
Haberi olmayanlara haber verin. Gelecek olanlar geleceğini söylesin. Gelirken yanınızda eş dost akraba getirebilirseniz iyi olur.

Cimer e 3 kere yazdım ıkı kere devlet personel başkanlığı na sonuncuda maliye bakanlığına iletildi.

yarın avukat ve milletvekili adayı olan engelliler federasyon başkanı eşliğinde
devlet personel başkanlığı önünde 13.30 da yapılan haksızlığı dile getireceğiz...

Normal kpss ile alım olmayacak demelerine rağmen bugün adalet bakanı bile 15 bin personel alacağız müjde diye twitter dan mesaj attı

soruyorum size

şimdiye kadar ilk atamalar temmuzda ve sürekli 6 7 bin civarı olurken
şimdi neden 2500 ve ilk atamamız aralıkda

biz MÜJDE değil hakkımız olanı istiyoruz
sen gelmezsen bir kişi eksiğiz UNUTMA...

Olay çıkmaz demi polis felan ceza verirmi bende katılmak isterdim

Devlet personel başkanlığı nerdeki

Ne olayı sayın hocam
Engelliler federasyon başkanı aynı zamanda avukat olan Turhal bey eşliğinde
Konuşma yapılacak sadece
Hukuken sıkıntılı birşey olamaz
Bizim ne işimiz olur öyle şeylerle

Biz devlet büyüklerimize sesimizi duyurmak istiyoruz
Herkesi bekleriz

Ankara Kızılay da İzmir caddesin de
Devlet personel başkanlığı önü

Anladım ozamn iyi skalyoz ben katılmadım hiçte bilmiyom ondan

@Skolyoz23 tbmmden dilekçeyi simdi imzalayacağım büyük bir facebook sayfasındada paylaştım gelmek isteyenler olabilir ayrıca yardımrail adlı gruba üye olursanız ya da facebookdan beni eklerseniz sizi gruba davet ederim 80-100 bin kisi var orada durumu belirtip facebooktan kampanya duzenleyebılırsınzı o sayfaya üye olanların çoguda destekler facebookdan beni daruldarp diye aratırsanız bulabilirsiniz denizlide yaşıyorum keşke gelebilsem :(

Seçim öncesi bu avantajı iyi kullanalım herkes gelsin lütfen

Arkadaslar hepimiz için hayirli olur İnşAllah dualarimiz sizinle beraber...

Kalabalık mıydınız peki? Habere tıkladım ama açamadım.

Bizleri yok sayıyorlar ve saymaya da devam edecekler. yazık çok yazık...

resim buldum ama paylaşamadım.

facebookta bulunan

ekpss sitesi
engelliersitesi
memurlar.net
kamupersoneli.net

gibi haber siteleri neden bizlerden hiçbir şekilde söz etmiyor aklım almıyor. Amaçları dışında ne kadar haber varsa hepsini paylaşıyorlar, sıra bizim isteklere geldi mi hepsi 3 maymun.

Sevgili arkadaşlar, seçim öncesi bizleri gözden çıkaran hükümetimize tepkimizi dile getirmeliyiz. Aksi takdirde bir daha sesimizi duyurmamız imkansızdır. Sosyal medyada önümüze gelen tüm haberlerin altına bu isteğimizi dile getirsek belki bizi ciddiye alan birileri çıkar. Tüm siyasilerin sosyal medya hesaplarına gerekli mesajları bıkmadan usanmadan atar isek belki birileri seçim öncesi bizi gözden çıkarmanın yanlış olduğunu anlar. Bizi gözden çıkaranları bizde gözümüzden çıkarırız.

Sanırım bu sitedeki arkadaşların işe ihtiyacı yok ve hallerinden gayet memnunlar. Baksanıza hep aynı kişiler yazıyor. Geriye kalanlar ise armut piş ağzıma düş havasındalar.

Üst Alt