Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da EKPSS'den 10 bin alım yapılması için toplanıyoruz!

2018 Mart verilerine göre kamuda engelli açığı 11.317 ye düşmüş. Nisan ayında yaklaşık 2000 kişi atandı 9.000 kişi kalmış. Asıl mücadele noktası engelli kontenjanının arttırılması noktasında olmalıdır.
Aynı zamanda en çok açık MEB 6800 kişi. MEB atamaları hizmetli olarak yapıyor. Bu da ayrı bir sorun. O gün dillendireceğiniz konuları iyi seçin, net ifadelerle isteyin.

vjM4Jm.png

naginni679
ya kardeşim sorma bir arkadaşa nasıl yapılcağını fotoğraflarıyla anlattırdık hala imzalmıyorlar. bazıları gerçekten beceremiyor lafım yok. ama imkanı olupda yapmayanlar utansın.

mssql
%5 e çıkmasını istiyoruz öncelikle hocam.

hemen dilekçeyi imzalıyorum..

üye oldum ..sistemden doğrulama kodu telefonuma gelmedi..2 dilekçe var yazıyor forumda..linklerden biri var diğerini paylaşırmısınız..

Arkadaslar bende uye oldum dilekce gonder var herhangi baska birsey goremedim anlatir misiniz nasil yapcaz

2500 kişi için protesto

forma bakıyorum herkez kendi engeliyle ilgili soru soruyor bikaç gün soru sormayı bırakalımda 2500 alımı için birlik olalım deilse hepimiz hayallerimize gömülür gideriz

arama kısmına "engelli" yazın metin tam adlı arkadaşınkini imzalayın. yada 5-6 sayfalara bakın ordan imzalayın.

Arkadaşlar Ankara’da olanlar neden gelmiyor? Kendinize bu kadar güvenmeyin atanmadığınızda ağlamak fayda etmez

İMZALADIM..bu arada 261 imza oldu benle..biraz daha çalışmalıyız..

İstanbul'dan sizi tebrik ederim Basın açıklamanızda işallah gerekli çoğunluğa ulaşırsınız. Bence bu tür basın açıklamaları aynı anda bütün illerde olmalı biz engelliler bir türlü organize olamıyoruz. Bir sürü dernek kurmuşuz ama birlik değiliz. 4-5 milyon engelliyiz aileler hariç Türkiye'de ki bir çok ilden fazla seçmeniz ama bir değiliz...Adminler Dernek başkanları bu topluluğu oluşturalım sesimizi duyuralım..

üst sağ köşe civarında 'imzalayabileceğiniz dilekçeler' diye bir yer var. o menüye girip 5 veya 6 sayfalarda söylenilen dilekçeye ulaşabilirsiniz.

Arkadaşlar e dilekçeye kayıt sorun çıkartıyor bende bir fikri olan var mı

imza kampanyası başlatalım change.org

imzalanacak dilekçeyi bulamadım link atar mısınız

link var mı arkadaşlar size zahmet olmaz ise

Az önce ben attım. 292 :) Ha gayret hızlı gidiyor. Bu arada telden sorun çıkıyor. Pc'den deneyin oluyor

312. imzayı attım.

Arama kısmına "Engellilere kadro talebi" (tırnakları silin) yazın direkt çıkıyor. Bulana kadar göbeğim çatladı 6. sayfada taaa.

Skolyoz23

17 Mayıs'ta sınav sonuçları açıklanıyor. 24 Hazirandan önce Haziran ayında atama yapılmasını istemek kadro sayısında yüksek atamayı beraberinde getirecektir. Aksi takdirde seçimden sonra imkansız! Talebimiz bu yönde olmalı ki sonuç alabilelim.

Arkadaslar akim sitesine mesaj atin orda engelli sorunlari konu başlığı altinda istihdam konusu var onu seçin gönderin faydasi olabilir

TC kimlik no ve Adınız uymuyor gibi saçma sapan birşey çıkıyor bende kayıt ol bölümünde bu adresten yaw :eek:

Üst Alt