Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da EKPSS'den 10 bin alım yapılması için toplanıyoruz!

Kimsenin baştakilerle bağlantısı olan bir tanıdığı yok mu ya sesimizi nasil duyuracagiz bizi nasil dikkate alacaklar

arkadaşlar dilekçeyi imzalamaya çalışıyorum engelli yazıp aratıyorum altdan sayfalar değişmiyor ne diye ararmam lazım ?

mhp grup başkan vekilini odasında arkadaşlarımız ziyarete gitti, bir dosya eşliğinde sunum yaptılar ve yapılan bu haksızlığı dile getirdiler
akp ile bu konu hakkında detaylı konuşup durumu izah edeceğinin sözünü aldık kendisinden

mitingde de baya basın vardı ama nedense hiç bir kanal vermiyor

merak etmeyin hakkımızı söke söke alacağız

Son düzenleme:
hadi inş bende haber saatini beklıyorum veren olur umarım

Skolyoz23

İnşAllah hakkimiz olani alırız vicdanları rahatsiz oluyorsa bizi anlayip hakkimiz olan kadro sayisini vermeleri gerekli

Herkes konustuğu kadar katılım gösterse ses olurdu engelliler konfederasyon baskanı olmasa orda bukadarda sallamazlardı yukarıda biri ekpss gruplarından bahsetmiş ben hayatımda bukadar aptal yöneticiler görmedim beyin özürlü dicem zihinsel kardeşlerime ayıp olcak 10 bin kisilik grup var orası burası ayrı oynayan 3 kızı yönetici yapmıslar salak saçma hareketler

Bu yaptiklarimizin bir yerlere gelmesi dilegiyle inşaAllah. Ama birde şunu unutmamalı ( onlar kendi adamlarını sokuyorlar ) (onlar ) bundan dolayı iki elim yakalarindadır öbür alemde kaç kişinin hakkı yendi

Gelişmeleri takip edemedim ama ne yapmam gerekiyorsa ben de yapmaya hazırım. Hem kontenjan sayısı az hem de yılın sonunda atama olacak.Gerçekten beklemekten yıldık artık. Hiç değilse haziran-temmuz gibi en az 3000 atama yapılsa yıl sonunda da 2. atama olarak 5000 filan yapıla ne güzel olur. İki atama şeklinde bölebilirler. Kadro sayısı artsın evet ama tarih de gerçekten çok çok geç, aralık çok geç. Daha soruşturma süreci de olacak. Beklemek gerçekten yoruyor insanı.

Katılımın olmadığı yerde başarı olmaz.bukadar üyesi olan sitede iş sahaya çıkmaya gelince kimsecikler yok ortada.hiçbir tv kanalı haber bile yapmadı.herkes puanların açıklanması gibi boş işler peşinde.anlıycanız devlet yakında engelli kadrolar doldu dese az bile yapmış olur bize.devletin sadaka verir gibi verdiği üç beş kadronun peşinde koşun durun.

yakın zamanda yine ankara da toplanmak için karar kılmalıyız ama bu sefer basın toplantısı değil daha uzun süreli bir toplanma olacak
hakkımızı alana kadar devlet personel başkanlığından ayrılmayacağız

bakın kurumlar dolu demelerine rağmen NORMAL KPSS İLE bugün itibare ile adalet bakanı 25 bin sözleşmeli personel alıyoruz deyip müjde verdiler ve ilanlar yayınlandı

biz mi çok geliyoruz bu devlete, yapmayın arkadaşlar birlik olalım ki, çoğu engelli kardeşimiz atansın evinde mahkum olmasın

yakın zamanda arkadaşlarla kararlaşırılıp bir şeyler yapmaya çalışacağız ve buradan desteklerinizi bekliyor olacağız...

Arkadaşlar gereksiz konu başlıkları açıp ana konumuz olan kadro artırımı çalışmalarını dikkatten kaçırmayın. Skolyoz23 kardeşimiz 90 üstünde puan almış atanması kesin ama burda düşük puanlı kardeşlerimiz için kadro artırılsın diye uğraşıyor.Herkes destek versin bu etkinliğe.yoksa kaç puanınız var muhabbetiyle atama trenini kaçıracağız hepimiz.Bu düşük kadro sayısıyla atanmamız imkansız.

Skolyoz23 kardeşim hafta içi çalıştığım için özel sektör kolayca izin vermiyor mesai saatlerinde.Bu etkinlik haftaiçi ve haftasonu yada akşam saatlerindede sürsünki dönüşümlü olarak katılalım biz çalışanlar olarak.

Bu arada meclis komisyonundaki dilekçeye imza olayımız ne oldu arkadaşlar?500 imzayı geçmişti en son Metin Tam isimli arkadaşımızın dilekçesi.Kadro artırımı için.

AYAZ1 dilekçe meclis görüşmesinde değerlendirilecektir diye mesaj aldık onda problem yok inşallah her koldan saldırıyoruz ama beni dinlerseniz zaman kısıtlı artık seçime çok az kaldı

bizim en etkili silahımız devlet personel başkanlığı önünde grev yapmak olmalı yoksa işimiz bitti
2016 yılında sınava girenlere 3 üncü atamayı 2018 de verdikleri için, 2018 de 2500 den başka alım olmaz diyorlar
ama 2016 yılında sınava girenlerden bizim hiç bir alakamız yok, bunu devlet büyükleri de iyi biliyor ama işlerine gelmiyor

o nedenle bizde 3 ncü atama için mücadele eden kardeşlerimizin yaptığı gibi devlet personel başkanlığının önünde kamp kurmamız lazım

Evet.insallah.umarim sonuç aliriz.elimizden geleni yapmamız gerekiyor.

Keşke yakında olsaydım, ama ne yazık ki uzağım. Gerekli yerlere yazımsal desteği verdim. Sanırım tek çare grev, başka da alternatifi yok gibi

Bimere cimere yüzlerce dilekçe gönderildi. Yetmedi Meclise dilekçe yazılıp yüzlerce imza atıldı yetmedi basın açıklaması yapıldı ve yine yetmedi Twitter da 3 kez Türkiye gündemine girdik. Arkadaşlar son çaremiz son bir kere basın açıklaması yapıp bakanlığa yürüyüp söz alıp geri dönmektir. Bu organizasyon için en az 70-100 kişi gerekli. Çok zor değil eğer düzenli bir hayat isteyen varsa çıkar gelir...

sacmasapan futbol sampiyonlugu icin az once 300 kisilik konvoy yürüyüş kutlama yapıyordu sanki çok gerekli gibi. Ankara'da engelliler için bu sai sağlıklı veya engelli toplanmiyorsa türk insanı bitmiş demektir.

Safmisiniz ya bimer mesajlarina bile bakmadan oto mesaj yolluyor size. Otomat sekreter teknolojisinden bihabersiniz. Grevsiz bu iş olmazzzz. Gidin bakalim meclis önüne ankarada 100-200 kisi gitsin bakalim atama sayisi artiyor mu artmiyor mu görelim

Skolyoz23

Aynen kardesim bende hep bunu savunuyorum 5000 kadro verdik diyemezler 2500 kadro verildi bize buda gecmis yillara bakildiginda en az verilen kadro iki sinavda birbirinden farkli bu seneki sinava bizler ilk giriyoruz sucumuz ne 2500 kadro niye elimizden aliniyor

2018 de sınava girenlere çok büyük haksızlık yapıyorlar
100 bine yakın sınava giren kişi
Neredeler
Neden hiç sesleri çıkmıyor
Çok merak ediyorum

Çoğunluk tek yürek olsak
Çoktan almıştık en az 5 bin kadro

hakket son durum nedir. bakanlık önü toplanıyor muyuz ? yoksa bakanla görüşme mi ayarlandı ?

Lütfen biri bilgilendirme yapabilir mi?

Üst Alt