Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da otobüslerin (egoların) ücretsiz olması için lütfen destek

ahmetkaptan

Yeni Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar engelli olan veya olmayan ankarada yaşayan veya yaşamayan tüm arkdaşlarım lütfen aşağıdaki adrese

http://www.ankara.bel.tr/AbbSayfalari/Baskan/Baskana_mesaj.aspx

% 40 ve üzeri engellilere otobüslerin (egoların) ücretsiz olmasını talep eden e-posta gönderebilirsiniz.

Allah razı olsun...

yapan arkdaşlar gönderdim diye bir onay mesajı yazarlarsa burdan katılımın ne kadar olduğunu görebiliriz.bu konuyu bir kaç siteye açtım herkes destek verirse başarı elde ederiz inşallah..

sağlıcakla kalın...

Neden sadece otobüs, ankara metrosu ve ankaray da EGO ya ait değil mi?

ahmet kardeşim eski bir ankaralı olarak antalya da ikamet etmeme ragmen bende belediye bşk lıgına mesajımı gönderdim umarım dikkate alırlar . ( hiç sanmıyorum bu melih gökcek ) in bunu dikkate alacagını ama yine de ugraş verilmesi taraftarıyım. başarılar kardeşim..

Hemen gönderdim kardeşim haklısınız. İnşallah başarılı oluruz yapabileceğim başka bişey varsa sevinirim...

Hep destek tam destek;)

İşlem tamamdır..
Hep destek tam destek...

bende gönderdim işallah bu haksızlık son bulur

Allah gönderen tüm kardeşlerimden razı olsun tanıdıklarımızın hepsini haberdar edelim engelli olsun olmasın ankarada yaşıyor yada başka yerde yaşıyorsabile u mesajı lütfen göndermelerini isteyin.sağlıcakla kalın.

Mesaj tamamdır.
İzmir'den Ankara'ya tam destek ve sevgiler...

Şunu gönderdim:
Tıpkı İstanbul ve diğer büyük şehir belediyelerinde olduğu gibi, Ankara büyük şehir belediyesi'nde de %40 ve üzerinde sakatlığı olan kişilerin belediyeye ait toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanabilmesinin sağlanmasını talep ediyoruz.
Dünyanın dört bir yanında bu ve benzeri pozitif ayrımcılıklar varken, Ankara'da olmaması hem hayal kırıklığı yaratmaktadır hem de Ankara'da yaşayan sakatları mağdur etmektedir.
Konuyu değerlendirmenizi arz ederim

nerdeyse hergun atıyorum... biras üstlerine gidelim bakalım ne yapacaklar.....

evet her aklımıza geldiğinde mesaj atalım inşlh karşılığını alırız

bende karabükteyim ama gönderdim ne kadar cok mail o kadar olumlu olacaktır diye düşünüyorum

Az önce bende yazdim kolay gelsin

çok sağolun Allah razı olsun.mesaj göndermeye devam.konuyu yeni okuyan arkadaşlar lütfen pas geçmeyin. ilk sayfaya geri dönmemek için mesajı güncelliyorum.

merhaba arkadaşlar engelli olan veya olmayan ankarada yaşayan veya yaşamayan tüm arkdaşlarım lütfen aşağıdaki adrese

http://www.ankara.bel.tr/AbbSayfalar...ana_mesaj.aspx

% 40 ve üzeri engellilere otobüslerin (egoların) ücretsiz olmasını talep eden e-posta gönderebilirsiniz.

Allah razı olsun...

yapan arkdaşlar gönderdim diye bir onay mesajı yazarlarsa burdan katılımın ne kadar olduğunu görebiliriz.bu konuyu bir kaç siteye açtım herkes destek verirse başarı elde ederiz inşallah..

sağlıcakla kalın...

Hergün düzenli mail gönderirim artık :)

egoların ücretsiz olması

ben de bir mesaj gönderdim.
bu mesajı okuyuncaya kadar ben Ankara'da belediye araçlarının bedava olduğunu sanıyordum. şaşırdım.

merhaba arkadaşlar bendende destek biraz önce bende okkalı bir metinle gönderdim destek olan herkesten teşekkürler

harikasınız arkadaşlar teşekkürler.güncelliyorum.sağlıcakla kalın.

Arkadaşlar bende attım e maili Saygılar

e-posta gönderdim inşanllah okurlar

Bende bu kampanyaya İstanbul' dan katıldım ve
Ankara' ya geldiğimde bu haktan yararlanmak istiyorum dedim.

katılım büyüsün arkadaşlar mesajı güncelliyorum

http://www.ankara.bel.tr/AbbSayfalar...ana_mesaj.aspx

Allah razı olsun...

sağlıcakla kalın...

Ellerinize sağlık arkadaşlar. Lütfen mesajlara devam, hergün bir msj. yollayalım olmazmı?

Üst Alt