Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da otobüslerin (egoların) ücretsiz olması için lütfen destek

adam 65 yas a bedava yaptı daha ne yapsın saat 1o dan sonra otobuse bınılmıyor ankarada kımı kocatepeye ogle namazına gıdıyor kımı ulusa halk ekmek almaya hergun melih gökcek kımın sayesınde beledıye baskanı oldu sanıyorsunuz ?

----------

saolun 65 yaş ve uzerıne her gun kocatepede namaza gıtmesı yada ulusa halk ekmek almaya gıtmesı ıcın verdıgınız beles kartlar sayesınde ozurluler oturacak yer bulamıyor sız devam edin sayın melih gökcek ozurlulerden hiç oy almadınız degılmı ? Neden özürlü olarak kımlıgı olana ındırımlı yada tam ındırım uygulamanız ?
ozurlu ıse ozurlu bunu yasalarmı belırlıyor saglık kurullarımı yoksa sızmı herkeze aynı esıt sart lutfen ha bu arada ozur oranım %90 anladınız sanırım

:) buda benden melih gökçek e :) kapak olsun :)

Başkana MesajAdınız *Telefonunuz * (Örnek : 555-1234567)Elektronik Posta Adresiniz *Konu *Mesajınız *saolun 65 yaş ve uzerıne her gun kocatepede namaza gıtmesı yada ulusa halk ekmek almaya gıtmesı ıcın verdıgınız beles kartlar sayesınde ozurluler oturacak yer bulamıyor sız devam edin sayın melih gökcek ozurlulerden hiç oy almadınız degılmı ? Neden özürlü olarak kımlıgı olana ındırımlı yada tam ındırım uygulamanız ?ozurlu ıse ozurlu bunu yasalarmı belırlıyor saglık kurullarımı yoksa sızmı herkeze aynı esıt sart lutfen ha bu arada ozur oranım %90 anladınız sanırım

Bende, İstanbul'dan ankara'daki arkadaşlara destek olmak için mesaj gönderdim. Hakkımızda hayırlısı olması temennisiyle.

arkadaşlar engelli haklarımız gitti zatenne kaldıki geriye

Sürekli hergün mesaj gönderiyorum. Ankaradan veya Ankara dışından bütün arkadaşları mail göndermeye davet ediyorum. ne kadar çok mail gönderilirse o kadar iyi olur.

ne kadar yazarsak okadar işe yarar arkadaslar bir elin nesi var iki elin sesi var bosa dememişler onun için ne kadar çok yazarsak okadar degerlendirmeye alırlar

Merhaba arkadaşlar...
Gönderdiğimiz mesajlara EGO otobüsleri gibi diğer toplu taşıma araçlarınında ( Metro, Ankaray, Şehiriçi Tren, Özel Halk otobüsleri) özürlüler için serbest olması isteğinide ekleyelim. Ben, gönderdiğim ve göndereceğim tüm mesajlarıma bu konuyuda ekliyorum. Saygılarımla...

Umuyorum aklıselim hakim olur ve Ankarada bu uygulama başlar.İzmirli olarak mesajımı yolladım.

evet msj gönderilmiştir ve bunu hergün yapmamız lazım pes etmek yok.... siteyi açar açmaz ilk işimiz bu msj yerine iletmek olacak....

bu hak gasp edılmemelıdır

yazdığın e-mailde; mesajın altına bu başlığın lınkını eklersenız daha yararlı olacağınız düşünüyorum

valla batman yüzdelikk yok kapan kapana bende layımmm barii beleş binecemmm heryeri dolaşamcammmm:D:D:D

batmandayım bır defa bıle bınmedım :)) hangı duzergahta işliyor otobusler

Ankarada oturmuyom ama İ.Melih Gökçek sizlere otobüsü bedava yapsın .Burdan ona sesleniyorum.

melih gökçek efendi umarım bunca kişinin sesine kulak veirir,başka şeylerden vakitbulursa

ya batmanda enggelilere ücretsiz miş bugun araştırdımm duyudmmm acaba enggelli olduğumu nasıl belirtirimmm işitme engelliiym bennn

Üst Alt