Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aralık ayı evde bakım aylığı alan iller ve tutarları..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayır sizin yapmanız gereken hiçbirşey yok. sadece ay sonunda gidip alacaksınız maaşınızı..

arkadaşlar umutsuzluğa kapılmayın ay sonuna kalmaz..bildiride 31-ARALIK 2010 a KADAR diyor... 31 ine hiç bir il bırakmaz..zira genel müdürlük her ilin mevcut durumunun güncellemesini istiyor..bir tür ev ödevi yani..:)

YBS : Yönetim Bilişim Sistemleri
artık busistem üzerinden ödenecek maaşlarki- mükerrer maaş alan olmasın..bütün iller aynı sisteme yükleniyor..aynı isim hemen buluncak artık..

eses 26
devlet incelemiş ,bakmışki..
bir kişi iki ayrı ilden maaş alıyor
biri hem bakım evinde görülüyor, hem evde bakım maaşı alıyor ..vs vs...
bu gibi düzenbazlıkları kolayca yakalamak için çare bulmuşlar..tek yerden ödenecek maaşlar.. böylece 2 yerden maaş alanlar kolayca görülcek..
inş bu uygulama ile ödeme günüde sabitlenir..herşeyde bi hayır var derler..

bence güncellemesini yapan,bildiren il öder..tabi bu benim yorumum...

bu sitede sıfır araba alacak ya da 20-25 milyonluk araba alacak durumda olupta maaş alan var...ilahi adaletten haberleri yok...diğer yanda 15 lira fazla gelir çıktığı için maaş alamayan madurlar var..allah affetsin ne diyeyim..

ewet mıkado kardeş şımdı anladım eyer oyleyse cok ıyı olmuş ıkı yerde gozukuyorlar tabı bu ıncelenmıyordu cunkı gecen yıl boyle bırşey olmamıştı ıkı yerden alıpta bu haksızlıklara bır dur desınler artık 5 lıra ıcın alamayan var ama bızlerıde mağdur etmesınler demı

mikado456;
Yufff yaniii uyanıklara bakk bee devletimi batıracak bunlarr bu gibi kişilere hakkımı kesinlikle helal etmiyorum 70 milyok kişinin hakkı var bee ayıp yani
ozaman şöyle anlıyorum tek yerden ödeme yaparlar ise otomatik ödeme yani buda demektirki herkezin maaşı aynı gün yatacak tabi bu sevindirici bir yanı olmuş yani paraya da ihtiyacım vardı hani ama artık sabırsılıkla bekliyecez çare yok
şimdi baktım paraya malesef henüz yatmamış işde bi umut belki yatar hesabı

Alınan listeler incelendiğinde şu sonuçlara ulaşılmaktadır.(Ek:2) - Kuruluşlarda kalan özürlü sayıları arasında fark bulunduğu tespit edilmiştir.
- Sayısal farklılıkların yanı sıra aynı özürlünün ismi iki ayrı kuruluşun listesinde görülebilmektedir.
- Bir merkezde kayıtlı görüldüğü halde başka bir il’den evde bakım hizmetinden yararlandığı görülmektedir.
- Bir il’den özürlü kimlik kartı almasına rağmen bir başka kuruluşun isim listesinde görülmektedir.
- Özürlü gündüzlü hizmetten yararlandığı halde, kuruluşta kalanların listesinde görülmektedir.
- Listelerde bazı kuruluşlarla ilgili herhangi bir sayısal verinin bulunmadığı tespit edilmiştir.
Bu nedenle Müdürlüğünüz ve ilgili Kuruluşlarınızca yazımız ve ekinde gönderilen ek:1 ve ek:2 listelerinin incelenerek (kendi kuruluşunuz listede olmasa bile konunun incelenmesine dikkat edilmelidir.) tespit edilen sorunların neden kaynaklandığı hakkında çalışmalar yapılması, sonucu hakkında Genel Müdürlüğümüze bilgi verilmesi hususunda;
Bilgilerinizi ve gereğini arz ederim.

Avni ÖZKAYA
Genel Müdür a.
Özürlü Bakım Hizmetleri
Dairesi Başkanı

EK: 3

yaşar 2406 kimi ayıpladığınızı yada komiklikle yorumladığınızı anlayamadım..ya da rahatsız olduğunuz konu ne...
her kurumdan onay almak başburu sahibinin zaten yükümlülüğü...bunu başburan herkes zaten yapıyor..
devlet yasaaştırdı derseniz.bunun kriterleri var..birileri bu kriterleri aşmışki listelerde MÜKERRER isimler tespit edilmiş..
bunu biz demiyoruz shçk in sitesinde illere gelen bildirilerden okuduk paylaştık..
kişilere olmadık yerde bişilerle hakaret etmek haddiniz ve hakkınız değil...
lütfen yazdıklarınızı birdaha okuyunuz..
ayıp olan fikrini söylemek değil( -ki fikir değil bildiriye sadık kalarak yapılan yorumlardı)
ayıp olan bunları paylaşana komik demek

:D:D:D:D o kadar anlattık ilk sayfa da anlayan olmadı ki :D neyse ya

arkadaşlar shch ıl mud.aradım odenek gelmıştır dedı onumuzdekı çarşamba alabılırsınız dedıler samsunda olan arkadaşlar arayıp sorabılır 433 06 15 nolu telden

araştırma yapılıyosa ne güzel bu düzenbazlar örenilsinki kimsenin hakkını yemesinler yazık bnm çocuğum bezli bu yalancılar yüzünden bez alamıyom kesildi he devlet bez parası veriya am ondan çok rezillik çekiyoz neden bu düzenbazlar yüzünden maaşları aynı şakilde araştırsınlar ozmn

bakım aylığı ne kadar alınıyor yüzde yüz özürlü olanlar için?

yazık bu gıbı duzenbazlar engellılere de göz dıktı yazık hakkımı helal etmıyorum bunlara ben 23 yıldır bır engellı cocuğu sahıbım hala altını alıyorum yedırıyorum yıkıyorum yazıklar olsun haksız yere alanlara alah verecek cezalarını

Manisa önümüzdeki cuma yatırılacağını söyledi...

bir de ismim yanıltmasın bayan değilim arkadaşlar

Al sana bayram !

Yurt genelinde aralık ayının 17 si itibarıyle bakım maaşı alan il görmedim, bayram münasebetiyle kasım 8-10 gibi yatan maaşlar bu ay yok .

Bazı arkadaşlar yazmış sene sonu güncelleme vs, sanırsın ki ssk bağkur emekli sandığı maaşlarınıda SHÇEK ödüyor.

İhtiyaç sahipleri için özetle 40 gün geçmiş ,
Kurum ve yöneticisinden, YÖNETİLEMEYEN bizlerin hafızasına bir örnek daha...

Tekirdağ Sosyal Hizmetlerden gelen bilgiye göre ödenek gelmiş... ancak pazartesinden sonra yatırılacakmış...daha önce de Samsun a ödenek gelmişti anlaşılan il il gönderilmeye başlandı ,ancak bankada da iki gün kadar bekletildiği düşünülürse bir kaç güne kadar durumlar kesinleşir,hayırlı cumalar dilerim....:)

Arkadaşlar biz maaşları 1 ay geriden alıyoruzya aralıkta alcamız maaş kasımınki şimdi aralıkta bitiyor aralığınkini ne zaman öderler kim bilir.:);)

TEKİRDAĞ da evde bakım parası yatmıştır (17.12.2010) 544tl. ( 444 00 00)dan soruldu....darısı almayan arkadaşların başına inşallah.....:)

balıkesirde bakım parası yatmıstır... Darısı diğer tüm dostlara....

Selam şuan itibariyle ankara evde bakımparası yatmıştır 546 tl 17,12,2010

böle davranan kişileri allah ne biliyorsa onu yapsın artık bişi demiyorum ya 40 gündür biz nasıl yaşıyoruz böle insanların haberi varmı arkadaşlar:mad: bu arada kütahyada oturan arkadaşlara sesleniyorum kütahyadan daha haber yokmu olursa yazan olursa sevinirim herkesi hayırlı akşamlar...:(

Aralık ayı evde bakım parası

Aralık ayı evde bakım parasını bugün aldım arkadaşlar 550tl sizlerde önümüzdeki hafta alırsınız:(

çanakkale ile beraber kütahyada alıyodu normalde ama hala yok kütahyalı arkadaşlara sesleniyom bilgisi olan varmı ne zaman yatcak kütahya??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt