Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aralık ayı evde bakım aylığı alan iller ve tutarları..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eses26;
bende diyorum ki,bu para sosyal hizmetler il müdürlüklerine gönderilip,ondan sonrada paranın engelli hesaplarına geçmesi için müdürlük memurlarının keyiflerini beklemektense para sgk'da olduğu gibi belirli bir günde direkt hesaplara yatırılamazmı? bayramdan önce vatandaş bayramda rahat etsin diye müdürlüklere gönderilen paraları kimi zamanında alabildi,kimisi de bayramdan onbeşgün sonra. bu duruma bir çözüm lazım.

ADIYAMAN 22 12 2010 tarihi ile evde bakım aylığı yatmıştır : 544.90 tL

adana her ay en son yatıyor nedır bu kaderimiz ya allah hakkımızı bunlara bırakmasın çok ihtiyacımız var bekliyoğ
alan olursa yazsın arkadaşlar

asdere

cevabına biraz rahatladım ama yinede haala sıkntılıyım adana için tarih vermişlermi

Az önce yine baktım Eskişehir bugunde yatmamıs

adanaya 26 sından sonra umutlanın arkadaşlar.genelde öyle yatıyor çünkü....

hatay 30.12 de bankadan öğrendim:mad:

ya bunu neden her ayın bellı bı gününde yatırmazlarda bızlerı yorarlar her gün bankaya gıde gele perışan oldum bırılerı duysa sesımızı de buna bı düzen getırseler kalın saglıcakla,,,,,,,,,,

Seçimlerde herkes bu konuya eğilmeli

Baharda SEÇİM çalışmalarına başlar bütün partiler ;

Herkes tek elden veya çokelden birleşip bu sorunu iletirse, oy uğruna daha bir düzene girebilir, yoksa bu böyle olmuyor.

Az önce Eskişehir ilk sosyal hizmetler müdürlüğünü aradım p.tesi vea salı yatacagını soledı :S Eskişehir ' li arkadaşların bilqisine...

;

;););)müjdeeeeeeeeeeeeeeeee istanbul bakım parası buğün öğleden sonra istanbul için yatıyooooorrrr

geç kaldın serap abla istanbul anadolu yattı;););)

24 ü bugün yine umutsuz gittim ama yatmış 540 tl utanmasam orda oynayacaktım meğer ne ihtiyacım varmış o paraya

adana yattı 540tl

slm ist yattımı dafy yattığını yazmış alan varmı
bilgi verirseniz memnun olurum

evet yattı telefonla baktım yatmıştı.

arkadaşlar merhaba ben Ağrı'dan... Ağrıda maaşların yatıp yatmadığına dair bir bilgisi olan var mı? lütfen cevap bekliyorum.:confused:

telefonla nasıl öğreniliyor????

bahtınur;

ziraat bankasını arıyorsun 444 00 00 kart numaranla işlem yapıyorsun, bant kaydı zaten seni yönlendiriyor hesap bakiyeni öğreniyorsun...... BUARADA İSTANBUL YATMIŞ ARKADAŞLAR:eek:

bahtınur;

bankamatik kartını çıkar 444 ile başlayan numarayı çevir telesekreter seni yönlendirecek ,kartın elinde olsun kartındaki dörder haneli iri rakamları tek tek girmeni isteyecek hepsini gir kare tuşuna bas ,doğru yazdıysan sistem senden 4 haneli bankkart şifreni girmeni isteyecek şifreni gir kareye bas telesekreteri dinle o seni yönlendirecek ama iyi dinle, kolay gelsin

hepinizin yei yılı kutlu olsun .sağlık dolu nice yıllara

ya aradım kırk tane soru soruyo başa dönüyosun yapamadım yani bu platformda ağrıdan kimse yok sanırım varsa cvp yazsın.sağolun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt