Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aralık ayı evde bakım aylığı alan iller ve tutarları..?
Sanırım Manisa da sandıktan hayır çıktı.... siz anlayın işte! şimdiye kadar manisa hiç bu kadar geç kalmazdı ayın en geç 15-20 arasında yatardı. Büyük ihtimalle ayın sonunda...
Cuma günü yatacak dediler, yatmadı! Sordum cevap şuydu: aksaklık oluştu o yüzden Pazartesi yatacak hemde kesin puntolu konuşma ile... Bugün p.tesi ama yine yatmadı. Bu nasıl sistem,nasıl işleyiştir? Kedinin fareyle oynadığı gibi bizimle oynuyorlar. Manisa!
Manisa nihayet bugün yattı arkadaşlar. Az Önce telden hesap bilgilerime baktım, hesaba geçmiş görünüyor. Pek değerli görevlilerin keyifleri bugün yerine geldi ki, yatırmışlar.
Önümüzdeki ay boğuşmaya, çok geçti daha yatmadı deyip delirme provalarında görüşmek dileğiyle
arkadaşlar ağrıda 24 ünde yattı ben yanlışlıkla 26 yazmışım bilginize Allah hepimize kolaylıklar versin pekala asgari ücret arttı bizim aylığada yansırmı bu bilgisi olan varmı ne olacak bir başka sorumda 6 ayda bir kontrole geliyorlarmış doğrumu ne dengesizce bir sistem kardeşim 23 yıldır hem fiziksel hem zihinsel engelli neyi kontrole geliyorlar 23 yıldır iyileşemeyen çocuk şimdimi iyileşecekte bu paraya gerek kalmayacak keşke bir mucize olsa kardeşim iyileşsede onların parasıda onlara mübarek olsa
arkadasım onların konturole gelmesı hasta ıyılesmısmı ıyılesmemısmı dıye deyıl hasta ıyı bakılıyomu dıye konturole gelıyolar unutmakı bu parayı devlet sana hastanı ıyı bak dıye verıyo arkadaslar bende engellıyım ama unutmayalımkı bu bakım parası bundan bı kac yıl once yoktu sımdı oldu hepımız bugun neden yatmadı yarın neden yatmadı dıye ısyan edıyoruz hepımızın ıhtıyacı var tabıkı bu paraya ama bu 3 gun 5 gun gec yatıyo dıye ısyanlara oynamakta pek dogru deyıl bence hepınızı ALLAH.a emanet edıyorum.