Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aralık ayı evde bakım aylığı alan iller ve tutarları..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben %92 raporluyum 6 aydır falan maaş alıyor annem ama 500 tl alıyor burda okudum 550 tl diyenler var neden böyle oldunu açıklayabilecek biri varsa rica ediyorum .........

tılafsınlı;
annenizin 5oo tl alması normal bir durum değil.siz bankaya ve sosyal hizmetlere başvurun sorunun kesintinin nedenini öğrenin,hakkınızı arayın.

evet çanakkale

önüzdeki hafta demem hafta sonuna geldiği için bugünden itibaren yatar inşallah sizde bu hafta içi alırsınız.

istanbul için az önce il sosyal hizmetleri aradım ödenek hala gelmedi cumadan öncede yatmaz dedi memur.:mad:

maraş bu gün yattı arkadaşlar 540 tl ii günlerde kullanın

babacanlar;

teşekkürler darısı alamayan diğer illere

kocaeli cuma günü yatacakmış arkadaşlar.sosyal hizmetlere sordum.

45farabi45;

Manisa Cuma günü yatacakmış... Sosyal Hizmetler Kurumu Cuma dedi...

inşallah bakım parasının ödenmesi merkezi bir sistem sayesinde yapılmaya başlanırda,her ay yattı yatmadı,ne zaman yatacak sorgulamaları biter herkes rahat eder. ÇOK MU ZOR?

arkadaşlar internete yeni bağlandım herkese selam:eek:

arkadaşlar adanada ayın 20 sinde 3 aydır alıyordum daha alamadım

üç aydır o paradan faydalandım acaba kesildimi korkusu yaşıyorum

arkadaşlar adnadan alan varmı

arkadaşlar afyonkarahısarda bakım parası yatmıştır.544 tl

emilyo;

amıza hoş geldin ,korkma devlet güncelleme yapıyor , bu yüzden para geç yatacak gibi bizde alamadık daha"zaten birimiz alınca hemen siteye koşup yazıyoruz.kısacası ADANA DAHA YATMADI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt