Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlik muafiyet raporunun aslı adresime gönderilecekti, ama hala gelmedi..?

zeyil edildikten sonra en azından süreç takibi ekranında muaf onay bekliyor yazısı geldimi veya askerlik sorgulamaya muaftır onay bekliyor gibi

Merhabalar bende askerdeyken psikolojik problemlerde dolayı iki kez hava değişimi sonucunda muaf tutuldum. Fakat muaf tutulduğum e devlete hala yansımamış hala asker olarak gözüküyorum muaf tutulmamın üstünden nerdeyse bir ay geçti bunun için ne yapabilirim yada süreç nedir bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi çünkü işe girmem gerej ama iş yeri benden askerlik durum belgesi istiyor

Abi benim rapor sisteme düşmedi 11 gün oldu birliğime hastahane gönderecekti fakat ulaşmamış komutanım belgeyi alıp fotoğrafını atmam gerektiğini söyledi firar gözükürmüşüm yoksa neden düşmüyor sisteme abi OğuzHan112

Abi ben şimdi belgeyi aldım resmi belge elimde sistemde görünmüyor fakat birliğime attım
Sorum şu ben sigortalı bir işe girebilirmiyim bi sorun olurmu sen gir bi sorun olmaz yazmıştın bana
Hani muaf oldum belgeler elimde bi sorun olurmu acaba
@OğuzHan112

Abi şimdi e devlette tsk sağlık kurulu raporunda görünüyor belge düşmüş sisteme ama askerlik sorgulamamda 8. Aya kadar ilişi yoktur yaziyor neden öyle oldu abi @OğuzHan112

Üst Alt