Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Avasküler nekroz hastası olan kim var?

umutluyum.91;

bu hastalıkta moral çok önemli eşim ve ailem her zaman yanımdaydı.bize düşen sadece sabır ve özgüven.sizede Allah tan acil şifalar diliyorum.inşallah bir an önce yürürsünüz.

yarın kontrolum var bakalım doktorum ne diyecek.olumlu yada olumsuz gene yazarım buraya..
birde sizlere ilaç yiyecek içecek gibi herhangi öneri verildimi bana sadece üzerine basma denildi o kadar

kamil88;
banada sadece üzerine basmayacaksın dedi doktorum.umarım doktorunuz olumlu cevap verir

İlk kez bu kadar net bi iyileşme ifadesi okuyorum diyebilirim.. Çok sevindim sizin adınıza duygu8879. Ben hafta başında tekrar doktorumdaydım. Artan ağrılarım yüzünden. Meğer eklem gayet iyi durumdaymış, iyileşme devam ediyormuş ama meraljia prestetika denilen sinir sıkışması olmuş aynı bacakta. Ağrılar ondanmış.. Bunun da iyileşmesi birkaç ay alabilirmiş. Kendimi adı duyulmamış hastalıklar sözlüğü gibi hissediyorum artık :) Ama daha az karamsarım sanırım.. Hepimiz iyi olalım inşallah..

Bu arada ben de Bahçelievler Medicalpark'ta oldum ameliyatımı. Ahmet Doğan hoca yapıyor tedavimi. Alanına çok hakim ve ilgili bi doktor. Doktorumdan yana ben de şanslı hissediyorum kendimi.

menekshe;

benimde ara sıra ağrılarım oluyor ama şiddetli değil.kendimi biraz fazla yoruyorum heralde ondan.ee tabi 3 ay evde yattım şimdi acısını çıkartıyorum :D inşallah bu rahaztsızlığınız da geçer.bir an önce sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle sizede geçmiş olsun

merhaba.salı günü kontrolum vardı mr çektirdim ve sonucu dün akşam aldım. mr sonuçlarını doktora göstermek kısmet olmadı araya hafta sonu girdi ve sonucu okuduğumda aynı hastalıklar gene yazıyor ve üzerine yenileride eklenmiş.gerçi anladığımdan değil ama öyle canım sıkıldıki.pztesi bakalım doktorum ne diyecek.cd umarım iyidir

merhba dün kontrolüm vardı doktorum herseyın yolunda gttgni artık desteksiz yürüyebilirsin dedi dünden beri deniyorum desteksiz yürümeyi ama benim için biraz zor olucak ameliytı olalı 3ay oldu fkat ben 1senedr destekle yürüdgm içn kaslar zayıf düştü dogal olrak aksama oluyo fizik tedavı egzersiz harektleri verdi hergün düzenli yapıcam kaslar güçlendikçe normale dönücekmiş yürümem kısacası bende durumlar gayet ii inşallahta hep böle gider :)

adınıza sevindim zeynep hanım banada doktorum üzerine yavaş yavaş basabilirsin dedi fakat benim mr raporumda ödem ve kis varmış onu nasıl atacağım acaba zamanla düzelirmi.doktora sormaya bile korktum.inşallah bende kurtulurum allahın izniyle.

sağolun doktorunuz bu konuda bişey söylemedi mi amelyttan sonra ödem kalmaması gerkmez mi bnde öle bsy olmadgı içn acıkcası bi fikrim yok.inşallah sizde Allahın iznyle kurtulursnz.

3 evre avn hastasıyımameliyat dediler 3 ay oldu bitkisel tedavi goruyorum şukurler olsun cok iyiyim koltuk degneklerını attım bır ay sonra kontrolüm varsonucları burada paylasırım

geçmiş olsun musa bitkisel tedavi nasıl oluyor biraz daha açarmısın teşekkürler

kullahdıgım bitkiler zerdeçal alıç devedikeni hindibag ısırganotu ardıç bu bitkileri doktorum verdi biraz pahalıdevamlı seyahat ettiğim için bunların kapsulunu alıyorum bu bitkileri aktardanda temin edebilirsin

spil;

bunları kaynatıp çay gibi içiyorsun.aç mı tokmu ve miktarı nekadar yani günde ne kadar içiyorsun.biraz daha açarsan memnun olurum
tekrar teşekkür ederim.

kamil 88 doktorum rahatsızlığımın karacıgerden kaynaklandını soyledı bu bıtkıler karacıgerı tamırını ve kan dolaşımını sagladıgını ucı ay dan berı kullanıyorum yan tesırını gormedım bıtkısellerı ızmırden eczaneden kargo ıle tedarık edıyorum kapsulolarak geliyor ayda ortalama 250 tl verıyorum bunları aktardan temın eder kaynatıp ıcersendaha hesaplı olur ve tesırı etkılı olur zerdeçal sıvı olarak geliyor 3 x tok bir tatlı kasıgı kapsüller alıç devedıkenı ıkıser kapsül günde 3x4 ac hındıbag ısırgan otu ıkıser kapsul3x4 tok ardıç bır kapsül tok kapsullerın gramını aktardan ogrnıp kaynatarak ıcersen daha etkılı olur bencekan dolasımı bozukluğunu nereden kaynaklandığını ogren eger karacıgerdense bu bıtkılerı kullana bılırsın

merhaba,
murat karsmıs gbı olmak istemm ama bitki ilaclrnıda kafanza göre kullanmanzı tavsıye etmem o arkdsa faydası olmuş bu cok güzel bnde amelyt olmadan önce 3 ayı geçik kullandm hcbı yararnı görmedım boşa zamn kaybı oldu bnm için sükür zararı olmadı.doktor gözetımınde kullanılmasnda yarar var.

Arkadaşlar merhaba. Ben de aranıza yeni katıldım ve avn hastasıyım. Bitkisel olarak çözüm bulan , ozon terapiden fayda gören yada ostokin kullanarak iyileşen var mı ? Bir de bu konulardan hemen amaliyet demeyecek olan tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı ?

Musa bey merhaba.Manisa da mı yaşıyorsunuz? Sizin avn olma sebebiniz tam olarak neydi

Bugün kalçama damarlı kemik nakli yapan doç dr halil ibrahim bekler'le dizlermdeki osteonekroz için görüştüm. MR ıma baktı şu an eklem kaybına yol açacak durumda değil dedi ve ameliyat gerekkmez dedi. Sağ diz ağrım içinn ağrı kesicii verdi 15 gün sonra gel dedi. Ben hiberbariik oksijen tedavisini sordum. Aynnen şöyle dedi. Kan gitmyenn bölgeye kanın plazmasının içine ne kadar oksijen koyarsan koy orası kanlanmaz. Git türbeye çaput bağla aynı şşey dedi. Türbeye çaput bağlamak bir bka yarıyor mu? yok aynı HBO da işe yyaramaz hergün gitgel konya 6 saat başka iş değil. eğer psikolojik rahatlarsan sevk vereyim dedi. Bende istemedim bunları duyduktan sonra. halil hoca kartal eğitim arraştımada. gitmek isteyenler Sabah 7:15 odasının önünde olun hastalarA o zaman bakıyor Saygılar.

canbaz manısalıyım cın ve bangladesde yasıyorum su an turkıyedeyım avn olma sebebı doktorumun soyledıgıne gore cıgerlerımde yaglanmave ıyı calısmaması kan dolasımı bozukluğuna sebebıyet vermıs bu bıtkısellerı doktor kontrolü altında kullanıyorum

umutluyum.91;

evet zeynep hanım sanırım şu anda sadece doktorumu dinlemem gerek zaten bu ödem olayından sinirlerim bozuk ..benim ben sadece ödem atmama yardımcı olsun diye aktardan kiraz sapı ve mısırpüskülü aldım onları kaynatıp içiyorum.bunuda netten gördüm.en azından zararıda olmaz diye kullanıyorum.

kamil8;

aynen doktorunzu dinleyin derim.bnde ilk hastalgmı ögrendgm zmnlarda ödeme yardmcı olur diye kullanmıştm doktoruma söyledgmde bi zararı olmaz fakat yararıda olmaz demişti bnde öle deyınce kullanmadydım inşallah size yararı olur sinirlernızıde hc bozmayın hersey olucagına varıo iyi olucagm düşüncesini aklınzdan cıkarmayn ben hep öle yaptım..

Ben de Malatya'da yaşıyorum ve aynı hastalıkla uğraşıyorum.Ameliyatı nerede oldun ? Malatya'daki doktorlar yüzünden benim hastalığım ilerled. Şu an durumun nasın ?

Arkadaşlar bu hastalığa yakalanıp da alternatif tedavi yöntemleriyle hiç iyileşen yok mu ? Proloterapi ve PRP yöntemi ile tedavi konusunda tecrübesi olan arkadaşlar paylaşabilirse çok sevinirim.

canbaz ben ameliyat olmadım avn hastası olan bir bayan ısrarla bitkisel tedavi eden doktoru tavsiye ettı bu bayan bır yıl doktor kontrolundebıtkısel tedavı gormus daha once altı doktora gittim ıkısı acil ameliyat bırısı ozon tedavı dıgerlerı fızık tedavı saguna vesaıre ılac dahı vermedılerhergun ıyıye gıdıyorum kalçalarda sabahları kalktığımda cok az agrı oluyor aktıf ıslerımı goruyorum avn hastası olmadan once vücudunda herhangı bır reaksıyon oldumu mesala kızarıklık kaşıntı ayaklarında morluk yüzünde şısme ayaklarının altında derı dokulmesı eger bunlardan herhangı bırı varsa karacıgerden gelen kan dolasımı bozukluğu bunların hepsı bende vardı bıtkısellerı kullandığım bır ay sonra bunların hıc bırısı kalmadı sana kullan veya kullanma demiyorum bu bıtkısellerın faydalı veya zararlı olduğunu ogrenebılırsın

yeni açılan konuları sürekli takip ediyorum arkadaşlar bildiğimiz herhangi olumlu yada olumsuz önerileri paylaşırsak diğer hasta arkadaşlarada inşallah bir faydamız olur
hepimize geçmiş olsun allah yardımcımız olsun.

Spil benim avn sorunum uzun süreli kortizon kullanımından dolayı oluştu. Senin belirttiğin rahatsızlıkların hiçbiri bende olmadı. Doktorlar ameliyat diyorlar. Ancak amliyetı son çare olarak düşünüyorum. Bitkisel tedavi yapan doktorun ismi neydi ?Ayrıca İzmir Menderes'teki Naturline Yaşam Merkezini duydun mu ? Naturlıne Doğal Yaşam Merkezinden Dr. İbrahim Bey ile görüştüm. Bitkisel olarak iyileştirdikleri avn hastalarının olduğunu belirtti.Ama çaresizlikten yanlış kararlar verip daha kötü sonuçlar yaşamak da istemiyorum.

canbaz izmirdeki naturline doktorum İbrahim bey gitmeni tavsiye ederim

spil senin doktorun o mu? Randevu için aradım ama 12 Temmuza kadar dolular.İnşallah şifa olur Spil.
Bu arada 2003-2010 yılları arasında ben de Manisa'da yaşadım.Aslen Balıkesirliyim ama Manisa'da da çok güzel günlerim geçti.

canbaz işim gereği şu an samsundayım gecen hafta malatyadaydım 12 temmuzda manisa da olursam sana yardımcı olurum

Spil çok sağolasın. Malatya'ya gelirsen mutlaka görüşelim. Senin avn kaçıncı evredeydi ?

canbaz avn evrem doktorlara gore ıkı dr 3 evre iki dr 3.5 evre bir dr 4 evre teşhis koydu menderese gidersen raporlarını yanında gotur şu an ne durumdasın ağrıların nerede var eger malatyada masör bulursan kalçalara ve ağrının olduğu bölgeye kas gevsetıcı merhemle masaj yaptır kan dolaşımına faydası olur ben hergun yarım saat 15 gun masaj yaptırdım tens al fizik tedavini kendin evde yap

spil şu an önemli derecede ağrım yok ama yürürken çok zorlanıyorum. Bu arada ne kadar süredir tedavi görüyorsun ve şu an avn kaçıncı evrede ?
Bir de masaj filan yaparken kalçaya zararı olmaz mı ?
Fizik Tedaviye sadece bir gün gittim ve çok hafif ağrı olan kalçam şiddetli ağrımaya başladı. Tens cihazı ağıların azaltılması için değil mi ?

Üst Alt