Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Avasküler nekroz hastası olan kim var?

canbaz uc aydan beri tedavi goruyorum bitkiselleri bir ay daha kullanıp kontrole gideceğim avn evresini o zaman öğrenirim ıyı bır masör kılcal damarlarının kan akısını saglartensin tıtresım yapanını al vuruş yapanı agrı yapar mumkun olduğu kadar istirahat et ayağına yuk verme avn bıldıgım kadarıyla kan dolaşımı bozukluğundan kaynaklanan bır hastalık hasta bölgeye kan gıtmedigi ıcın oradaki hücreler beslanmıyor kullandığım bıtkıseller kan dolaşımını sağlıyor bır ay oncesıne kadar ayağımın ustune basamıyordum su an koşma derecesındeyım

spil;

spil peki masaj yaptırırken kas gevşetici krem olarak ne kullandın? Bir de ehil ellerde yapılması gerekir sanırım.Ben burada iki otelle görüştüm ama Tai masajından filan bahsediyorlar.
Tens cihazının ne gibi bir faydası olacak.Bir de Denizli'de Hasan Doğan diye bir doktor var. Proloterapi yöntemi ile tedavi ediyormuş duydun mu ?

spil senin avn nerdeydi ? Kalça , diz, omuz ?

canbaz spor kuluplerın masorlerı bu ısın ehlı ozel hastanelerde masorcu bulunur tens cıhazı da o bolgedekı kılcal damarları harekete gecırır denızlıdekı doktoru duymadım avn her ıkı kalçada sag kalça yenı başlamış agrı sol baldırımda ayağımın ustune basamıyordum su an ağrım yok merdıvenlerı rahatlıkla çıkıyorum sut u ve suyu bol ıcmeye bak

Spil tekrar merhaba ,
Peki Naturline'da sanırım Manyetik Alan Terapisi de yapıyorlar. Sen bu tedaviyi denedin mi ya da duydun mu ? Bu tedavi ile iyileşen var dedi .Ankara'da konuştuğum bir Fizik Tedavi dokturu.Hem de % 90 gibi çok büyük oranda bir şans verdi. Ama araşıtrmadan da balıklama dalmak istemedim.

hakan bey merhaba,ben de yeni katıldım,6 aydır ağrılarla yaşıyorum,yürüyemez hale geldim,sağ ve solda avn var.protez ameliyatı ol diyorlar,ama daha gençsin ,dayanabildigin kadar dayan diyolar,kilom da bir hayli ,100 falan.bilgilerinizi paylasırsanız sevinırım,ben de malatyalıyım bu arada.ama antalya da yasıyorum.

more44;

Merhaba Muharrem Bey ,
Ben de şu an arayış içindeyim. Henüz bir tedavi yolu bulmuş değilim ama duyduğum her bilgiyi değerlendiriyorum.

arkadaşlar Allah herkese acil şifalar versin.bu konu hakkında yardım isterseniz elimden geleni yapmaya çalısırım.benim gittigim doktor çok iyi ve başarılı bi doktordu sizede tavsiye ederim.adana özel ortopedia hastanesi prof dr emre toğrul bey.internetten araştırın ne kadar iyi bi doktor olduğunu görürüsünüz.bana ulaşmak isterseniz gokhangedik26@hotmail.com

Her şeyin beteri vardır biliyorum ama bu AVN bütün hayatımı, düzenimi, kendime olan saygımı ve güvenimi mahvetti.. Bir daha hiç eskisi gibi özgürce hareket edemeyecek olmak bu yaştan sonra alışılması çok zor bir durum.. Allah yardımcımız olsun.. :(

Canan hanim hastaliginiz ne durumda bilmiyorum ama bence umudunuzu kaybetmeyin.burda bicok arkadsimiz var bu hastaliktan iyilesen arkadaslarda var.hastaliginiz ne durumda oldugunu yazatsanizsize daha cok yardimci olmaya calisirim

Hastalığımın teşhisi 7 ay önce yapıldı. İki gün sonra kanlandırma ameliyatı, peşinden 60 gün oksijen tedavisi gördüm. 3 ay çift, 4 aydır da tek değnek kullanıyorum. Her MR'da biraz daha iyi çıkıyor sonuç ama ben kimi gün çok daha iyiyken, kimi gün hastalığımın başladığı ilk günlere dönüyorum.. Son zamanlarda sinir sıkışması olduğunu tahmin ediyor doktorum, EMG istedi ama o Çin işkencesine gücüm de cesaretim de kalmadı, en azından Ramazan geçsin diyerek izin aldım doktorumdan. Ancak sinirlerle ilgili bir şey olduğunu hiç sanmıyorum ben, çünkü ağrım avn ağrısı, tanıyorum. Beni endişelendiren ve sarsan kâh iyi kâh kötü olmam. Madem iyileşiyorum neden birden en baştaki ağrı ve topallamalara dönüyorum? Yok iyileşmiyorsam MR niye öyle söylemiyor? Bu arada sağ kalça ekleminde 2. Evre olarak tespit edilmişti..

Merhaba figen bende avn hastasıyım hastalığımı öreneli 1 ay oldu ve araştırmalara başladımbende izmired yaşıyorum bendede çift taraflı avn var doktorlar kalça kemiği protezi diyorlar ma tam olarak kararımı vermedim

arkadaşlar avn bendede var olanlara Allah yardımcısı olsun psikolojinizi çokertiyo moralinizi yuksek tutun.işinizi eşinize daha fazla onem verin. sizin agrılarınızı herkes anlayamayabilir.bole bi beklentiniz hiç olmasın.ve bununla yaşamaya alışın.not bu konuda doctor çok salak buluyorum.tabi hepsi degil işinin hakkını verende var parayı sevende.

merhaba hakan bey,nasıl oldunuz,herhangi bir yeni bigi elde ettiniz mi avn hakkında?paylaşırsanız cok sevinirim.allah acil sifalar versin.

Arkadaşlar merhaba ,
Ankara'da Üro&Fiz Fizik Tedavi Merkezi ve Dr Kürşad Ramazan Özdemir'i duyan var mı ? Yurt dışından MRC ( Magnetic Celle Regenaration ) adında bir cihaz ithal ettiklerini ve bu cihazı alıp kullanarak iyileşen yüzlerce avn hastasının olduğunu söylüyor. Bu konu hakkında duyumu ya da bilgisi olan arakadaşlar varsa acilen bilgi paylaşabilerse çok sevinirim . Kafam çok karıştı. %90 başarı oranından bahsediyorlar ve cihazın değeri de 2.800-EUR

ben 2010 yılında kanlanma (RIDVAN EGE UFUK ÜNİV deki dr Burak beye çok teşekkürler) ameliyat oldum faydasını gördüm şuan 3 sene geçti ve kafaya takmayın ameliyattan sonra bol bol kemik suyu için şuan ağrılı günlerimi unuttum gibi ara sıra ağrı yapsada yaş şuan 28yaşındayım ameliyatı 1 sene geç oldum 4 senedir çekiyorum..ameliyattan sora cok çektim kalca protezi olursam ne ağrılar cekecem şuan bile hissediyorum..Allah herkese acil şifa versin

acil şifalar arkadaşlar ben bu gün öğrendim avn olduğmu yzdıklarınzı okudum doktorlar kemik ucuna kan gitmediği dolaşım bozukluğu olduğunu syledi kanı sulandrma olması gerekiyor diyolar bn 40 yaşındaym karaciğerde yağlanma var kiloda 103 zayıflarsam ayakta fazla durmazsm az yürürsem 2 senede düzelebileceğimi söylediler ben bu hastalığın dengeli beslenmekle ilgili olduğunu düşünüyorm karaciğerde yağlanma olan hastalarda kan dolaşımı bozukluğu ve kilolu oldğununu biliyorm yazn arkadşlarn karaciğrle ve kiloları ile prblemleri varmı birde kanı hılandrcı ve kandaki oksijeni arttıran bitkiler yemeliz erken tehşişte önemliymiş

herkese çok geçmiş olsun peki arkadaşlar "BUTUN VUCUDUNA YAYILMIŞ OLAN" varmı varsa bu agrılar için neler yapıyo bana agrılar için yapılacak bişey yok denildi

merhaba yaşar bey,geçmiş olsun. protez ameliyatı sonrası nasıl oldunuz.agrılar gectı mı.tavsıye edermisiniz?

bayrk;

Merhabalar bayrk. Öncelikle geçmiş olsun. Ben de bugün öğrendim avn hastası olduğumu. Size ameliyat önerdilermi, ameliyatsız zayıflama dengeli beslenme ile düzeliyormu? Bilgi verirseniz sevinirim. Şu anda ne durumdasınız?
Levent 05322826759

Merhabalar,
47 yaşındayım ve bana da 2 gün önce femur başı avn teşhisi MR ile kondu. Evre 3 imiş. Şok oldum hiç beklemiyordum, çok ender ağrılarım oluyordu. Doktor ameliyat önerdi damarlı kemik grefti tarzında. Siz de bu ameliyattanmı oldunuz. Tavsiye edermisiniz, benim yaşım da ileri. Ameliyatsız yöntemlerde varmıdır. Yani ne gibi tavsiyeleriniz olur, şu anda hangi durumdasınız.
Geçmiş olsun.
Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler.
Levent 05322826759
e-mail: lkenar2001@yahoo.com

2007 yılında her iki kalça femur başında avn teşhisi kondu. 2009 veya 2010 yılından bu yana sağ tarafımda ağrı yok Allah'a şükür. Ama sol tarafımdaki ağrı oluyor. özellikle sol diz bölgemde yoğunlaşıyor ağrı. Halı sahada her hafta maç yapıyorum ama yaklaşık 1 yıldır ayaklarım ön kısmı zorlanıyor ve koşamıyorum. 3 farklı doktora gitmiştim daha önce biraz başlarından savdılar beni. bende ümidimi kesmiştim. geçen hafta çok methedilen bi doktor vardı ona gittim. mr istedi. haftaya sonucunu alcam. burdan yazarım sonuçları. Allah herkese şifalar ihsan etsin inşallah.

arkadaşlar öncelikle Allah'u Teala hepinize acil şifalar versin. Ben 2007 yılında Her iki kalça femur başında avn olduğunu öğrendim. 2009 veya 2010 yılından bu yana sağ tarafımda hiç bir ağrı yok. Sol tarafımda özellikle diz bölgemde ( kalça içi ve ayak bileğinde de ağrı var ama az ) ağrılar oluyor. Yürümemde bi engeli yok. Hatta her hafta halı saha maçı yapıyorum. daha önce 3 doktora gittim beni başlarından savdılar. bende doktorlardan ve hastanelerden soğudum. Geçen hafta yeni bi doktora gittim. Mr çekildi. Haftaya sonuçları çıkınca yazarım.
Benim merak ettiğimde avn hastalarının çoğunda yürüme bozukluğu oluyormuş sizlerde böyle birşey var mı? ( Zira ben maç bile yapıyorum. )
Ayrıca ben geçen sene Tens cihazı ( fizyoterapi cihazı ) aldım. çok faydası oluyor. tavsiye ederim.

Sayın fbavnali
öncelikle çok geçmiş olsun Allah hepimize acil şifalar versin. Ben de herhangi bir yürüme bozukluğu yok Allaha sükür. Yalnız maç yapmanızı pek tavsiye etmem size ameliyat önerdilermi? Yeni MR ınız da sonuç nasıl? Tens cihazının nasıl bir faydası oldu ve nasıl temin ettiniz? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Yarın Mr sonuçlarını göstereceğim. Tens cihazını internet üzerinden alış veriş imkanı sunan sitelerden temin edebilirsiniz.

reklam olur mu bilmiyorum ama bu ürünü kullanıyorum. ağrıları büyük oranda bitiriyor. ilk aldığımda 1-1,5 ay düzenli kullandım. 1 yıla yakın ağrım olmadı. şimdi ağrılarım başladı. Tekrar düzenli kullanmaya başladım. ( bu arada ürünü babam 650 TL ye almıştı, ben 450 'ye aldım, şimdi 285 e kadar düşmüş. Ayaktaki sinir uçlarını uyarması sebebiyle pek çok hastalığa iyi geldiğini duymuştum. Çok güzel bi ürün. )

Allah hepinize acil şifalar versin.

arkadaşlar bugün şok bi gün yaşıyorum. 2007 den beri avn hastasısın diyorlardı. bugün MR sonuçlarım kontrol ettirdim. avn ile alakası bile yokmuş. siyatik siniri ile ilgili bi sıkıntı var galiba. bi poşet ilaç yazdılar. Allah hepinize acil şifa versin.

merhaba bayrk,bende her iki ayagımda var.benim de karacigerim cok yaglı.kilom da 103.her iki kalcamda da protez olacagımı söylüyo bütün doktorlar.artık yapacak bişeyin olmadıgını düşünüyorum.mecbur olcaz artık.10 gün içinde olacam ameliyatın ilkini.sonrasında burdan yazarım size.

more44 merhaba ,
Yaşın kaç ve avn kaçıncı evrede. Ameliyat olmak için acele etme derim. Hacamat , sülük ve bitkisel tedavi vb. yolları dene. Ben şu an bunları deniyorum. Henüz bir faydasını görmedim ama faydasını görenler var.

bayrk

merhaba herkeze geçmiş olsun.bn bu hastalığa yakalanı 6 ay oldu bir gün aniden sağ kalçmda bir zonklamayla ağrı değil harekt ederken acıyla başladı.4 ay önce kalçama femur başında bir delik açtılar ufak bir amaliyat hiç ağrım kalmadı doktorum bana 2 sene çift deynekle dolaşmamı ve ayakta çok az durmamı istedi bu hastalığın ilerlememesi için çok öenliymiş ağrim hiç yok ama ben çok dikkat ediyorum 3 adımda atsam deynek kullanıyorum son çekildiğim mr da femur başı da düzelme var hastatık ilerlemiyo artık bu gün kök hücre tedavisi yaptılar erken tehsiste çok işe yarıyomuş 2 gün sonra konturola gidecem tekrar yapacaklar daha sonrada oksijen tedavisine gidecem hiberbarlik doktorum dışarıdan bitki ilaclarındanda kullanabilirsin diyor bu hastalığın kanıtlanmış bir tedavisi henüz yok diyor.ben burdan 3 ve 4 düncü evredeki hastalara amaliyt olsunlar diyorum yaşları 50 ve üzeri ise olmazlarsa femur başı kemiği çok deforma oluyo ve ayakta kısalma oluyo bn bunu 6 senedir amaliyattan kaçan olmayan bi hastayla karşılaştım onda gördüm ağrıları çoktu yinede derdide dermanıda allah verrir moralinizi bozmayın yaşim 40 kilo 103 ve 30 kilo verip ömür boyunca almamalıymışım tedavilerden netice aldıkça yazarım allah hepimizin yardıcısı olsun.

bayrk sizin evre kaçtı ? kanlandırma ameliyatı 1. ve 2.evrede faydalı olabiliyor. Doktorunuz kim ? Sizde avn sebedi neydi ?

canbaz sağ kalçam 2.evrede hastalığım tekden hastanesi saime hanım ve volkan bey doktrm

avesküler nekroz

Arkadaşlar,Merhaba,
ben 2012 kasım ayında sağ bacağımdan mr çektirdim ve avesküler nekroz çıktı ve hemen ardından kanlandırma ameliyatı oldum çok iyi geçti ve eski halime kavuştum sadece spor yapamıyordum ve koşmuyordum.takii 2013 aralık ayına kadar 1 haftadır ağrılarım arttı ve aksamaya başladım mr çektirdim cuma günü doktora göstereceğim bakalım inşalalh olumsuz bişe çıkmaz baya korkuyorum protez falan ihtiyaç olursa diye inşalalh olmaz.
arkadaşlar sizden ricam ostokin diye bi ilaç varmış eğer doktor protez derse kullanmayı düşünüyorum ameliyattan önce son çare olarak,bu ilacı kullanan varmı veya olumlu olumsuz duyum sahibi olan varmı?

Üst Alt