Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Avasküler nekroz hastası olan kim var?

cen66iz geçmiş olsun kaçıncı evredeydi seninki kilolumusn gün içinde ne kadar yürüyosun hangi şehirde yaşıyoun ilac olayını bede araştırıyorum mustafa eraslannın damar açan ilaçları varmış bn aradım sıpariş verdim

cen66iz o ilaç ezzanelerde var kemik erimesinde kullanılıyomuş genelde dişciler kullanıyomş başka hastalıklarda kanıtlanmış bi beilirtisi yokmuş

evet faydalı oluyormuş ama benim 1 yıl sürdü faydası tekrar başladı ama ilk halimden daha kötü şuan .
anadolu sağlık merkezinde mehmet kıral doktorum.

haklısın umutluyum 91
cevap verse herkes çok iyi olur sonuçta ciddi bir hastalık bu.
bende 2012 aralık ayında kanlandırma ameliyatı oldum çok iyi geçti 1 yıl normale döndüm herşey güzeldi.sadece spor yapmıyordum ve koşmuyordum.onun dışında hayatım eskisi gibiydi taaki 2013 aralık ayına yani 1 yıl sonrasına kadar. bu hafta tekrar ağrılar başladı daha kötüsü aksamaya başladım. bankacıyım ne yapcağımı şaşırdım.
kaç gündür internetteyim. bu arada mr çektirdim bugün doktora göstereceğim.korkum şuki protez diyecek .
karar veremedim net bilgiler yok.
protezmi taktırsam yoksa son çare bitkisle ürünlermi kullansam mesela ostokin diye bi ilaç varmış onu kullansammı en azından son şans çünkü ameliyattan sonra dönüş yok artık. birde mustafa erarslanın panaks ve romatur ilacı varmış.
aslında bana mantıklı geliyor benim kalça kemiğinde nekrozun nedeni kortizon kullandığım için kemik başına kan gitmiyormuş, bir ilaç buna neden oluyorsa başka bir ilaç neden bu kanın yollarını açmasın diye düşünüyorum.
bu bitkisel ilaçları kullananlar varmı,protez takanlar normal yürüyebiliyormu? net cevaplar verin lütfen....herkese acil şifalar. yinede şükredelim arkadaşlar beterin beteri var.

ceng66iz nerhaba,
ostokin isimli ilacı ben de çok araştırmıştırm. Ancak bu ilacı kullanarak iyileşen birine daha önce hiç rastlamadım. Bugüne kadar 2 yıl kullanıp iyileşemediğini söyleyen biriyle internetten yazışmıştım en son. Hatta ben 1 kutu İstanbul'da iken almıştım. Sadece içinden 1 adet kullandım ve olumsuz görüşler nedenyle bıraktım. Benim de avn sebebim kortizon ve ben İzmir'de Naturline Doğal Yaşam Merkezi'nde Dr. İbrahim Yılmaz hoca nezaretinde bitkisel tedavi alıyorum ve şubat ayı gibi MR çektireceğim orada gelişme olup, olmadığını göreceğiz bakalım. Mustafa Eraslan bitkisel ilaçlarının çok da faydalı olacağı kanaatinde değilim.

mrb canbaz,
se nasıl bir bitkisel tedavi görüyorsun faydasını gördünmü ve ne aşamadasın.

5 aydır kullanıyorum. Ancak hala aksayarak yürüyorum.Sadece ağrılarımda hafif bir azalma oldu. Ama benim avn çok ilerlemişti. Birkaç ay daha kullanıp şubat gibi mr çektirmeyi düşünüyorum. Bitkisel ilaçlarım karışımlardan oluşuyor alıç , karabaş , kantoron filan var içinde .Şu an tamamını hatırlayamıyorum birkaç çeşit ilaç kullanıyorum.

salih Bey,
nasıl şuan durumunuz ve ameliyat olduğunuzda kaçıncı evreydi.

Merhaba
1.5 ay evvel sağ femur kanlandırma ameliyatı oldum
Aynı ağrılar devam ediyor
Doktorum yürümeye başlattı
henüz mr çekilmedi sadece filme baktı
mr 2 ay sonra çekilecek
Ameliyat etkisi ne zaman görülüyor.
Ozon tedavisini duydum. Olan varmı.
Ameliyat öncesi çekilen mr raporunda 'evre 3 osteoporoz lezyon' diyor. Bu aynı hastalıkmı
herkese acil şifa dilerim.

merhaba

merhaba, rsefer,
bende ameliyat sonrasında hiç ağrı olmadı desem yeridir,hatta ameliyat sonrası ağrı kesici yazdı doktor kullanmadım bile.
ama 1 yıl sonra aksama başladı, ağrı azda olsa vardı,daha doğrusu bende yanma hissi oluyor bacaklarımda,
mr çektirdim doktor bişe yok(çökme yok) sadece ödem artmış,zorladınmı dedi.
bende oksijen tedavisine başladım, 20 seans aldım, başladıktan 1 hafta sonra aksamam gitti ama oksijenin yanında ostokin adlı ilacı,ökse otu,civanperçemi,karabaş otu ve üzüm çekirdeğini kullandım,
hangisi faydalı oldu bilmiyorum.
şuan ostokine devam ediyorum.diğerlerini kestim.etkileşim olur düşüncesi ile.

ama benim sağ bacağımdaydı, 2 haftadır sol bacağımdada aşırı yanma hisleri başladı, mr çektridim ordada ufak bi endişe verici bişe gözlendi,gözlem yapacağız dediler.inşalalh ordanda çıkmaz.
alalh şifa versin hepimize.......

Merhaba Cen66iz
Ostokin ni nasıl kullanıyorsunuz? kaç-ay? tablet? şurup?
Sizin hastalığınız kaçımcı evre idi? kırılma varmıydı?

Merhaba,
Bendede 2 kalçamda AVN var. 6 hafta doktor istirahat verdi. 6 hafta sonunda tekrar MR çektirdim. Doktor kanlanma ameliyatın fayda etmez. Dayanabildiğin yere kadar dayan sonra Protez ameliyatı yaparız dedi. Ben şimdi hiçbir şey yapmadan daha kötü olmayımı bekleyeceğim. AVN olan arkadaşlar sizler ne yaptınız. Koltuk değneği kullanıyormusunuz? Eğer kullanıyorsanız sürekli evde WC'ye giderken bile kullandınız mı?

Merhaba gocmen,bende 2012 kasım ayında sağ bacağımda avesküle rnekroz tanısı kondu ve hemen kanlandırma ameliyatı oldum,
iyi geçti ve çok iyiydim taki ameliyattan 1 yıl sonrası yani aralık 2013 tarihine kadar, aralık ayında aniden ağrı başladı ve aksamaya başladım, bu süre zarfında hergünüm internette bu hastalığa tedavi seçeneklerini araştırmakla geçti ,protezi düşündüm , tekrar mr çektirdim,doktorum sıkıntı yok ödem artmış biraz düzelir dedi.ama ben inanmadım, araştırdım, oksijen tedavisine başladım,bi kaç bitki kullanmaya başladım.(ökse otu,karabaş otu,civanperçemi,üzüm çekirdeği) ve ostokini kullanmaya başladım. 1 hafta sonra aksamam gitti ama 3 gündür, kalçalarımda özellikle sol kalçamda yanma hisleri ile birlikte ağrılar başladı, sol bacağımda da mı başladı korksuu saldı beni.

günaydın 7200 mrb,

son durumun nedir,nasıl oldun,hangi bitkileri kullandın.

nesli06 geçmiş olsun, nedir son durumunuz?,nasıl oldunuz?

merhaba,

bitkisel tedavi gören varmı,varsa bitkileri ve kullanım bilgilerini yazabilirmisiniz.

Merhaba arkadaşlar, zannederimki bu siteyi takip eden hasta arkadaşların facebook üyelikleri vardır. Orada AVESKÜLER NEKROZ(AVN) diye bir gurup var. Üye olan bir arkadaşdan katılım talep ederek guruba dahil olursanız, avn konusunda daha kapsamlı bilgilere erişebilirsiniz. Anlık olarak yazışabilir, bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz. Bütün avn li arkadaşlara acil şifalar dilerim.

hepinize geçmiş olsun. bende avn hastasıyım. 2009 yılında öğrendim. kanlandırma ameliyatı oldum.. bi dönem rahattım agrım hemen hemen kalmamıştı. şimdi tekrar başladı. ve protez taktırmam gerekiyor. o süreç beni çok korkutuyor. bu ameliyatı olan arkadaşımız varsa bu süreç hakkında bilgilerinizi lütfen paylaşın.

salihtuncay arkadaşım; kanlandırma ameliyatını ben oldum. birkaç yıl iyiydim sorun yoktu ama şimdi yine ağrılarım başladı. bende ameliyat olacagım. protez takılacak. siz nerde ameliyat oluyorsunuz. yaş kaç..

merhaba arkadaşlar ben kanlandırma ameliyatı olalı 9 ay oldu hiç ağrım yok şimdi haftada bir ozon tedavisine gidiyorum sağ kalçam 2. evre doktorum Almanya dan bir ilaç getirtmiş onuda kalçadan iğneyle vuruyor iyi olacağımı söylüyor ilaç çok ucuz olduğundan Türkiye de üretilmiyormuş on seans gidecem mr sonucuna bakınca yazarım allah hepinize şifa versin.

Bayrak merhaba. almanyadan getirttigin ilacin adi nedir
Ben 5 aydir ostokin kullaniyorum bu ara agrilarim artti.ii biseymis agrilarin artmasi ama bakalim duzelme olursa yazarim

İyi Günler herkese,
Bu hastalıkla yaklaşık 4 ay önce tanıştım.2,5 ay önce sağ taraf için kemik nakli yaptırdım. 15 gün içinde ameliyatın sonucunu alacağım.sonrasında da sol taraf var. Bu hastalıktan ameliyat olup iyileşmiş 2 kişi buldum şu ana kadar.Sol taraf sağa göre daha iyi durumda. tedavi için tavsiyesi olan var mı

Serkan bey. kemik naklini daha önce duymamistim. anlatabilirmisiniz avn kacinci evreydi ve nerede yaptirdiniz...

Herkese tekrar merhaba,
5 Martta sağ taraftan kemik nakli ameliyatı oldum. Geçtiğimiz günlerde kontrollerimi yaptırdım. Ameliyat şimdilik başarılı görünüyor.Eylül ayına kadar koltuk değnekleri ile yürümeye devam edeceğim. Ameliyat sonrası ufak tefek ağrılarım oldu. Şu anda kasık ağrım hiç yok.Burada yazmammın sebebi yattığım 3-4 aylık süreçte iyi bir haber duymanın ne kadar moral verici olduğunu anlamış olmam. İstanbulda olanlar veya gelebilecek olanlar için doktorumun iletişim bilgilerini özel olarak paylaşabilirim.telefonum 5324377914. hepinize acil şifalar diliyorum. bir de hani ziyarete gelene denir ya ‘AYAĞINIZA SAĞLIK’

arkadaşlr,
proloterapi yöntemini duyan veya uygulayan varmı?

merhaba arkadaşlar, bana mr sonucu dr avasküler nekroz sun 2. evre dedi, şimdi kemik sintogrofisi çekinicem kesin sonuç için küçükte olsa avn olmama şansım var hala. Eğer dr un söylediği gibiyse kanlandırma ameliyatı olmam gerekliymii. sizlerden öğrenmek istediğim avn için bu işin en iyisi dr kimdir, ankarada hangi dr a görünmeliyim ? şimdiden cvp yazan yardımcı olan arkadaslara çok çok teşekkürler :)

arkadaşlar acil avasküler nekroz da işinin ehli dr tavsiyesine ihtiyacım var özellikle ankara yada eskişehir yokmu bilen ?????

ayyıldız ararsan eger bende de aynı rahatsızlık var 5388658126

Arkadaşlar merhaba bende 1. evre avasküler neklroz tanısı kondu. Mr sonucunda. İlaç falan verilmedi. Zaten faydası çok olmazmış. Beklemedeyim şimdi.
Hiç kortizon kullanmadım. Siz kullandınız mı ? Kalça kemiğinde sorun var. Sizin de sorun kalçada mı
Ankarada doktor araştırıyorum.Ispartadayım. Bir yakınımızın eşi aynı hastalıktan ameliyot olmuş yeni öğrendik. Doktoru İbni sina hastanesi
Prof. dr. Sinan Bilgin çok övdüler. Çok iyi doktormuş. Ona gideceğim sanırım. Protezi 50 yaşından sonra gerekirse takacaklarını söylemişler.

Sizin bildiğiniz doktor var mı Ankarada

Ayildiz siz ne yaptınız doktor buldunuz mu kardeşim

Teşekkürler herkese acil şifalar dilerim Allah'tan.

herkese geçmiş olsun ,ihüseyin,50 yaşında protez takacakları doğrudur,ne zaman ayağının üzerine basamayacak duruma geldin o zaman protez takdır.aksi takdirde erken takdırırsan o platını ömrü var ,sonradan tekrar takdırmak zorunda kalırsın yani tekrar ameliyat,benden sana tavsiye ne kadar geç o kadar iyi,doktor konusunda bakırköy ataköy hastanesınde AHMET MUTLU VURAL diye bir doktor var beni 10 yıl önce ameliyat etti allah razı olsun kendisinden sağlıklı bir ameliyat yaptı,
diyeceğim o ki bu ameliyatı bir kere oluyorsun ist da ol.

ben de avn hastasıyım arkadaşlar ameliyat da oldum bilgilerimizi paylaşalım lütfen

face de avn grubu aktif arkadaslar 400 kişilik olan orayada yazabilirsiniz

Üst Alt