Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Avea'dan Engellilere El Ele Maksi Tarifesi [Yeni Tarife - 22 TL]

Vizyon

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba;

Biliyorsunuz ki aveanın engelliler için 2 adet tarifesi vardı (en azından benim bildiğim öyle) birisi el ele konuşalım tarifesi (400 dk. her yöne ve avealarla sınırsız) diğeri de el ele mesajlaşalım tarifesi .

Avea bunların yanında şimdi de 6 mart 2014 tarihi itibari ile yeni bir tarife çıkarmış ismi El Ele Maksi tarifesi

Tarifenin özellikleri oldukça hoşuma gitti üstelik el ele konuşalım tarifesindeydim ve hemen geçiş yaptırdım.

Tarifenin ayrıntıları ise;
Her yöne 500 Dk.
Her yöne 500 Sms
İnternet : 1 Gb
Her yöne 100 MMS
Avealarla Konuşma : SINIRSIZ
Avealarla Mesajlaşma : SINIRSIZ

Konu ile ilgili ayrıntıları Avea'dan Engellilere Özel Elele Maksi Tarifesi adresinden bulabilirsiniz. Unutmadan el ele konuşalım tarifesinde bulunan arkadaşlar sitede yazdığı gibi ELELE yazıp 6363 e gönderdiklerinde şu an için işlem olmuyor ben yapamadım müşteri hizmetlerini aradım hemen geçiş yaptırdım.

aveanın ,karma adında yeni tarifesi var = her yöne 1000 sms ,avea içi 10000 sms ,avea içi 2000 dk bedava konuşma 19 tl

Vergiler dahil mi 22 tlye bir de avea içinden geçiş varmı

avea dışı kaç dk. konuşma ? birde internet ne kadar kac gb

Buda yine engellilere özel bir tarifemi...

çok güzel ya haber verdiğiniz için teşekkürler

bu kampanya yoktu ayrıca engelliler için özel kampanya daha doğrusu engelli gazi iler için . daha önce var olan el ele konuşalım tarifesiydi 400 dk. her yöne + avealarla sınırsız dı vergiler dahil toplam 21,5 ödeniyordu.

lütfen tam bilgi sahibi olmadan kişileri yanlış gönderdirmeyin..

peyami vergiler hariç büyük ihtimal ile 1,5 tl si de vergi olur toplam 24 e falan gelir.. el ele konuşalım tarifesinden geçiş yapılabilmektedir.

25 yasından kucuk bırıysen tc ıle woopsa uye ol degılsen yıgenın kardesının tc sıde oluo 23 tl ver 500 dk her yone 5000 sms her yone 2 gb sınırsız ınternet 23 tl bu daha mantık lı degılmı

tabi tercih meselesi ben yapılan bir duyuruyu yayımladım hepsi bu fakat 25 yaşından büyük isen yiğenin kardeşinin tcsini alıp yeni bir hat almak gerekmiyor mu ? yani yeni bir numara! buda tekrardan listendekilere ulaşma vs. vs. gibi sorunlar doğurur diye düşünüyorum.

Bende an itibari ile el ele maksi tarifesine geçtim :)

Bu pakette yaş sınırı yok sanırım değil mi, malum 25 i geçtik :D

Buda engelli tarifesi zaten yok be ne yaşı :)

Ya genelde bu tarz şeyler yaşla alakalı oluyor, daha önce aveanın bu engelli paketinde msj olayı yoktu mesela, şimdi yapmışlar güzel olmuş :)

evet güzel olmuş bencede hepsi içinde

Ben numaramı Turkcele taşımıştım, sanırım belli bir süresi var tekrar taşımak için, yeni bir hat almak gerek o zaman :/

Sonunda adam akıllı bi tarife yapmışlar :)

Hepsinden biraz olması çok güzel olmuş.

Bi arkadaş 19 TL lik tarife var demiş ama onda internet paketi yok öte yandan kurum içi sınırsız mesaj ve konuşma çok iyi olmuş.

Engelliler için en iyi paket yerini bulmuş bence herkese aşağı yukarı yeter die düşünüyorum...

Aylık Ücret 22 TL
Aylık Ücretsiz Her Yöne Görüşme Süresi 500 DK
Aylık Ücretsiz Her Yöne SMS 500 SMS
Aylık Ücretsiz Cepten İnternet 1 GB
Aylık Ücretsiz Her Yöne MMS 100 MMS
Aylık Ücretsiz Avea Yönüne
Görüşme Süresi
SINIRSIZ
Aylık Ücretsiz Avea Yönüne
Mesaj Adeti
SINIRSIZ
Ücretsiz Süre Bitiminde Yurt İçi Her Yöne 43,89 Kr/DK
SMS 33,25 Kr/SMS
MMS
99 Kr/MMS
Bende geçtim vala avea yı tebrik ediyorum çok şaşırttı beni :)

es miçe esss :D aynen twi kardeşim ...

Faturasız hatlardan geçiş var mı bu tarifeye ? Ben turkcell super sms paketindeyim, faturasız hat.

Bugün aveaya gittim yeni engelli tarifesine geçmeye ama daha iyisi varmış ona geçtim.bir arkadaş daha yazmış avea woops.500 dakika 5000 SMS 2gb net numaranı taşırsan 23 TL avea içinden geçersen 28 TL.25 yaşından büyükseniz bi tanıdığınızın çocuğunun veya yegeniniz varsa onun tcsi lazim.ben yigeniminkini gönderdim aninda geçiş oldu.30 mart son ona göre

Vizyon;
Hayır no değişmiyor.no taşıma yapılıyor.

Ben avea ya mail attım yada mesaj yolladım. KONU Engellilerin yer aldığı tarifelerin yani ELELE tarifelerinin telefon alabilmek için 1 nci gruptan çıkartılarak 3 yada 4 üncü gruba dahil etmelerini istedim.

Bütün engelli arkadaşlardan ricam sizlerde mail yada mesaj yollarsanız yaparlar diye ümit ediyorum .. Telefon ucuz almak istemez miyiz???

Mesajla gecis hala saglanamiyor GECERSIZ ISLEM cevabi aliniyor.

Yarin arayacagim tavsiyen icin tesekkurler.

vkrgz;

fakat şu duruma dikkat edin
öncelikle daha önce avea kullanıp kullanmadığınızı bilmiyorum, eğer avea kullanıyor iseniz ve faturalı ise internetden web işlemler yada online işlemler bölümünden faturanızın son kesim tarihini kontrol edin ve son kesim tarihinde müşteri hizmetlerini arayarak geçiş talebinizde bulunun

2012'de aldığım ehliyet raporumda %80 oran engelim yazıyor. Geçerli olur mu ve dernek üyelik kartı felan götürmek şart mı ?

Üst Alt