Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Avea'dan Engellilere El Ele Maksi Tarifesi [Yeni Tarife - 22 TL]

AVEA kullanan arkadaşlar çekim gücünden memnunmusunuz tavsiyeniz nedir?

aveanın yorumları genel olarak çok kötü arkadaşlar memnun musunuz? çekim gücünden ve özellikle internetten?

avea da int kötü cok sık aralıklarla düşmeler oluyor

Heryerde okuyorum AVEA çekmiyor diye ve İnterneti kötü diye

Ben herhalde Türkiye nin en şanslı Avea lısıyım Düzce'nin bir ilçesinde oturuyorum ve telefonum harika çekiyor buralarda ve çevremde ...

1.5 yıl once türkcell den taşımıştım hattımı SEÇ tarifesine :

Her yöne 500 dk
HEr yöne 5000 sms
ve SINIRSIZ İNTERNET bu 3 lü paket 40 tl artı vergi ile 43-44 tl ödedim 1 yıl taahhütle ..

Sonra taahhüt bitince aradıllar aynı tarife artı 100 MMS ilave ile 45 TL dediler devam kararı aldım ve şuan vergilerle 48-49 ödüyom...

biraz pahalı gibi gelebilir fakat SINIRSIZ İNTERNET olayını atlamayın :)

ben süreklli İnternet kullanıyorum 3G acık surekli video-resım vs çok tüketiyorum ...

Yani asıl demem o ki AVEA da çeşit çok her kesime göre bence .....
Türkcell ve Vodafone da bunu göremedim ..

Bu yüzden hep ilk tercihim AVEA olacak .. Teşekkürler AVEA .. :)

Ben de dün bu tarifeye geçtim çok ekonomik diyerek ama çekmiyo :( Hem de Ankaradayım yani burda çekmiyo...hiç memnun kalmadım...2gb internet var ama çekmediği için kullanamıyorum..telefonda konuşurken de ses kesiliyo...Napsam mail filan yollasak nereye yollayalım mail adresi bilen var mı baz istasyonu kurarlar mı acep

8 yıldır kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok sanırım farklı bir çekim gücüne sahibim :p

Lanet olsun aldığım güne isyan ediyorum. Şehir merkezinde göreve yapıyorum ve çalıştığım yerde oturduğum masam da tek çubuk çekiyor. Bazen hiç çekmiyor. 12 ay sözleşmem olmasa 2 dakika durmam. Telefon
operatörleri içerisinde en kaliteli hizmeti Türkcell den alabilirsin. Kesintisiz hizmet

:D turkcell müşteri hizmetlerindemi çalışıyon ilker abi :) asansörde bile full çekiyor telefonu değiştir sen :D

İbo ,
Sen mersinin en yüksek yerindesin baba ful çeker orada bide gel benim burada dene..:) Nerde çalıştığımı biliyon

öylede 8 yıldır kullanıyorum tek ofisde yaşamıyorum ki abi :D

• Elele Tarifesinin ismi 6 Mart 2014 tarihi itibariyle Elele Maksi Tarifesi olarak değiştirilmiştir.
bu tarifeyi kullananlar otomatik yeni tarifeyi mi aktarıldı anlamadım ! aramamıza gerek var mı :S

Birtan müşteri hizmetlerini ararsan tamamdır....

Bio,
Buradan öyle görünüyor...

Yakında belediye :p

Bu tarife vergilerle 23.5 tl musteri hixmetlerini aradim oyle dediler

Ben uzun zamandir kullaniyorum aveayi oncesinde turkcell kullaniyordum. Bu elle tarifesine internette eklenmesi yonunde bir kac mesaj atmistim belki bir kac oneri almis olacaklar bu tarifeyi guncellediler cokta guzel ysptilar. Avea cekim guc tamamen bulundugunuz yere gore farklilik gosterdigi tecrubeyle sabittir. Is yerinde sorunsu cekerken evde zaman zaman internette dusmeler yasanmakta ama fiyat performans oranina bakildiginda oldukca iyi. Tasiye eder AVEA ya tesekkurlerimi sunarim burdan tekrar.

ataseven;

1,5 tl nin hesabınımı yapıcan şimdi :)

Bende elele tarifelerinin 1 nci gruptan çıkarılmasını istedim. Telefon ucuz almak için

sınırsız internet olmadıktan sonra bi işe yaramaz bu tarife yavaşş olsada sınırsız internet neden koymamışlar..ben 15 lıra veriyorum sınırsız internet görüşme mesajlaşma hepsi var

Son düzenleme:
Tukcell destek tarifesi, turcell lilerle 1500 dk, heryöne 500 dk, 2 gb internet, sms paketi 10.000 turkcell- 1000 her yöne- 100 mms, toplam 40 lira. Çekiş kalitesi de çok iyi.

8 yıldır avea kullanıyorum bütün ailede avea :) zaman zaman belirli yerlerde çekmediği doğrudur. Bununla ilgili şikayetlerinizi mutlaka detaylı bir maille aveaya yollayın.Ben öyle yapıyorum :) hizmette kalitenin artmasını istiyorlarsa müşteriden gelen dilek,şikayet maillerini göz ardı etmemeliler.Bu haftasonu bu tarifeye geçeceğim :) tarifeyle ilgili bilgilendiren arkadaşa teşekkürler

Şu an el ele maksi tarifesinde bulunuyorum. Avedan engelli tarifesinden faydalanarak bir hat daha ala bilme imkanım varmı?

Umit bildigim kadari ile bes hatta kadar aliniyormus ama sen yinede avea musteri hizmetlerine bir sor derim

ümit kurtuluş 5 hat alma hakkın var...

ya bu engelillere tarife ben sordum sadece fatutarılarda geçerliymiş faturasızda degil bana uygun avea da tarife yok para da yok zaten 3 ayda 1200 alıyoz zaten elime geçtikçe yüklüyorum ama devamlı faturalırda degil sonra başımız agrıyor faturalardan çıkmak için benim tavsiyem para yükle konuş gerek yok zaten faturalarda bide her opretör olsun benim tavsiyem konuşma ve sms paketleri alın şiddetle tavisye ederim saolun.....

"Üstelik sevdiklerinizi de bu özel tarifeden yararlandırabilirsiniz"

Bunun icin ne yapmak gerekiyor

bildiğim kadarıyla üstüne hat alıp veriyorsun. 5 adet sınırın var benim şuan üzerime 4 adet el ele maxi tarifeli avea hat mevcut...

Polislerdeki refarans olayi yokmu yani

Üst Alt