Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Avea'dan Engellilere El Ele Maksi Tarifesi [Yeni Tarife - 22 TL]
Ben de dün bu tarifeye geçtim çok ekonomik diyerek ama çekmiyo Hem de Ankaradayım yani burda çekmiyo...hiç memnun kalmadım...2gb internet var ama çekmediği için kullanamıyorum..telefonda konuşurken de ses kesiliyo...Napsam mail filan yollasak nereye yollayalım mail adresi bilen var mı baz istasyonu kurarlar mı acep
Lanet olsun aldığım güne isyan ediyorum. Şehir merkezinde göreve yapıyorum ve çalıştığım yerde oturduğum masam da tek çubuk çekiyor. Bazen hiç çekmiyor. 12 ay sözleşmem olmasa 2 dakika durmam. Telefon
operatörleri içerisinde en kaliteli hizmeti Türkcell den alabilirsin. Kesintisiz hizmet
Ben uzun zamandir kullaniyorum aveayi oncesinde turkcell kullaniyordum. Bu elle tarifesine internette eklenmesi yonunde bir kac mesaj atmistim belki bir kac oneri almis olacaklar bu tarifeyi guncellediler cokta guzel ysptilar. Avea cekim guc tamamen bulundugunuz yere gore farklilik gosterdigi tecrubeyle sabittir. Is yerinde sorunsu cekerken evde zaman zaman internette dusmeler yasanmakta ama fiyat performans oranina bakildiginda oldukca iyi. Tasiye eder AVEA ya tesekkurlerimi sunarim burdan tekrar.
sınırsız internet olmadıktan sonra bi işe yaramaz bu tarife yavaşş olsada sınırsız internet neden koymamışlar..ben 15 lıra veriyorum sınırsız internet görüşme mesajlaşma hepsi var
8 yıldır avea kullanıyorum bütün ailede avea zaman zaman belirli yerlerde çekmediği doğrudur. Bununla ilgili şikayetlerinizi mutlaka detaylı bir maille aveaya yollayın.Ben öyle yapıyorum hizmette kalitenin artmasını istiyorlarsa müşteriden gelen dilek,şikayet maillerini göz ardı etmemeliler.Bu haftasonu bu tarifeye geçeceğim tarifeyle ilgili bilgilendiren arkadaşa teşekkürler
ya bu engelillere tarife ben sordum sadece fatutarılarda geçerliymiş faturasızda degil bana uygun avea da tarife yok para da yok zaten 3 ayda 1200 alıyoz zaten elime geçtikçe yüklüyorum ama devamlı faturalırda degil sonra başımız agrıyor faturalardan çıkmak için benim tavsiyem para yükle konuş gerek yok zaten faturalarda bide her opretör olsun benim tavsiyem konuşma ve sms paketleri alın şiddetle tavisye ederim saolun.....