Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Avea'dan Engellilere El Ele Maksi Tarifesi [Yeni Tarife - 22 TL]

reiis;

onu bilmiyorum sanmıyorum öyle olduğunu ben şahsen abimin hattını devir aldım el ele için

fatih530;

Numarayi degistirmeden devir alinabiliyor oylemi

evet ama 34 tl ücreti var en son öyleydi

Arkadaşlar turkcell den 30 tl ye bunu 10 tl ye de bunu alıp ikisini aynı anda kullanabiliyormuşuz toplamda 40 tl ye çözülüyo bu iş nası sizce ?

reiis;

Var bir engelli kimliğiyle(raporla) 5 hat alınabiliyor refarans olarak.

ultrAslan7;

Yani sadece kendi uzerine 5 hat alabiliyorsun

jonjon;

Avea eleele 22 tl ek 5gb internet 20 tl toplam 42 lira toplamda 6gb internet

evet kendi üzerine alıyosun hatları başkasına alamıyorsun... Hatlar kullanımda ise kendi üzerine alıyosun 1 yıl vergisi var 3 4 lira bişey...

bu tarifeye geçiş için belge verilmesi gerektiğinden bayiye gitmeniz şart.ve bayiler 5tl tarife değişiklik ücreti alıyorlar.
avea sitesinde tarife geçişleri ücretsizdir yazmasına rağmen.

durumu twitter da aveadestek birimine ilettim.yarım saat sonra aradılar ve sitede yazmadığını kabul ettiler ancak serbest piyasa şartları var bayiler alır gibi saçma bir cevap verdiler.sanki bayiler aveanın kurumsallığını temsil etmiyor gibi kafalarına göre takılır bayiler diyorlar.

bu ücretin engellilerden alınmaması gerektiğini söylememe rağmen görevli oralı bile olmadı.

yani engelliler avea nın umurunda bile değil.

avea çoluk çocuğa woops adı altında gayet iyi tarifeler yaparken engelliler için daha pahalı tarifeler yapıyor bir de üstüne tarife değişiklik ücreti alıyor.

lütfen sizde tepkinizi https://twitter.com/AveaDestek adresine twit atarak belirtiniz.

Ben avea müşteri hizmetlerini arayarak direk geçtim hiç bir belge ve ücret istenmedi. Zaten el ele konuşalım tarifesindeydim bu tarifeye geçmem hiç de zor olmadı.

zaten engelli tarifesinde olduğunuz için telefonda yapmanız ve ücret almamaları normal.insanları yanlış yönlendirmeyelim.

ben bayiden ilk defa belge verip tarifeye geçeceklerden bahsediyorum.

aemre;

ben bayiden 3 tane hat için işlem yaptırdım ücret ne almadılar

Benim oğlum engelli 1,5 yaşında raporu var biz ailesi olarak bu hattan yararlanabiliyor muyuz ?

avea elele kampanyasında iken şimdi maksi elele geçtim , internet yenilecektir diye msj geldi iptal mı edeyim ?

avea elele kamppanyasında iken şimdi maksi elele geçtim , internet yenilecektir diye msj geldi iptal mı edeyim ?

Paketin içinde mevcut internet var(1 GB) eski tarifenizdeyken ayrıca İnternet paketi aldıysanız onu iptal etmeniz yararınıza olacaktır.

Türkcell Daha iyi...
Türkcellilere 1500 dak.
Heryöne 500 dak.
Türkcellilere 10.000 mesaj
Heryöne 1,000 mesaj
250 MB internet.
v.s

avea elele kampanyasında iken şimdi maksi elele geçtim , internet yenilecektir diye msj geldi iptal mı edeyim ?
otomatik iptal olur zaten...

sedatgedik;

ücreti yazmamışsın - birde 250 mb internet yetiyor mu

Eşimin hattı üzerime idi bu tarifeye gectim. Gayet güzel hem avea sitesinde sevdiklerinizide bu tarifeden yararlandırabilirsiniz yazıyor avea her yerde full çekse böyle tarifeler yapmaz turkcell gibi kısıtlı yapar.

Bu tarifede acaba mevcut yakinlarimin anne baba vb... Hatlariin gecisini yapabiliyormuyuz yoksa yeni hat mi almak gerek yapan varsa yanitlarsa sevinirim.

En iyisi bir polis bulun size referans olsun 4 GB internet, 1000 Dk her yöne konuşma ve 1000 SMS 27 tl Avea

12 tl +1tl ye sınırsız ikili var iki avealı birbirini sınırsız arayabilir detaylar şöyle
BIMCELL, POCELL, Pttcell hariç tüm faturasız hat sahibi bireysel müşteriler ile Taraftar hattı sahipleri paketten yararlanabilirler.
Paket satın alındığında ayda 10 TL karşılığında seçilen bir Avealı ile 30 gün boyunca yurt içinde geçerli sınırsız konuşma ve mesajlaşma hakkına sahip olunur.
Seçilen Avea müşterisinin BIMCELL, POCELL, Pttcell hariç faturasız hat sahibi bireysel müşteri olması gereklidir.
Seçilen Avea müşterisi de paket sahibini sınırsız arayabilir, onunla sınırsız mesajlaşabilir. Üstelik hiçbir ücret ödemeden!
Paketten yararlanmak için IKILI SECILEN NO (Örnek: IKILI 5XXXXXXXXX) yazıp 5555’e ücretsiz SMS gönderilmesi gerekir.
Paket 30 gün içerisinde birden fazla kez alınamaz.
Sınırsız İkili Paketi'nden hem paketi alan müşteriler hem de paketi alan müşterinin seçtiği müşteriler sadece 1 kez faydalanabilir. Örneğin;
Paketi alan A kişisi, seçtiği B kişisi ile Sınırsız İkili Paket’i kullanırsa, bu durumda A kişisi aynı anda C kişisini seçerek Sınırsız İkili Paket’i kullanamaz.
Paketi alan A kişisi seçtiği B kişisi ile Sınırsız İkili Paket’i kullanırsa, bu durumda B kişisi aynı anda C kişisi ile Sınırsız İkili Paket’i kullanamaz.
Aramızda Paketi’ni kullanan müşteriler Sınırsız İkili Paketi’nden yararlanamazlar.
Pakete SMS yoluyla ya da Müşteri Hizmetleri aracılığıyla kayıt olunabilir.
Paket 30 gün sonunda otomatik olarak yenilenir, paket yenilendiğinde hem paket sahibine hem de seçilen kişiye bilgilendirme mesajı iletilir.
Sınırsız İkili Paketi, 30 gün sonunda otomatik olarak yenilenir, otomatik yenilemenin iptali için IPTAL IKILI yazarak 5555’e SMS gönderilmesi gerekir. İptal durumunda ücretsiz verilen faydalar geçerlilik süresi sonuna kadar silinmez ancak paket bir kez daha otomatik olarak yenilenmez.
Paket kapsamındaki dakikaların ve SMS’lerin geçerlilik süresi 30 gündür, kullanılmayan dakika ve SMS’ler 30 gün sonunda silinir.
Paket kapsamındaki dakikalar ve SMS’ler 3. şahıslara transfer edilemez.
Avea paket fiyatında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Engelli raporu olan (%40 ve üzeri) Aveadan 5 tane hat ala biliyor ve bu beş hattı da El ele maksi tarifeden kullana biliyor. 22 TL değil bu arada 23,5 TL

Mobil avea hatına indirim varmı

Merhaba hayırlı akşamlar
mobil telefonum'da avea hatı kullanıyorum engelliler için
indirimi varmıdır bu konu'da bilglenmek istiyorum saygılarımla..

pakette yaş sınırı yok, 500dk heryöne 500sms,1GB internet, avealılarla sınırsız konuşma ve mesajlaşma, 100mms 22TL. Engelli kimligi ve normal kimlikle ikisini birden vererek geçiş yaptırabiliniyor. Ben yaptırdım, memnunumda.

ben de bu tarifedeyim mutlaka geçin derim.

Üst Alt