Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Avea'dan Engellilere El Ele Maksi Tarifesi [Yeni Tarife - 22 TL]

arkadaşlar engelli kimlik kartı yeterli ben öyle yaptırdım

Hesap kesim tarihinde kaç gün önceyse eğer eski tarife üzerinden 30'a bölünerek yeni faturaya ekleme olur diye düşünüyorum. Yanılıyor muyum?

Edit: Fatura kesim tarihinden 2 gün önce geçişimi Müşteri hizmetleri kanal ile gerçekleştirdim. Fatura gün bazında
hesaplanarak fatura tutarına ekleneceği bilgisi Müşteri hizmetleri tarafından aktarıldı. Yani erken geçişte 30+ 2 gün lük fatura gelecek. Önceki faturamda 30- 2 gün olarak kesilecek.

*Tarife kapsamında numara taşıma, yeni hat tesisi, faturasız hattan faturalı hatta geçiş durumlarında müşterilerimiz adına düzenlenecek ilk faturalara, söz konusu fatura döneminde 15 günden fazla kullanım yapıldığı takdirde ilgili döneme ait tarife aylık ücretinin tamamı, 15 günden az kullanım yapıldığı takdirde ise ilgili döneme ait tarife aylık ücretinin gün ile orantılı kısmı yansıtılacaktır.

Son düzenleme:
Bio;

bio sana zahmet bir ara müşteri hizmetlerini arayarak vergilerle beraber total ücret ne kadar olacak sorabilirmisin ? ben müsait olamıyorum da bir açıklık getiririz.

22 tl değilmi

paket aşımında vergi ödeniyor engelliler için

o zaman raporunu götür ama fotokopisini ver

Aveadan bu tarife üzerinden yeni hat alan var mı peki, ben yeni hat aldım, ücret almadılar 60 tl hat için vergi var onu da 12 ay taksit şeklinde artı 5 tl faturaya gelecek, hat açılınca SOZ yazıp 5555 msj at dedi, attım ama "sms ile taahhut vererek yararlanmak istediğiniz aylık ücret indirimli tarifenize tanımlı değildir" dedi, herhangi bir taahhütte yok, zaten benim bildiğim bu tarife de herhangi bir taahhüt yok, ama ordaki bayan var dedi, şimdi bana neden SOZ yazıp msj atmamı istedi, hade attım avea niye tanımlı tarife yok dedi :D böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?? 60 Tl nin indirim olayı mı acaba bu, Bu arada müşteri hizmetlerini aradım düşüremedim arkadaş o yüzden burdan bir sorayım dedim :)

Bu tarifeyi faturasız hatla kullanabiliyor muyuz?

O paketi tam inceleyemedim ama bunda 2gb int olması sanırım bana daha cazip geldi : )

el ele maksi tarifesinde 1 gb internet...

Bol bol video izlemezsen o 1 gb sana hayli hayli yeter.

Bence çok uygun bir tarife olmuş....

Ben avea ya mail attım yada mesaj yolladım. KONU Engellilerin yer aldığı tarifelerin yani ELELE tarifelerinin telefon alabilmek için 1 nci gruptan çıkartılarak 3 yada 4 üncü gruba dahil etmelerini istedim.

Bütün engelli arkadaşlardan ricam sizlerde mail yada mesaj yollarsanız yaparlar diye ümit ediyorum .. Telefon ucuz almak istemez miyiz???

22+5 tl 12 ay boyunca 27 tl ödiceksınız 5 tl vergisiymiş

O 5 tl yeni hat alımlarında...

sınırsız avea içi mesajlaşma mevcut bu pakette değil mi arkadaşlar :) Geçiş yaptım şimdi o kadar sms attım kitlemesinler bana sonra :)

Yok twi kitlemezler aynen öyle :D

bende bu tarifeden 3 tane hat aldım malum babam ve kardesimle cok fazla konusuyorum onlarla kullanıyorum suan :)

Evet 5 hat alma hakkı var....

şu anda görülen o ki mevcut avea tarifesinden bu tarifeye geçenler vergiler dahil 24 lira falan ödeyecekler gibime geliyor bakalım tam olarak emin değilim ilk fatura ile birlikte buraya yazarım.

Hayır arkadaşım sadece tarifeye geçenlerden ücret alınmıyor yeni hat alımında ek vergi ile 25 26 lira ödeniyor. o Kadar ...

Polis Tarifesini öneririm ;
Her yöne = 1000 Dk
Tarife içi = 5400 Dk
Her yöne= 1000 sms
İnternet = 4 Gb

Toplam 27 Tl

hellowen

polis tarifesine geçmek için polis olman gerekli arkadaşım veya bir polisi,n üzerine hat alman gerekiyor veya polisin birisi sana referans olması gerekiyor,
yani her önüne gelen bu tarifeye geçemez.

Tarifeye biraz önce geçtim buradan gördüğümde inanamadım bu fiyata bu tarife çok iyi geldi.
El ele konuşalımda 21.50 TL(vergiler Dahil) ödüyordum her yöne 400 dk ve Avea içi sınırsız konuşma vardı sadece.
Ele ele maksi tarifesi ise mevcut Avealılar için 23-24 TL(Vergiler Dahil) olacaktır. Çok iyi her yöne 400 dk 500 dk oluyor Avea içi sınırsız konuşma aynen devam.
Extra olarak;
1 Gb Aşımsız internet
Her yöne 500 sms
Avea içi sınırsız sms
Her yöne 100 mms

Teşekkürler Avea :)

Üst Alt