Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Avea'dan Engellilere El Ele Maksi Tarifesi [Yeni Tarife - 22 TL]

Hayırlı akşamlar
herkese çok teşekkür ederim:
Durumumu elele 5555 gönderdim bana gelen cevap faturalı
tarifeye geçmemle mümkün olurmuş.
şu anda kulandığım paket tarife 2 gb int. Her yöne 500 dk.konuşma 5000.sms 28 tl

Benim 2013 yılında aldığım yüzde 60 yürüme engeli raporum var.
Engelli kimlik belgesini nereden nasıl alabilirim.?teşekkürler.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüklerinden alabilirsin engelli kimlik kartını.

Arkadaşlar konu eski ben hortlattım ama :D bir şey öğrenmek istedim net bilgi bulamadım ya bu elele maksi tarifesinde 1 GB olan interneti aştığımızda ek ücret geliyor mu yoksa sadece hız mı azalıyor hızın azalması da ne kadar etkili bayağa kötü mü oluyor yaşayan bilen varsa bilgi verebilir mi teşekkür ettimmmm :)

şöyle yazıyor sitesinde:

• Tarife kapsamında sunulan veri kullanım hizmeti sadece wap apn ve internet apn üzerinden yapılacak kullanımları kapsamaktadır. Her fatura döneminde tarifeler kapsamında sunulan internet kullanım hakları tükendiğinde, internet erişim hızı [SIZE=2]1 kbps'a [/SIZE]düşürülecektir ve paket aşım ücreti uygulanmayacaktır.
Benim kullandığım- sınırsız internet-turkcell'de hız [SIZE=2]96 kbps'a [/SIZE]düşüyor ve müzik,video,resim içeren sayfalarda işkence başlıyor..aveayı da kıyaslayın artık siz.

Bende aradım ama bulamamıştım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için :)

aynen... mutfakta çeker, salonda çekmez.. oda da çeker kenefte çekmez... bi alem bu AveA :)

AVEA'ya Öneri

Aşağıda ki metni avea online işlem merkezin bize ulaşın kısmında ulaştırabilirseniz sanırım kulak verirler.

Elele tarifeleri internet paketi kullanımı hakkında
Engelli abonelerine uygun fiyata sunduğunuz için öncelikle teşekkür ederim. Günümüz İnternet band genişliği, uygulama gereksinimleri ve kullanıcılarının ihtiyaçları göz önünde bulundurulduğunda maxi tarifesinde sunulan 1GB internetin kullanıcı gereksinimlerini karşılamadığını bilgilerinize sunarım.

Sonuç olarak Maxi ye ek olarak 2 gb ve 4 gb'lık İnternet seçeneklerini ekleyerek tarifeye uygun fiyattan sunarsanız daha gerçekçi ve abonelerin ihtiyaçlarına daha iyi yanıt vermiş olacaksınız.

Ayrıca mms kullanan ve atan bir abone artık yoktur paketten çıkarmanızda fayda var.

Önerim bilgi mahiyetinde fikir vermesi için yazılmıştır.
Her yöne 500 Dakika + Her yöne 500 SMS + 2 GB cepten internet + Avealılarla sınırsız konuşma ve mesajlaşma 25 TL

Aynı pakete sadece interneti 4 GB yaparak 30 TL

Eğer bol ve heryöne konuşan biriyseniz:vodofonenin engelli tarifeleri çok daha avantajlı,isteyen sitesine baksın

Ben de avealiyim, her yöne 1000dk, 1000 MSM ve 2 GB sadece 24 TL :) iki yıldır bu tarifedeyim ve memnunum :)

Güzel uygun bi tarife yapmışlar... inşallah ilerde daha da artar konuşma ve internet şuan 1000 dk 4gb ancak yetiyor iç işleri bakanlığının hattı var avea da 1000dk 1000sms 4gb internet 38tl çevresinde polis jandarma sahil güvenlik gibi çalışan personeller 3 kişiye referans olup bu hattan faydalanabiliyor.

Avea'dan Kamu Mega Tarifesi

[FONT=helvetica]aveaya geçmek istiyorum,elele maksi tarifesinin kapsamı;şahsım + 1 aile yakınım yararlanabiliyor mu? yoksa sade ben mi yararlanabiliyorum[/FONT]

22 tl diyor her ay 24.5 tl alıyor bende bimcell e geçtim hadi bakalım hayırlısı.

Ben vodafone düşler kulübü mavi akıl küpü tarifesine abone oldum %40 ve üzeri engelliler yararlanabilir.

tarifem; her yöne 750 dk., her yöne 1000 sms, 2 Gb internet ve devretme özelliği var.

750 dakikam fazla telefon ile konuşmadığım için her ay neredeyse 1300 dk oluyor ( devir ile birlikte ) sms zaten pek kullanmıyorum siz düşünün sms hakkımı. Internetim genelde evde ve iş yerinde wi-fi açık olduğu için hemen hemen her ay 3,5 Gb civarında geziniyor en düşük olduğu ay ilk abone olduğum ay oldu ondan sonra en düşün internet mikatım 2.8 Gb olmuştu devretmiş şekilde. ayrıca avea'nın çekim sorunu vardım çalıştığım yerde çekmiyordu dolaysıyla eşime iletişim kurmak işkence oluyordu, vodafone kapsama alanı olarak avea'dan daha iyi vf ile sorun yaşamıyorum iş yerinde. hatta bir güzelliği daha yurt dışında tanıdığınız var ise ve kullandığı mobil hat vodafone ise onunla tarifenizdeki ücret ile görüşebiliyorsunuz. benim ablam var almanya'da ve eniştem vodafone kullanıyor lakin ben rooming kullanmiyorum tango sağolsun ihtiyaç duymuyorum ;)

Son düzenleme:
Deniz yazmışsın yazmışsın arkadaş bir aylık ödemesi nekadar onu yazmamışsın

KENDİ ÜZERİNE AL KARDEŞİM HATLARI SINIRSIZ SAYIDA AL VER AİLENE HERKEZ KULLANSIN :) Şunu temin ederim avea bu tarifesi ile EN AVANNTAJLI ENGELLİ TARİFESİDİR.

AYLIK ÖDEME TUTARI 22 TL DİR VE EMİN OLUN TÜRKİYEDEKİ EN AVANTAJLI PAKET TARİFESİDİR. HEMEN GEÇİN ARKADAŞLAR

VODAFON TARİFESİ 25 TL AMA İNANIN HER ZAMAN ARTI BİR RAKAM GELİYOR NASIL OLUYOR ANLAMADIM 6 AY KULLANDIM HİÇ 40 TLDEN AŞAĞI FATURA ÖDEMEDİM AVEYA GEÇTİM 22-23- TL DEN FAZLA PARA ÖDEMEDİM

Ya lütfen kusura bakmayın atlamışım. Aylık 28 TL ödüyorum

Vodafone’dan bir ilk! Engelli vatandaşlarımıza koşulsuz, şartsız ve cezasız %43 indirim!
TarifeAylık Sabit Ücret (TL)%43 İndirimli Aylık Sabit Ücret (TL)Tarife İçeriği
Kırmızı Akıl Küpü39 TL22,23 TLHer Yöne 500 dk, Her Yöne 1000 SMS, 1 GB, Devretme Özellikli
Duran Kırmızı Akıl Küpü42 TL23,94 TLHer Yöne 1000 dk, Her Yöne 1000 SMS, 1 GB, Durma Özellikli
Gri Akıl Küpü39 TL22,23 TLHer Yöne 500 dk, Her Yöne 500 SMS, 2 GB, Devretme Özellikli
Duran Gri Akıl Küpü42 TL23,94 TLHer Yöne 500 dk, Her Yöne 500 SMS, 2 GB, Durma Özellikli
Mavi Akıl Küpü49 TL27,93 TLHer Yöne 750 dk, Her Yöne 1000 SMS, 2 GB, Devretme Özellikli
Duran Mavi Akıl Küpü52 TL29,64 TLHer Yöne 750 dk, Her Yöne 1000 SMS, 2 GB, Durma Özellikli
Red Small70 TL39,90 TLHer Yöne 1000 dk, Her Yöne 1000 SMS, 3 GB, Vodafone'lularla ve sabit hatlarla sınırsız
Red Medium75 TL42,75 TLHer Yöne 2000 dk, Her Yöne 2000 SMS, 4 GB, Vodafone'lularla ve sabit hatlarla sınırsız
Red Elite125 TL71,25 TLHer Yöne 6000 dk, Her Yöne 6000 SMS, 8 GB, Vodafone'lularla ve sabit hatlarla sınırsız

Ayrıca tarifenizden 5 yıl (60 ay) faydalanabiliyorsunuz, ilk VF'na geçerken yanlış hatırlamıyorsam kendi adınıza 5 hat alabiliyorsunuz. ama tam olarak kaç adet hat alabiliyorsunuz kesin emin değilim onu ayrıca VF bayilerine sormak lazım. Birde güzel ayrıntı var, oda şu, taahhüt vermiyorsunuz. istediğiniz zaman çıkıp başka bir tarife ile tekrar düşler kulübü tarifelerine abone olabiliyorsunuz. Bence bu çok güzel birşey.

Vodafone'da çalışan arkadaşım olduğundan geçişim rahat oldu Whatsapp'dan nüfus cüzdanı, rapor ve engelli kimlik kartlarımın görüntülerini attım birde aynılarını mail ile gönderdim onlar hattı bana getirdi :)

Bu yazdıklarımı iletsem VF bana komisyon verir mi acaba :) reklam yapar gibi oldum biraz lütfen kusura bakmayın maksadım hiçbir markayı yüceltmek ve rakip markaları kötü göstermek değildir. Maksadım sizlere yardımcı olabilmek ve ötesi yoktur.

[FONT=helvetica]aveaya geçmek istiyorum,elele maksi tarifesinin kapsamı;şahsım + 1 aile yakınım yararlanabiliyor mu? yoksa sade ben mi yararlanabiliyorum[/FONT]
sadece sen değil engelli olan herkes 5 tane hat alabiliyor.İster aile yakınına ister arkadaşına al alınan hatlar senın adıan fatrua edılıyor o yüzden faturayı kesın ödeyecekler adıan al yoksa alıpda millete verme.Ben 1 tanesini kardeşime 1 tanesini yengeme 1 taneside bana olmak üzere 3 tane aldım.

22 tl diyor her ay 24.5 tl alıyor bende bimcell e geçtim hadi bakalım hayırlısı.
hayırlı olsun fakat24.5 değil 23.5 alıyorlar onuda hat alırken söyluyorlar zaten normalde 22 tl kampanya o 1.5 telsız vergıs ve tüm oplerde var.

KENDİ ÜZERİNE AL KARDEŞİM HATLARI SINIRSIZ SAYIDA AL VER AİLENE HERKEZ KULLANSIN :) Şunu temin ederim avea bu tarifesi ile EN AVANNTAJLI ENGELLİ TARİFESİDİR.
evet bu kampanya en uygun kampanya tüm opler içinde fakat sınırsız sayıda hat alamıyorsunuz her engellı engellı raporu ile 5 tane alabiliyor o da engellının kendı adına oluyor.Alan engellı kıme vercekse ödemeyı ypacak olana alıp versin sonra akadaşı ödeme yapmazsa fatura onun adına oldugu için kullanan arkadaşını değil hat sahıbı engellıyı muhatap alır firma.

Vodafone hattı kullanıyorum ve engelliler için %43 indirimden faydalanıyorum. En üst paketin bir altını aldım.
4000 dk her yöne (buna yurtdışını aramakta dahil/ Amerika Almanya ve İsviçre de ki yakınlarımla rahat rahat konuşuyorum)
4000 sms/mms
5 GB internet
43 lira ücret yansıyor. Tabi ki alt paketleri almak isterseniz fiyat daha da düşüyor.
Kendi adınıza 5 hat çıkarabiliyorsunuz. Hattı çıkarırken engelli raporunuz yada aile ve sosyal bakanlığından aldığımız engelli kimlik kartını istiyorlar.

İşin özü Avea ve Turkcell sözde engellinin yanında.
Dünya da söz sahibi olan 10 markadan biri olan Vodafone da bu yakışır

@kirli_gugu;

tarifenizin linkini alabilir miyim?

Üst Alt