Ya lütfen kusura bakmayın atlamışım. Aylık 28 TL ödüyorum
[TH="colspan: 4"]Vodafone’dan bir ilk! Engelli vatandaşlarımıza koşulsuz, şartsız ve cezasız %43 indirim![/TH]
[TD="class: item"]
Tarife
[/TD]
[TD="class: amountl"]
Aylık Sabit Ücret (TL)
[/TD]
%43 İndirimli Aylık Sabit Ücret (TL)
[/TD]
Tarife İçeriği
[/TD]
[TD="class: item"]Kırmızı Akıl Küpü[/TD]
[TD="class: amountl"]39 TL[/TD]
[TD="class: amountl"]22,23 TL[/TD]
[TD="class: amountl"]Her Yöne 500 dk, Her Yöne 1000 SMS, 1 GB, Devretme Özellikli[/TD]
[TD="class: item"]Duran Kırmızı Akıl Küpü[/TD]
[TD="class: amountl"]42 TL[/TD]
[TD="class: amountl"]23,94 TL[/TD]
[TD="class: amountl"]Her Yöne 1000 dk, Her Yöne 1000 SMS, 1 GB, Durma Özellikli[/TD]
[TD="class: item"]Gri Akıl Küpü[/TD]
[TD="class: amountl"]39 TL[/TD]
[TD="class: amountl"]22,23 TL[/TD]
[TD="class: amountl"]Her Yöne 500 dk, Her Yöne 500 SMS, 2 GB, Devretme Özellikli[/TD]
[TD="class: item"]Duran Gri Akıl Küpü[/TD]
[TD="class: amountl"]42 TL[/TD]
[TD="class: amountl"]23,94 TL[/TD]
[TD="class: amountl"]Her Yöne 500 dk, Her Yöne 500 SMS, 2 GB, Durma Özellikli[/TD]
[TD="class: item"]Mavi Akıl Küpü[/TD]
[TD="class: amountl"]49 TL[/TD]
[TD="class: amountl"]27,93 TL[/TD]
[TD="class: amountl"]Her Yöne 750 dk, Her Yöne 1000 SMS, 2 GB, Devretme Özellikli[/TD]
[TD="class: item"]Duran Mavi Akıl Küpü[/TD]
[TD="class: amountl"]52 TL[/TD]
[TD="class: amountl"]29,64 TL[/TD]
[TD="class: amountl"]Her Yöne 750 dk, Her Yöne 1000 SMS, 2 GB, Durma Özellikli[/TD]
[TD="class: item"]Red Small[/TD]
[TD="class: amountl"]70 TL[/TD]
[TD="class: amountl"]39,90 TL[/TD]
[TD="class: amountl"]Her Yöne 1000 dk, Her Yöne 1000 SMS, 3 GB, Vodafone'lularla ve sabit hatlarla sınırsız[/TD]
[TD="class: item"]Red Medium[/TD]
[TD="class: amountl"]75 TL[/TD]
[TD="class: amountl"]42,75 TL[/TD]
[TD="class: amountl"]Her Yöne 2000 dk, Her Yöne 2000 SMS, 4 GB, Vodafone'lularla ve sabit hatlarla sınırsız[/TD]
[TD="class: item"]Red Elite[/TD]
[TD="class: amountl"]125 TL[/TD]
[TD="class: amountl"]71,25 TL[/TD]
[TD="class: amountl"]Her Yöne 6000 dk, Her Yöne 6000 SMS, 8 GB, Vodafone'lularla ve sabit hatlarla sınırsız[/TD]
Ayrıca tarifenizden 5 yıl (60 ay) faydalanabiliyorsunuz, ilk VF'na geçerken yanlış hatırlamıyorsam kendi adınıza 5 hat alabiliyorsunuz. ama tam olarak kaç adet hat alabiliyorsunuz kesin emin değilim onu ayrıca VF bayilerine sormak lazım. Birde güzel ayrıntı var, oda şu,
. istediğiniz zaman çıkıp başka bir tarife ile tekrar düşler kulübü tarifelerine abone olabiliyorsunuz. Bence bu çok güzel birşey.
Vodafone'da çalışan arkadaşım olduğundan geçişim rahat oldu Whatsapp'dan nüfus cüzdanı, rapor ve engelli kimlik kartlarımın görüntülerini attım birde aynılarını mail ile gönderdim onlar hattı bana getirdi
reklam yapar gibi oldum biraz lütfen kusura bakmayın maksadım hiçbir markayı yüceltmek ve rakip markaları kötü göstermek değildir. Maksadım sizlere yardımcı olabilmek ve ötesi yoktur.