Bende 5dk önce aktardım hesabıma,, tahmini ne zaman yatar sizce hesaba
Ziraate geçmesi geçen ay 1 saat sürmüştü
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Bende 5dk önce aktardım hesabıma,, tahmini ne zaman yatar sizce hesaba
Gecen ay kuveyte attitigimda 10 dk sürmüştü elektrikle birlikdeBende 5dk önce aktardım hesabıma,, tahmini ne zaman yatar sizce hesaba
ARZU NUR YILMAZER e ptt ve aktarma demeyin,kızcağız 10 gündür az mücadele etmedi ))
Gecen ay kuveyte attitigimda 10 dk sürmüştü elektrikle birlikde
Ödemenin gunu gelmeden hicbir eft islemi yapilmaz yapilsa dahi ileri tarihli olur 29 dan beri odeme gozuyor bende 8 oldugu icin eft ekraninda bile gorunmedi karti olmadigindan diycem belki ileri tarihli yapmistir ama oda gunu gelmeden aktarilmaz zaten
Ziraate geçmesi geçen ay 1 saat sürmüştü
Bende ziraate attım henüz gelmedi daha
Şuan hiçbir işlem yapmıyor ptt kurum ödemeleri açılsada hata veriyor ne illet bisey bu elektrik desteğinde de böyle zulüm etmişti yine aynı
Bende 4.5 kere denedim zaten zar zor oldu, iptal etmeden devamlı sayfa yenileyin oluyor
PTT kurumda ödeme görünüyor ATM de yok sıfır
sizlere mesaj geldimi aile destek ödemesi yaptırılmıştır diye geçen ay mesaj gelmisti
Bende yatan bisey yok ya dostlar.aile sosyale girdim e devlette ödeme devam ediyor demesine ragmen yatan birsey yok.22 Ekimde basvuru olmustu.bu ay yatmıcakmiki acaba.devam ediyor yazdiğında basvurun kabul olmus alirsin diyolardı.
Ptt den çıkarmısınız sozin yüzunüzden gireniyorumki işlem yapayım
Benim 27 sinde yaptığım eft dün sabah 9.30 da sisteme düştü ziraate
9.30 u bekleyin
Arkadaşlar herkese aynı cevabı yazmaktan yoruldum neden geçmiş yorumları biraz olsun okumuyorsunuz inanın hepimiz aynı yolun yolcuyuz siz hepimiz yardım almaya çalışıyoruz ama bir cevabı herkese yazmak çok tuhaf bir kez daha tekrar edeyim bu yardımı alanlar var PTT kurumu ödemelerinde görünüp de alamayanlar var sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfını da aradığımda daha tam anlamıyla sisteme düşmediği için gün içerisinde düşeceği söyleniyor PTT kurum ödemelerinde görünür ancak sosyal yardım bilgilerini sorgula kısmında görünmediği müddetçe alamıyorsunuz ben de alamadım lütfen geçmiş yorumları da okuyun hep aynı şeyleri yazmayalım
Cokdan biraktim baska zaman oderiz elektrik i edevlete bi girdin sistem coktu
Cokdan biraktim baska zaman oderiz elektrik i edevlete bi girdin sistem coktu
Benim odemedede cekildi yaziyordu gorunmuyordu sadece ptt de vardi yogunlukdan sosyal kartlara gecmesi zaman aliyor gece 3 gibi falan gozukmeye basladi zaten sosyalde yokdu halende yok
Evet e-devlet'e giriyorum ama bir türlü çıkamıyorum çünkü hiçbir işlem yapamıyorum ayrıca bir anekdot hatırlatayım PTT kurum ödemelerinde görünse de sosyal yardım bilgilerini sorgula kısmında ödemeniz hazırdır yazmadan çekemiyorsunuz sosyal yardım bilgilerini sorgula kısmında ödemeniz hazırdır dediğinde paranızı aktarabilir ya da gidip çekebilirsiniz arkadaşlar bir zahmet e-devlet'ten çıkar mısınız hiçbir yere giremiyorum
Evet o sosyal yardım bilgilerini sorgula kısmında bende de çekildi diyor o geçtiğimiz ayın ödemesiydi yeni ödeme sosyal yardım bilgilerini sorgula kısmında görünmüyor henüz güncellenmedi
en sağlıklısı ptt internet hesabı açtırmak..Gün içinde yatar heralde malum kişi bugun için yatacak demişti.
Beklemekten başka çaremiz yok çekenler güle güle harcasın derdimize derman olacak bir miktar değil ama hiç yoktan iyi
PTT internet hesabı bi işe yaramıyor, yardım parasını göremiyorsun yada ön yüklemeli kartını tanıtamıyorsun,,
Sagolasın da hâlâ gelmedi hesaba
Aile destek paketi miktarları bu ay güncellenecekti, yeni zamlı rakamlar hesabına yansıyan var mı ?
Aile destek ödemesi yattı edevlette gözükmüyor ama ptt hesabıma girdigimde 1.400 tl para yatıgını gördüm Ne alaka 1.400 yattı onuda anlamadım