moonlike, yanlış anlama sakın da sen tam olarak ne istdeğini bildiğinden emin misin? tamam anladık korkuyosun da seninki hastalıklı bir korku olmuş. Ben bile senin yazdıklarını okuyunca atlattığım halde bir tuhaf oldum buraya bilgi için girenleri düşünemiyorum. herkes sana burda ne yaşadığını kendi yönteminde neyin nasıl olduğunu anlatıp bilgi vermeye çalışıyo sen bakıyorum kafanda üç sorun onların etrafında dönüp duruyosun. Çok ciddi birşey dicem ve emimim buna ,sen doktoruna burada defalarca belirttiğin gibi sık sık korkuyorum kesin birşey olucak vs tarzında cümleler kursan seni ameliyat etmez. eminim . Bu ameliyatın kolay birşey olmıcağı kesin bunu doktorunda olanlar da söylüyor zaten. Madem korkuyosun o kadar olma bu ameliyatı olanlara 6 ay öncesinden sigarayı bırakmaları söylüyolar o kadar tehlikelere takıldın da bunu nasıl atladın? ya ölürsem ya şu olursa ya bu olursa sendeki risklerin aynıları bizlerde geçerli. madem öyle ya olursa diye bir işe başlıcaksan hiç başlama. Buraya binlerce insan giriyor bilgi almak için böyle şeylerle o insanları da korkutmayalım. Her ameliyatda risk vardır kaç kere girdim çıktım ameliyata bişey olucaksa olur zaten ya olursa diyosan hiç bulaşmıcaksın.