Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bakan'ın küstahlığı: Gözlerin görmediği halde sana iş vermişiz, daha ne istiyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gözlerin görmediği halde sana iş vermişiz!!!
Ayakalrın işlemediği halde sana iş vermişiz bunuda bize söyler! kulağın işitmediği halde sana iş vermişiz!!!
Bu kelime benim zoruma gitti...
Haddini bil bana olan tazminat borcunu öde... Ben senin yaşadığın ülkede nefes bile almak istemem...
Hakkım olan tazminatımı versen bir dk bile sen ve senin gibi siyasetçilerin bulunduğu havayı solumak istemem...

Haketmediğin halde sana bu kadar oy vermişiz!
Senin ne özelliğin vardıda Allah seni yürür, görür, duyar... zengin, makam sahibi yaptı?
Bizim ne günahımız vardıda bizi size maskara etti:confused:
Particilik yapmıyorum. Bu siyasetçilerin hepsi bize demek bu gözle bakıyor!

çıldırdım çıldırdım bu haberi okuyunca .. Neyse Allah büyüktür ..

sağlık bakanı haklı beyler.....bu kadar koyun varken görme engelli arkadaşımızı dövmediğine dua edelim..!!!!!!!

ben de bugün izledim verdiği cevabı tv de çok sinirlendim yaa..insanların makam mevki yükseldikçe gönülleri alçalmalı misyonları sözde ama hepsinin burnu bi karış yukarıda

arkadaşlar o bakanı cumhurbaşkan ına şikayet edelim. ben bir mail attım sayın gül e sizde atın.cumhurbaşkanlığı sitesine girin orda var.

Dilerim sadecebi saat bizim çektiklerimizi çekte anla! daha fazlasını kapasiten almaz pes edersin. zor koşullarda çalışmayı bırak yaşamaya tahammül edemezsin belli....!!!:mad::mad::mad:

Görmüyormusun aynı takımdanız demesin:eek:
ösym sahip çıkan bakanına hayli hayli sahip çıkar:eek:
Gerçi adamın görev süresi bitti. en fazla bi daha ki dönem görev almaz olur biter...
Önce alınmıştım ama şimdi teşekkür ediyorum sayın bakana
Bütün siyasetçilerin hakkımızda ne düşündüğünü gösterdi bizlere!
Biz engellilerin artık anlamazı lazım bize bizden olan bizim gibi olan gerek!!!

siyasilerin özürlüler hakkındaki gerçek düşünceleri işte bazen böyle ağızdan kaçıveriyor.

Büyük gaf yaptı bnce.... Hem o engelli arkadaştan hemde tüm engellilerden özür dilemesi gerekir ....

Ama bu olaya şaşırmak yanlış bence, zaten bu hükümetin tutumu belli ya yandaş yalak kesimdensin, yada diğerlerindensin ki bu diğerleri onlara göre ezilesi hor görülesi kesim. Bundan önceki ananıda al git ve geçenlerde Kütahya'daki siyanür havuzu olayında bakanın yaşlı bir teyze takındığı tutum ortada...
İşlerine gelince Allah'tan peygamberden bahseden insanların Hz. Muhammed'in hoş görüsünden zerre örnek almamış olmalarıda düşündürücü...

arkadaşlar o bakanı cumhurbaşkan ına şikayet edelim. ben bir mail attım sayın gül e sizde atın.cumhurbaşkanlığı sitesine girin orda var.

Siyaseti çok masum görüyorsun, sanki cumhurbaşkanı görmüyor mu bu adamları, hepsine partidaşı.

kahr olsun demokrasi ve kapitalizm. inş o bakanın gözleri kör olur

kahr olsun demokrasi ve kapitalizm. inş o bakanın gözleri kör olur

Allahım o bakanı bizlerden daha beter etsin...

duyarlı ve düşünceli olalım niye beduua ediyorsunuz ne hakkınız var başlığı okuyanda bakan sankı adama sövmüş sanacak arada geçen dıyalog gayet doğal abartılı ve yanlı görüyorum haberi.

duyarlı ve düşünceli olalım niye beduua ediyorsunuz ne hakkınız var başlığı okuyanda bakan sankı adama sövmüş sanacak arada geçen dıyalog gayet doğal abartılı ve yanlı görüyorum haberi.

Bi sövmediği kalmış zaten yanlı olan sizsiniz..

Bi sövmediği kalmış zaten yanlı olan sizsiniz..

Aynen katılıyorum size asıl yanlı olan o yazıları dile getiren.
Burada yer alan bu haberi tüm emdaya kuruluşları internet sitelerinde ve televizyon haberlerinde verdiler.
Herkes mi yanlı düşünüyor?Pardon herkes mi yandaş medya?Yazıklar olsun.Bari susun da bu saçmalığı savunmayın iyice rezil olmayın.
Durmak yok,hak arayan insanları engelli-engelsiz gözetmeden kırmaya,incitmeye,aşağılamaya devam.Bu dünya bu vatan size de kalmaz elbet hesap sorulacak günler gelir.

burada sorgulanması gereken olayın vuku bulma şeklıdır gerçek manada engellı bıreyler orgutlenıp haklarını ılgılı ağızlardan talep ettirebılseydı zaten engelli sorunu diye bişey kalamayacaktı ... olaya akplı chp mhp lı dıye bakmayın tamamen dar korıdorlarda gezıyor dar alanda paslaşma yapıyorsunuz bıran empati yapın bakalım ne oluyor. vehasılı kelam sız sız olun kımseye beddua etmeyın hakınızı arıyor olsanız bıle bu sızı haklı çıkarmaz.

burada sorgulanması gereken olayın vuku bulma şeklıdır gerçek manada engellı bıreyler orgutlenıp haklarını ılgılı ağızlardan talep ettirebılseydı zaten engelli sorunu diye bişey kalamayacaktı ... olaya akplı chp mhp lı dıye bakmayın tamamen dar korıdorlarda gezıyor dar alanda paslaşma yapıyorsunuz bıran empati yapın bakalım ne oluyor. vehasılı kelam sız sız olun kımseye beddua etmeyın hakınızı arıyor olsanız bıle bu sızı haklı çıkarmaz.

omurilik felçlisisin sanırım sana yürüyemediğin halde tuvaletini hissetmediğin halde iş vermişiz dese bunuda doğal karşılarmısın ?

referandum önceside evde bakım maaşı alanlara bir kağıt yollamışlar duymuştum referandumda evete oy vermezseniz aylığınız kesilir tarzında bişeyler yazıyormuş inanmamıştım bu kadar da olmaz diyerek. neyse ben bunu bir kaç kişiden daha duyduktan sonra gerçekten böylemi diye bakındım soruşturdum bir tanıdık vardı ona sordum ve gerçek oldugunu hatta kendisinede o hafta içinde geldiğini söyledi ve o belgeyi aldım daha hala elimde siteyede koyabilirim.
evet arkadaşlar gerçekten çok yazık ve yazıklar olsun bunu diyende bir bakan üstelik. gerçi onların bakanlığı da böyle olur.

dikkat edin arkadaşlar halkımızı önce yoksullaştırıyorlar ve sonrada ellerine belli miktarda para yiyecek giyecek verip halkımızı kendilerine muhtaç halde gösterip sömürüyorlar buda modern sömürü oluyor lütfen dikkat edin herşey bunun üzerine planlanmış zorunluluk haline getiriyorlar. sonrada halkımızı tehdit ederek alacakları şeyleri istiyorlar işte bakanın dediğide bunun bir kanıtıdır.

biz bunları haketmiyoruz koyun olmayalım, koyun olursak otlatan çok olur lütfen arkadaşlar görelim bazı gerçekleri ve nereye gittiğimizi.

kendiniz çalıp kendiniz oynamaya devam edın bakalım ne olacak.

kendiniz çalıp kendiniz oynamaya devam edın bakalım ne olacak.

Beddua etme hakkım benim var!. Senin yoksa bilemem!!!
Ben sonradan engelliyim İslamda diyet denen bir mekanizma var! Bu parayı bana versen senin yüzünü şeytan görsün der ve insan gibi yaşayabileceğim engelli gibi yaşamıyacağım bir diyara göçerdim.Tatil yapıcağım zamanlarda gelir ülkemde türbelerimi büyüklerimi ziyaret eder dönerdim!
Giderken gene yüzünüzü şeytan görsün derdim!!!

Sen benim hakkım olan paryla 1 trilyonluk araca binicen benim hakkım olan sağlık hizmetini vermiyecen bide ben müslümanım diyecen sende ona yandaşlık yapıcan!!
Ateşli melekler ikiniz bir paket yaparlar... Bırak bu zengin yalakalığını ALLAH tan kork!

Yarın birgün kendi başlarına gelir ... Anlarlar o zaman

Konuyla ilgili çok güzel bir yazı paylaşmak istedim;

Bir bakan...
Aslında bakamayan!
Başbakanla sürekli ters düşse de, yerinden kıpırdatılamayan bakan…
Seçildiği bölgede, memleketinde, güçlü ve sayıca fazla bir kitle tarafından desteklendiği için,
mevcut başbakanın da bu oy potansiyelini göz ardı edemeyeceğinden mütevellit koltuğunda
hala gerile gerile oturmakta olan sağlık bakanı…

Bir gezisi sırasında girdiği kahvehanede, kendisinin verdiği selamı almayan bir vatandaşı
önce azarlamıştı. Ardından vatandaş için, Türkiye Cumhuriyeti Bakanına saygısızlıktan dava
açıldığı söylemleri dilden dile dolaşmaya başlamıştı.

Bu sefer Batman bölge hastanesindeydi. Seçim çalışmalarını yürütüyorlardı yarı İngiliz, yarı
Türk bakan arkadaşı Mehmet Şimşek ile. Gözleri görmeyen bir vatandaş çıktı karşılarına.
Asgari ücretle ev geçindirmeye çalışan, engelli vatandaşımız; asgari ücretli çalışan
arkadaşlarının genel bir serzenişini yansıttı bu iki bakana. Engelli vatandaş daha derdini bile
anlatamadan “Gözlerin görmediği halde iş vermişiz sana!” dedi Sağlık Bakanı ve aslında
içinden seslendirdiği cümleleri bizler yüzünden okuduk. Aslında diyordu ki:

“Engellilerin çalışmaya hakları yok, ama bizim sayemizde bu halde bile çalışıyorsun!”

İnsan ister istemez düşünüyor: ‘Engellilerin herhangi bir devlet kurumunda çalışıyor
olmaları’ iktidarın kendi bahşettiği bir lütuf mudur? Yani Sayın Bakan olmasa, asgari
maaşla bile çalıştırılmaya gerek görülmeyecek, buna hakkının olmadığı söylenecek engelli
bir vatandaşımız mı var yoksa? Oysa 4857 sayılı yeni iş kanuna göre, 50 kişiden fazla işçi
çalıştırılan kuruluşlarda, mevcut sayının en az %3 ü kadar engelli çalıştırılma zorunluluğu
vardır. Bu iktidarın ya da herhangi bir bireyin bahşettiği bir lütuf, bir kıyak değildir. Bu;
demokratik toplumlarda, sosyal devlet anlayışının hakim olduğu yönetimlerde, o devletin
uygulaması gereken zorunluluktur. Bu insanlar haklarından daha fazla bir şey istemiyorlar. Ve
bu yüzden de bir bireye minnet duymak zorunda değiller.

Fakat bu türden bir olayın aslında sert tepkiler doğuracağı günümüz gelişmiş toplumlarının
aksine, ülkemizde bunu da seçim malzemesi olarak kullanmayı ilke edinmiş siyasi
partilerimiz var. Ve en başta bu cümleleri kuran bakanlar, insanlara “Doğru demiş işte, adam
kör! Fuzuli yere iş vermişler ama adam işi beğenmiyor! Nankör yahu bunlar!” dedirtmek
için ellerinden geleni yapacaklar. Bunun sokak kulisine otobüste, metroda, kaldırımda, tv
programlarında şahit olabilirsiniz çok yakında.

Onlara göre mükemmellik kendi egolarıyla sınırlı.
Ne kadar fazla ego, o kadar fazla tatmin.
Fazla zevk almayın artık üstümüzden. sonra sıradanlaşır!

MEHMET TANRIVERDİ ve YAZILARI | Facebook

Mehmet Tanrıverdi

15 mayıs 2011

Bir bakan...
Aslında bakamayan!
Seçildiği bölgede, memleketinde, güçlü ve sayıca fazla bir kitle tarafından desteklendiği için,
mevcut başbakanın da bu oy potansiyelini göz ardı edemeyeceğinden mütevellit koltuğunda

Bir gezisi sırasında girdiği kahvehanede, kendisinin verdiği selamı almayan bir vatandaşı
önce azarlamıştı. Ardından vatandaş için, Türkiye Cumhuriyeti Bakanına saygısızlıktan dava

Bu sefer Batman bölge hastanesindeydi. Seçim çalışmalarını yürütüyorlardı yarı İngiliz, yarı
Türk bakan arkadaşı Mehmet Şimşek ile. Gözleri görmeyen bir vatandaş çıktı karşılarına.
Asgari ücretle ev geçindirmeye çalışan, engelli vatandaşımız; asgari ücretli çalışan
arkadaşlarının genel bir serzenişini yansıttı bu iki bakana. Engelli vatandaş daha derdini bile
anlatamadan “Gözlerin görmediği halde iş vermişiz sana!” dedi Sağlık Bakanı ve aslında

“Engellilerin çalışmaya hakları yok, ama bizim sayemizde bu halde bile çalışıyorsun!”

İnsan ister istemez düşünüyor: ‘Engellilerin herhangi bir devlet kurumunda çalışıyor
olmaları’ iktidarın kendi bahşettiği bir lütuf mudur? Yani Sayın Bakan olmasa, asgari
maaşla bile çalıştırılmaya gerek görülmeyecek, buna hakkının olmadığı söylenecek engelli
bir vatandaşımız mı var yoksa? Oysa 4857 sayılı yeni iş kanuna göre, 50 kişiden fazla işçi
çalıştırılan kuruluşlarda, mevcut sayının en az %3 ü kadar engelli çalıştırılma zorunluluğu
vardır. Bu iktidarın ya da herhangi bir bireyin bahşettiği bir lütuf, bir kıyak değildir. Bu;
demokratik toplumlarda, sosyal devlet anlayışının hakim olduğu yönetimlerde, o devletin
uygulaması gereken zorunluluktur. Bu insanlar haklarından daha fazla bir şey istemiyorlar. Ve

Fakat bu türden bir olayın aslında sert tepkiler doğuracağı günümüz gelişmiş toplumlarının
partilerimiz var. Ve en başta bu cümleleri kuran bakanlar, insanlara “Doğru demiş işte, adam
kör! Fuzuli yere iş vermişler ama adam işi beğenmiyor! Nankör yahu bunlar!” dedirtmek
için ellerinden geleni yapacaklar. Bunun sokak kulisine otobüste, metroda, kaldırımda, tv

Mehmet Tanrıverdi

15 mayıs 2011

Bir bakan...
Aslında bakamayan!

Mehmet Tanrıverdi

15 mayıs 2011

Bunun bir adım ötesi " Kömür,makarna verdik ya Daha ne istiyorsunuz olacak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt