tepki göstermeli bişiy yapılsın yaaaaaa !!!!lütfen
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
angut işte ithal bakan
arkadaşlar o bakanı cumhurbaşkan ına şikayet edelim. ben bir mail attım sayın gül e sizde atın.cumhurbaşkanlığı sitesine girin orda var.
duyarlı ve düşünceli olalım niye beduua ediyorsunuz ne hakkınız var başlığı okuyanda bakan sankı adama sövmüş sanacak arada geçen dıyalog gayet doğal abartılı ve yanlı görüyorum haberi.
duyarlı ve düşünceli olalım niye beduua ediyorsunuz ne hakkınız var başlığı okuyanda bakan sankı adama sövmüş sanacak arada geçen dıyalog gayet doğal abartılı ve yanlı görüyorum haberi.
Bi sövmediği kalmış zaten yanlı olan sizsiniz..
burada sorgulanması gereken olayın vuku bulma şeklıdır gerçek manada engellı bıreyler orgutlenıp haklarını ılgılı ağızlardan talep ettirebılseydı zaten engelli sorunu diye bişey kalamayacaktı ... olaya akplı chp mhp lı dıye bakmayın tamamen dar korıdorlarda gezıyor dar alanda paslaşma yapıyorsunuz bıran empati yapın bakalım ne oluyor. vehasılı kelam sız sız olun kımseye beddua etmeyın hakınızı arıyor olsanız bıle bu sızı haklı çıkarmaz.
kendiniz çalıp kendiniz oynamaya devam edın bakalım ne olacak.