gun icinde h sinifi ehliyet icin saglik kurulu raporumu aldim..
internet uzerinden h sinifi ehliyet icin randevu alip sabah 8 de bakirkoy eah ne gittim..
burada onerebilecegim teksey en son halinizi yansitan bir fotografla gelmeniz. 6 aylik fotoyu kabul etmedikler.
20 kisi flan vardi, bu konuda dikkatli olun derim! sonra doktor kosusturmalari basladi.. tip 2 diyabet,hipotiroid,bel fitigi ve sol bacak femur kemiginde osteid osteoma hastaligim var..
tum bolumlere girip en sona ortapediyi biraktim ki en kalabalik olan bolumdu insanlar ayakta bekledikce haliyle sinir katsayilarida artiyordu.. surekli siranin onune gecenler vsvs. ortapedi doktoru ara ara cikip yeter burasi cok kalabalik deyip bagirmaya bile baslamisti gizum o kadar korkmustuku eyvah doktor ters vs diye dusunuyodum,
20 dk sonra odasina girdim o bagirip cagiran adam yok olmus tonton bir amca gelmisti yerine
en sonunda kasesini basip yolladi tahmini 12.30 gibiydi saat,
sonra olan raporlarimla teslim etmeye gittigimde ertesi gun gelmemi solediler rica ettim yogunluktan dolayi yetisemedigimi gusel bir sekilde ifade ettim ve dosyami aldilar.. burdan tatli dil duzgun kendini ifade etmenin cogu sorunu ortadan kaldiracagini anladim
saat 13.50 gibi adim okundu ve heyete girdim..
oncelikle kurul baskani genel cerrahi doktoru ne sebeple istedigimi sordu dedim araba almak icin cunku duz vites arac kullanamiyorum,hemen tonton ortapedi doktoruna dondu bu is sende ne dersin dedi dunya sekeri doktor ayagimdaki sorunun h sinifi ehliyet almam icin yeterli oldugunu soyledi hadi verelim sana dediler,odadan ciktim..
14.15 de sinucu almaya gittigimde.. %34 engelli sonuctada; h sinifi surucu olur, otomatik vitesli otomabil kullanir yazimi kazasiz belasiz aldim..b
undan sonra ne yapacagim konusunda pek bilgim yok forumdan arastirarak ogrenecegim.. ama bu surecte sizlere tek bir onerim olabilir sakin ve sabirli olmaniz ,doktorlara kendinizi guzel bir sekilde ifade edebilmenizdir.. cunku ortama bakinca azda olsa onlara hak vermemek elde degil.. karsilikli anlayis olumlu dusunceyle raporuma kavustum.. bakalim bundan sonra ne yapacagim..