Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Balthazard Formülü ile toplandığında % XX + % XX kaç olur?

balthazard hesabı ve vergi indirimi hakkında

Bugün rapor için başvurdum, astım bronşitten %40 aldım, ortopedi den %3 aldım heyet ten % kaç çıkar acaba onu öğrenmek istiyorum, ayrıca vergi indiriminden yararlanabilir miyim
yardımcı olur musunuz ???

astımdan %40 ortoredi den%3 adım bunun sonucu kaç olur acaba.

önce maliyeye gittim maliye bana 2 evrak verdi iş yerinde doldurdum ve maliyeye götürdüm maliye beni hastaneye sevk eti rapor sonucu ayın 7 de çıkacak.ssk girişim 01.02.1997 ssk primim 4300 dür bunagöre nezama malulen emekli olabilirim.

kalp yetmezliğinden 50 astım bronştten 60 şekerden 20 nöroloji 10 toplamda %140 yapıyor balatazara göre 86 yapıyo fakat kuruldan %84 verildi.Kurulda babama doktor ne iş yaptığını sormuş babamda kamuda çalıştığını ve iş yerine ticari taksi ile gittiğini söylemiş araba alacam hocam demiş fakat 84 verdiler. bedenen rahatsızlığı olmadığı için ille 90 olması lazımmış araç alabilmemek için.ropor bugün sonuçlandı.ne yapmam bu sonuca itiraz edip başka hastaneden tekrar rapor için müracat edebiliyormuyum ve tekrar o müracat için ücret ödüyormuyum.Birde arabayı 1 sene sonra alabiliyorum 1 sene bekledikten sonra tekrar rapor için mi müracaat etsem nasıl yapsam bilemedim birde 84 oranı nı düşüremiyor dedi birisi başka hastaneye gittiğimde 84 altına düşüremiyormuş die duydum ne derece doğrudur.bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler

çok teşekkür ederim kelebek raporum çıktı % 38.5 neyapmamlazım acaba.nereye itirazda bulunacam

bende farklı hastanelerde aldığım 3-4 raporum var (2006 önce) sol kalça çığı femuar başı yokluğu zeminde 7 cm kısalık ve gözlerimde hafif görme tembelliği var Sizce heyetten kaç kalırım

ayrıca başbakanlık özürlü kimlik kartı tc kimlik kartımda %40 oranında özürlüdür ibaresi var Sizce heyetten kaç kalırım

merhaba annem için ötv indiriminde kullanmak amaclı rapor alıcam doktorların tamamına yakınını gezdim ve sadece nöroloji kaldı
anun haricinde hepsi tamam aldığım yüzde oranlarını aşagıda paylaşacağım aceba %90 alma olasılığım varmıdır teşekkürler .. kurula haftaya salı girecek ama ben sabırsızlanıyorum sonuç için ..

ortapedi : sağ diz = %25 sol diz= %19 = %44
fizik = % 24
kbb = % 34
göz = % 40
uroloji = %10
dahiliye = 20
annem 73 yaşında cevablarınız için şimdiden teşekkür ederim ..

Balthazard Formülü hesaplaması kalktımı....benim arkadaşım kardoloji den %30 ve göz den de %13 rapor almış..kuruldandan %43 olarak rapor almış...olabilirmi?

yüzde kaç ???

göz 32 astım 20 kbb 6 uruloji 17 yüzdelik kaç olur

o formülü bulanın da o formülü kullananın da ... ne dandik ve saçma bi formül

ortopeti % 68
dahiliye % 20sizce rapor orani ne cikar

kas ıskelet sisteminde yürüme bozuklugu hareket kısalıgı hafıf orta %40 . bel ustunde hareket sınırlı gıbı bısey vardı oda 20 . formule gore ankaraya evragımı yolladıgımda kac gelır ???

yuzde kac alırım

bilgilendirirseniz sevinirim sağ 65db sol 60 db (500 1000 2000 4000) de sag toplamı:260 sol toplamı:245 buna gore benım kaybım U.3 karsılık gelen ozur oranı 5 dogrumu yaptım bırde buna konuşma bozuklugu nasıl eklenecek benı konusma bozuklugu testıne sokmadılar ben suan sonuc beklıyorum ben de hafıf var ama bunu rapora ekleme nasıl yapacaklar benı test etmediler. bırde ozur oranı olarak alsam konusma bozuklugundan
35+10=45 mi oluyo cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkurler..

% 55,3 işitme kaybı ozur oranı % 35 % 10 da konusma bozuklugundan alırsam yukarıda bazı hatalar olmus yazımda duzeltım

Merhaba,
Oğlumun sağlık raporundaki oranlar şöyle.Bu formüle göre özür oranı kaç olur? Tşkler!.
Göz %90 - Psikiyatri %90 - Endokroin %40 - Hematoloji %30 - Fizik % 40 - Nöroloji % 15

%35+%32= ve %35+%20= balthazard hesaplaması kaç olur acaba ve bu oran merkez sağlık kurulunda düşürülür mü? Bu konular hakkında bilgi alabilirmiyim?Teşekkürler...

35 + 32 = 56,
35 + 20 = 48 yapar.
Düşürülüp düşürülmeyeceğini bilemeyiz, yaşayıp görmelisiniz.

Amerikayı yeniden keşfetmeye ve bir sürü zahmete girmeye gerek yok arkadaşlar... Teknolojinin nimetlerinden faydalanmak lazımdır :) sevgilerimle...

mrb benim raporumda kas iskelet sistemi bölümünde hafif motor retardasyon düz zemide sınırlı yürüyüş bozukluğu %19+%19 yazmış ancak karşısında oran belirtilmemiş Şimdi rehabilitasyon merkezinden faydalanmam için en az %20 oran olması gerekiyor bu oranların yüzdesi %20 yi buluyormu şimdiden teşekkürler

özürlülük oranı

ben 13.08.2013 tarihinde tam teşekküllü devlet hastanesinden sağlık kuruluna girdim göğüs cerrahisi:% 15 psikriyati % 25 cildiye % 5 gastroentroloji % 11 puan verdiler.... ben bu puanlara ve balthazard formülüne göre benim özürlülük oranım % kaç[FONT=Times New Roman]
[/FONT]

Üst Alt