Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Balthazard Formülü ile toplandığında % XX + % XX kaç olur?

Sağlık raporu

sağlık raporu için heyete baş vurdum ortapedi % 30 pilastik cerrahi % 21 kalp damar % 20 rapor verdi toplamda % 70 oluyor heyete girdim heyet bana % 30 rapor verdi tüm rahatsızlıklarım aynı ayagımda oldugu iiçin bu kadar raporum düşük çıktı balthazar formülüne göre % 54 almam gerekmezmiydi konu hakkında bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun bu aldıgım ilk rapordu itiraz hakkım varmıdır ankara numune hastanesinden aldım...

Lütfen konu hakkında bilgisi olanları cvp bekliyorum aynı ayagımdan ortapedi %30 plastik cerrahi %21 kalp damar %20 verdi toplamda %71 yapıyor balhazard formülüne görede %55 yapıyor ama neden bana heyet %30 rapor verdi yardımcı olursanız sewinirim... tüm rahatsızlıkların bir ayagımda oldugu içinmi bu kadar düşmüştür ?

toplamda %100 ü geçsede bu önemli değil arkadaşım sen balthazard formulunde çıkan sonuca bak.. orada da %55 diyosun itirazını yap bence hastaneye yada il sağlık müdürlüğüne...

selamlar arkadaşlar
şu an online arkadaş varsa bi hesaplarsa sevinirim
hemotoloji %80
göz %20
kardiloyoloji %10 %30 % 10 toplam % 50
ortepedi %24
dahiliye % 10

toplam ne çıkar şimdiden tşk ler

yaş 65 bu arada

ozi09;

80+30+24+20+10+10+10=% 94.. Yaştan dolayıda % 10 eklenmiş olmalı.. Eklenmemişse bile sadece 1 puan artış olur % 95'çıkar rapor oranı..

tşk ederim evet 95 cıktı 1 yıl süreli olarak aldım raporumu

paylaştığım link doğru gibi ama yinede başka yerden de deneyin

büyükten küçüğe doğru sayıları girin

Lütfen konu hakkında bilgisi olanları cvp bekliyorum aynı ayagımdan ortapedi %30 plastik cerrahi %21 kalp damar %20 verdi toplamda %71 yapıyor balhazard formülüne görede %55 yapıyor ama neden bana heyet %30 rapor verdi yardımcı olursanız sewinirim... tüm rahatsızlıkların bir ayagımda oldugu içinmi bu kadar düşmüştür ? ayagımda damar olmadıgı için kalp damar %20 verdi ayagımda etlerim sonradan plastik cerrahi yama yaptıgı için plastik %21 verdi ortapedi %30 verdi ama bana heyetin verdigi rakam %30 bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sewinirim...tüm rahatsızlıklarım aynı ayagımda oldugu içinmi bu kadar düşük verdiler ayagı kesik olanlara %40 veriyorlarmış..ama ayagım kesik degil ama kullanamıyorum yardım lütfen.. tşkler..

Tüm rahatsızlıklarınız aynı bacağınızda olduğu içindir.. Ortopedinin verdiği oran dikkate alınmış olmalı.. % 40 veya üzeri oranlı rapor almanız gerektiğini düşünüyorsanız İl sağlık müdürlüğüne itirazda bulunabilirsiniz..

%201 çıkan bir sonuç balthazard formülüne göre kaç olur? (60 yaş üstü) teşekkürler..

adana da bulunan engelli arkadaşlar size tavsiyem rapor almak ister seniz AŞKIN TÜFEKÇİ ÇUKUROVA DEVLET HASTAHANESİNDEN ALIN süper rapor verdiler bana :) hiç beklemediğim bir oran %97 oranı görünce apışıp kaldım tamam bekliyodum %70 75 bilemedin hadi 80 adamlar kıyakmı yaptılar artık ne yaptılarsa %97 verdiler

nöroloji bölümü 3 kere puanlama yapmış. 70-60-20 diye.. bunu anlamadım nasıl olacak?hepsi tek tek mi alınacak ,yoksa toplam olarak mı bi getirisi olacak?

Selamün Aleyküm.Ben bu sitede yeniyim bazı sorularım olacak açıklayıcı bilgileriniz için şimdiden teşekkürler.

Babam senenin 3-4 ayı hastanelerde yatıyor astım ve kalp yetmezliğinden dolayı.Bu yüzden özürlü raporu almaya karar verdik.
Astım branşitten %60, Kalp yetmezliğinden %50, Şekerden %20,nörolojiden %10 18/04/2013 ünü heyete gidik hiç birşey demediler.çıktıktan sonra danışmadan sonuç 25-30 gün sonra çıkacak dediler telefon numarası verdiler aramamazı söylediler.
çok merak ediyorum bu oranların toplamı %140 yapıyor hesaplaması varmış kaça düşer %90 ve üzeri alabilirmiyiz.

bilgileriniz için şimdiden teşekkürler

60 + 50 = 80
80 + 20 = 84
84 + 10 = 86 yapar, babanızın yaşı 60'ın altında ise..

60'ın üstünde ise Balthazard Formülüyle % 10 daha eklenir, % 87 yapar. 90 üzeri yapmaz.

Kelebek teşekkür ederim.verdiğin bili için fakat kurulda doktorların hesapladğı formul le aynısımı lafımı yanlış anlama istisna olabilirmi 90 için yada kesin 86 mı çıkar yada dahaada düşer mi ve bu oranla araç alabilirmiyiz mtv mtv indirimli:?

Şuradan: http://disleksiyiz.com/balthazard-formulu/
ve şu tablodan: http://www.engelliler.biz/bulent/pratikbalthazar.png
hesaplayabilirsiniz sizde, ben ikisindende hesaplayıp yazdım.

Bundan farklı olup olmayacağınıda buradan bilemeyiz, daha yüksek olursa, hatta 90 üstü olursa ne ala kullanırsınız araç almak için, daha düşük olursa itiraz edersiniz yanlış hesaplandığı için ama doğru hesaplandığında da 90 üzerine çıkar mı, onuda bilemeyiz. Bekleyip yaşayarak göreceksiniz bundan sonrasını.. Ama verdiğiniz oranların toplamı Balthazard ile toplandığında çıkan sonuç yukarıda belirttiğim gibidir.
% 90 ve üzeri olursa alabilirsiniz araç.

kurulda baba ne iş yaptığını sormuşlar babamda kamuda çalıştığını iş yerinin uzak olduğunu araç alacağını söylemiş bunun etkisi olur diğe ümid ediyorum inşaallah.diğelim ki 86 verdiler babamın b ehliyeti var kendisi alıp kullanabilirmi?90 altı olduğu için sanırım biz kullanamıyooruz öylemi?

rapor sonucu düşük gelirse tekrar ne zaman raporu yükselttirmek için başvuuru yapabiliyorum?

Başka bir hastaneden almayı deneyebilirsiniz, şimdiki alacağınız rapordan dolayı sorun çıkarsa bu alacağınız rapora İl Sağlık Müdürlüğünden itiraz edip başka hastaneye sevkinizi istersiniz...

Vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı çok teşekkür ediyorum.İyiki bu siteye üye olmuşum özürlü arkadaşlarıma tavsiye edeceğim saolun

Rica ederim, sizde sağolun. Kolaylıklar diliyorum size, inş. yeniden rapor alma, itiraz vs. süreçlerine gerek kalmadan hallolur işleriniz. Süreçlerinizi bizimlede paylaşın lütfen, sizinle aynı sorunu yaşayabilecek arkadaşlarımıza yardımcı olması açısından..

Kesinlikle paylaşacağım bu konuştuğumuz konuların rapor alımına müracaat edeceklere çok yardımcı olacağına inanıyorum o yüzden çok detayına kadar indim benim gibi aynı soruların cavabını arayan kimseye sormadan bizim yazıştıklarımızı okusalar kafi geleceltir diğe düşünüyorum Allah Yar ve yardımcımız olsun...

Ankara Numune Hastanesi Sağlık Kurlundan 2006'da AORT KAPAK AMELİYATI ve BY PASS AMELİYATIMDAN dolayı %64 rapor aldım.14 Aralık 2012 tekrar muracat ettim. Doktorun verdiği bulgularda Kroner Arter hastalığı Klas 2 %30, Kalp Kapağı hastalığı klas 2 %30,Hipertansiyon Klas 1 %10 yazdı. Balthazard Formülü ile toplandığında % XX + % XX kaç olur?

mrb babama kardiyolıjı yüzde 100 verdi dahiliye yüzde 40 göz yüzde 32 verdi yüzde kac olur özür durumu

selamlar,
Fizik tedavi ölçümler sonucu %83
kardiyoloji %20 oran verdi .. rapor oranı kaç olur ?

Üst Alt