Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Balthazard Formülü ile toplandığında % XX + % XX kaç olur?

onkoloji 80
üroloji 20
psikiyatri 25
% kaç yapıyor bide yaş olayı nasıl oluyor

Aziz01;

80+25+20=% 88 eder.. Raporu alacak olan kişi 60 yaş üstü ise % 10 daha ilave edilir. Rapor oranı % 89 olur..

tşkler hesapladığınız ve bilgilendirginiz için
peki %13 daha rapor alsam Gözden %89,56 oluyor galiba %90 yuvarlanıyor mu %90 olmuş oluyor mu

% 13 daha eklenince % 90 olur. Rapor oranı 88'de olsa,89'da olsa değişmez..

selam arkadaşlar bişey sormak istiyorum bu hesaplamadan anlayamadım şimdi ötv indirimi için sağlık raporu almak için başvurduk henüz oranlar çıkmadı ama yüzde 90 olması için kurula yüzde kaç raporla giriyorsunuzda hesaplandığında yüzde 90 çıkıyor alan arkadaşlardan öğrenmek istedim

Kurula girdiğinizde tüm bölümlerin verdiği oranlar Balthazar formülüne göre birleştirilir. Birden fazla özür söz konusuysa içlerinden en az birinin %75-80 falan olması lazım ki %90'ı aşabilesiniz.

evet birden fazla...tek bildiğim hemotolojiden yüzde 45 e sahibim.. 4-5 bölümdende ilave oranlar gelicek ama ne olur tabi bilemiyorum...önümüzdeki hafta başlıycaz bakalım ne çıkıcak
tşk ederim

Hesaplaması zor değil...

En büyük özür oranı sabit. Bunu 100'den çıkartıp kalanı 2. büyükle çarpacaksınız. Sonra en büyük özüre ekleyeceksiniz. Aynı işlemi sırasıyla tüm oranlar için 1. özüre ekleyerek yapacaksınız.

Ama örneğin % 50, 40, 30 3 özür varsa 90'ı bulamazsınız. Hesaba göre, 50 en büyük.. kalan 0,50 ile 40 çarpılınca 20 eden.. Özür toplamı 70 olur. Bunu 100'den çıkartınca 0,30 x son özür 30 = 9

Yani toplamı 79 olur.

Slm

Ortpd: % 20
gastro: 15
psktri: %15

toplam: % 50 yapıyor...

Baltazara göre kalan net rakam kaç oluyor ? Diyelim ki, vergi indirimi için rapor aldım. Bu rapor ile indirimli araba alabiliyormuyum ?

Araba almak için şartlar nelerdir ?

Kalem
öyle bir amacım yok ben sadece raporun baltazar formülüne göre verilip verilmediğini merak ettim acaba bir haksızlık varmı diye ama bilgilendirdiğin için teşekkür ederim

Bacıbey,
çok teşekkür ederim... Psytri rapor için de olunca genel de 1 yıl sonra veya 2 yıl sonra
kontrol oluyormuş.

Drlar düzelir gözüyle bakıyormuş vs vs... 2. Rapor yenileme sonrası
ankara rapor'u sürekli onaylıyor deniyor ama 3. Kez 4. Kez
yenileyen varmış. Bunun sonu nerede bitecek ?

Bilen yok mu ?

Rapor'un psikiyatri olup da raporu sürekli
onaylanan arkadaşlar hiç yok mu ? Yorum yaparlar mı ???????

merhaba benim rahatsızlığım kbb rahatsızlığı % 25 KONUŞMA BOZUKLUĞU% 16 KULAK RAHATSIZLIĞI... acaba kbb rahatsızlığı oranınım ne olabilir...

Dedemin Bu Hastalıkları Var % Kaç Rapor Alabilir 3 Hafta Önce Sol Bacagını Kestiler Dizin Bayağı Bir Üstünden Kangiren Olduğu İçin 2 Ay Önce Kalp Ameliyatı Olcaktı Masada Kalır Diye Yapmadılar Damarları Bayağı Tıkalı Ayriyetten İnsülinde Kullanıyor % Kaç Rapor Verirler Cevaplarsanız Sevinirim Bu Arada Dedemin Yaşı 65 Üstü Balthazard %10 Veriyomuş Sanırım Toplam Oran Kaç Olur

selamlar ..yine ben arkadaşlar
baltazar formülüyle hesaplamayı öğrenmişmiyim diye yazıyorum..
şimdi 70+45+20+15 oranlarıyla dört oranımız var bunun hesabında çıkan oran nedir. Ben 94 çıkardım ama doğrumu .=(

ozi09;

Olmamış, öğrenememişsin..:) % 89 olması lazımdı.. Çalış biraz daha..:)

tşk ederim...üff gerçekten bunaldım artık benim rakamlarla şu hesabı göstererek yaparmısınız rica etsem...çok çalışmam lazım çokkk

Yok yanlış olmuş, 70+45=84+20=87+15=89 yapar toplamda..

Oranları yüksekten aza doğru sıralıyorsunuz, ilk ikisinin çakıştığı noktadaki oranı üçüncü oranla, bu sonucuda dördüncü oranla kesiştiriyorsunuz. böyle böyle gidiyor..Örneğin 70 le 45 i kesiştirdik 84 yaptı, 84'ü 20 ile kesiştirdik.. çıkan sonuç 87'i diğer oranla gibi..

selamlar, balthazard programını ücretsiz indirebilirsiniz. işinize yaramasını umarım.

osx: mac için
win: windows için

iBalta | Adli Civciv

Arkadaşlar son aldığım raporda diabet için 20/20/10 verildi Balthazard formülünde bunları toplayıp 50 olarak tek oranmı olcak yoksa diğer özürlerin arasında büyükten küçüğe doğrumu hesaplancak??? Esenkalın..

Diyabetten 3 ayrı oran mı verildi..? Anlayamadım..:)

Dahiliye ilk girişimde tip 1 dedi %20 ve hipertansiyon içinde ayrıca %10 yazdı.Daha sonra 3 aylık kan tahlili istedi % 20 daha verdi ...:cool:

20,20,10 = % 42,4

malimali1;
75, 45, 20, 15 = 88,78
60 yaş üstü
88,78 , 10 = 89,902

Antiakp;

antiakp sen emekli değilmisin?

Evet yeni emekli oldum.Sürekli raporuma rağmen kontrol muayenesi istiyorlar 9 ay sonraya bende sinirlendim yeniden rapor alıyorum önceki raporumda apne raporumu sağlık kurulu dikkate almadı uzman dr olmadığı için....CAPSİ

calimelo;
Calimelo çok faydalı bi iş oldu ellerine sağlık.....

selamlar..
ben bir hesaplama sorucam yardımlarınız için şimdiden tşk ler
60+45+20+10+15+15+10 toplamda ne verir ?artı 65 yaş

Üst Alt