Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Balthazard Formülü ile toplandığında % XX + % XX kaç olur?

Teşekkür ederim vermiş olduğunuz cevaplara saygılarımla

balthazarda göre nedemek..?

35 sedeften 10 yuksek tansiyondan hastane raporum

13.10.1967 doğumluyum
25.11.1985 bağkur toplam 10 yıllık ve 1700 ssk var
maalulen emekli olabilirmiyim ..?

yaa ne bişey sorduk konuyu kaldırdınız buraya taşıdınız ben ne anlarım bundan biliyorsanız v verin bilmiyorsanız bilmiyoz deyin bu nee böyle nebicim site bu yaaa

hepinize sağlıklı günler dilerim.babama rapor almak için baş vurduk fakat sonuçları daha belli değil. internetten araştırdığım kadarı ile şeker=20,tansiyon=10, koah=20, göz=10, kalça protezi=10,romatoid artrit=30, ve yaş 60 üstü.lütfen yardım edermisiniz raporu % kaç olur.birde geçen sene 40 gün yoğun bakımda kaldı acaba rapora ekletsemiydik.şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

ibrahim özkan;
% 71 yapar. işinizi görüyorsa karıştırmanıza gerek yok, ama daha yüksek orana ihtiyacınız varsa ve heyet aşamasındaysanız belirtin bunu. onlar sizi yönlendirirler.

%90 a ihtiyacımız var araç alabilmek için.ayda en az 5-6 kez hastaneye götürmek zorundayım ve otobüs,dolmuş yada arkadaşlardan aracını istemek zor oluyor.ilginiz içinde çok teşekkür ederim.

Yüzde kaç alırırım

Mrb ben heyete başvurdum ve muayene olduğum kalp damar yüzde 20 iç hastalıkları bölmü yüzde 20 hematoloji yüzde 20 verdi ve fizikde protein S ve c eksik diye yazdı yani bu oranlarla bana heyetden yüzde kaç rapor çıkar

bazı hastlalıklarda örneğin %75 veya 83 gibi raporlar verililebiliyor.koah hastalığında neden böyle bir şey yok.koaht %40 veya %80 gibi verilebiliyor

merhabalar benim babam da heyete girdi sırası ile %30 %20 %15 %7 %7 oranında kayıpları var balthazard formulune gore toplam % kaç vucut kaybı oluyor not:60 yaş üstü teşekkür ederim

KKELEBEKK;

teşekkür ederim son bir sorum daha olsa başkalarının güç ve yardımı olmaksızın hayatını devam ettiremez raporu alabilirmiyim bu oranla

Bahattin bey,
Benim cevap vermemin bir anlamı olmaz aslında, yani şöyle ki, cetvelde olanı söyleyebiliyorum ben. Ancak diğer rahatsızlıklarda da gördüğümüz gibi % 40 veriliyorsa, % 43 olabiliyor - % 45 olabiliyor, yada % 35 olabiliyor. örneğin. Ama % 35 olursa itiraz edebiliyorsanız cetveldeki bölüme göre. Ancak % 40 ve üzeri yetiyorsa sorun olmuyor gibi... Yani tamamen KOAH hastası arkadaşların deneyimlerine bağlı, onların cevap vermesi gerekiyor diye düşünüyorum. Ve sizin etkilenmenize göre hastane heyetinin yapacağı tetkik ve tahliller sonucunda ne kadar oran vereceğine bağlı diye düşünüyorum...

bacakda dvt öyküsü

slm ben ali heyete başvurdum ve kalp damar yüzde 20 iç hastalıkları yüzde 20 hematoloji yüzde 20 verdi buna göre benim özür durumum yüzde kaç çıkar bilgilşendirirseniz memmun olurum saygılarımla

raporum kaç olur ?

Ötv den yararlanmak için başvuru yaptım.onkolojiden %80 urolijiden %10 kemik iliği t. %10 kaç alırım rapordan.

balthazard

merhaba
kizim nörolojiden % 60
epilepsi % 15
fizik % 60
psikiyatri % 70 aldi.rapor orani kac gelir acaba?
nöroloji ve psikiyatri ayri ayri mi degerlendiriliyor?
Yardimci olursaniz sevinirim.
Bir de kizim 2 yasinda onun adina arac alicaz.
ötv muafiyeti icin rapor istedim.bu raporda sürekli ibaresi olmasi gerekir mi,1 yil süreli raporla da arac alinir mi?

engelli oranı hesaplaması

merhaba değerli arkadaşlar. 2022 için yeni rapor alıyorum. şuan psikiyatriden %45 - Dahiliyeden 3 ayrı katagoride: %20 - %20 - %20 ve göz'den %4 oran aldım. acaba toplamda özür oranım %kaç olur? ilğiniz için şimdiden teşekkirler. yaşım 42

merhabalar, hastanede yapılan muayneler sonucu verilen oranlar şu şekilde ;
KBB %37
ORTOPEDİ %50
ÜROLOJİ %80
Bu oranlara göre raporum % kaç olur, Ötv indiriminden faydalanbilirmiyim
bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum

% 94 yapar toplamda, aracı bu rapor sahibi mi kullanacak, yoksa yakınlarınızın kullanması için mi alacaksınız?

slm benim işitme kaybı %44 t.v %15
konusma bozuklugu %15 tv %7
kac verirler oran tesekkurler

ozgur1,
hoşgeldiniz öncelikle aramıza ve çok geçmiş olsun.
bana attığınız mesajda toplamda % 21 verdiklerini söylemişsiniz ve işitme değerlerinizi paylaşmışsınız,
15+ 7 = 21 yapıyor evet, ancak ben t.v'nin neyin kısaltması olduğunu çözemedim bu merakımı mazur görün,
ve
ikinciside % 44'lük değeri anlamadım aslında ama,
size şunu önerebilirim ki:
http://www.engelliler.biz/forum/saglik-raporlari/69011-isitme-testinden-ozur-orani-hesaplanmasi.html
bu başlıkta odyo testi değerlerinizi paylaşırsanız ne kadar oran almanız gerektiği konusunda fikir verebilirler:
konuşma bozukluğu ile ilgili oranlarda şurada mevcut:
http://www.engelliler.biz/forum/saglik-raporlari/68572-kekemeligin-ozur-orani-nedir.html#post883573
% 15, konuşma engeli yüzdeniz sanırım bu tabloya göre ve en az % 10 almalıymışsınız örneğin...
Eğer işitme kaybınızdanda daha yüksek oran alabileceğinizi söylerlerse o başlıkta arkadaşlar,
bu durumda elinizdeki rapora itiraz etme hakkınızı kullanabilirsiniz...

Üroloji %58 ortopedi %45 nefroloji% 40 genel cerrahi %10 acaba oran ne cıkar???

Üst Alt