Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Balthazard Formülü ile toplandığında % XX + % XX kaç olur?
denemekten zarar çıkmaz gökhan ankara belki daha yüksek verir. aldığın raporla engelli kimlik kartını çıkarttır kartınla vergi indirimine müracaat et derim ben oranın sınırda
Gökhan bey,
Ankara'da düşürülürse, defterdarlığa itiraz dilekçesini vermelisiniz... yine reddedilirse, bu kez ya bir kaç sene bekleyip yeniden denersiniz şansınızı, yada red kararına karşı maliye bakanlığını dava edebilirsiniz, ankara vergi mahkemesine...
Göğüs hastalıkları % 40 + Romatoloji Fizik Ölçümü % 34 +Tansiyon % 10 % özürlülük oranı toplam kaç olur? diye sormuştum..
Bacıbey Yanıtlamıştı Teşekkür ederim yanıtınız için..Ancak 2009da aldığım aldığım raporumda Romatolojiden Fizik ölçümüm Oranı %51 di..Ben şuanda heyet kabul tarihi olan 13 ocak 2014e randevu verdiler..Ancak doktor aksi bir şeydi hastalığımla ilgili konuştuğumda bakın ben hesap yapıyorum meşkul ediyorsunuz gibisinden fırça yemiştim..Muayeneye gelin diye tersledi beni..Benim asıl hastalığım Romatolojik ve son hesaplamayı yapan doktorun hata yaptığını düşünüyorum..İkinci sefer kapısını çaldım dr hanım dedim benim 2009da aldığım oran %51 di sizin branşınızdan dememe rağmen bana dediki itiraz etme hakkınıza sahipsiniz..Nereye nasıl itirazda bulunacağım..Esas hastalığım sebebiyle % 40 bile vermedi..Bu durumun bana haksızlık olduğunu düşünüyorum Ayrıca yeni aldığım bu oranla Vergi indirimi hakkı alabilirmiyim..Ankarada oran düşürülüyormuş gibi şeyler duyuyorum..Oranı ne kadar düşürüyorlar..Vergi indirimi alabilirmiyim..Yardımlarınızı bekliyorum..Henüz değerlendirme aşamasında raporum ne yapmalıyım
Ben romatoo kadar aksi
biraz düşük değilmi derken?ben sizin verdiğiniz oranlara göre hesapladım burun kemiği aldırmakta zaten hastalıktan iyileşme demektir. emekli olabilmek içinde vergi indirimi alın o zaman primleriniz ne kadar onuda bilmiyorum tabii
fazla pirim günüm yok ama daha düşük oranlar bile daha yüksek.toplam 70 yapıyor sonra nasıl 58 çıkıyor.burundan iyileşme derken kabulolmaz diyorsunuz yani
40+30=70 eder degil iste 100-40=60*30=18+40=58 yapar hesap bu balthazart hesabi fazla primin yoksa nasıl emekli olmayı düşünüyorsunuz anlamadım. 2022 ye müraacat edin artık
söyle bir örnek vereyim piskiyatri %80 gögüs hastalıkları %40 fizik hastalıkları %42 verdi taplamda %96 yani garip bir hesaplama ve özürlü saglık kurulu maluliyetde saglamsın dedi en garibide bu
arkadaşlar bugun işlerim bitti.
nöroloji
ortopedi
kardyoli yazdı
göz ve romatolj bişi yazmadı...
bunun sonucu kaç olur sizce? ben o hesaplamadan anlamadım...
evrağı teslim ettim ve heyet randevusunu 14 marta verdiler... başvurular 7 martta bitiyor zaten. başvuruların uzaması falan gibi bişi söz konusu olur mu şimdi ne olacak ??