Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Balthazard Formülü ile toplandığında % XX + % XX kaç olur?

adler03, 70-60-60-15 % 97 yapar. bence ayrı değerlendirilir, yinede,
70-60-15 olsa dahi tam % 90 yapar....

ahmetdn,
% 87 yapar...

özür oranı kaç olur

30 + 10 + 10 kaç yapar teşekkürler.

Gastroenteroloji %35 fizik tedavi %6 beyin cerrahı %6 toplam kaç yapar arkadaşlar.

teşekkür ederim okan01; heyet %40 vermiş neden acaba.bide ankaraya vergi indirimi için gönderirsem ankara bu oranı düşürürmü sizce

Teşekkürler Bacıbey Ocak ayının ortasına heyete randevu verdiler..Bakalım ne olacak

denemekten zarar çıkmaz gökhan ankara belki daha yüksek verir. aldığın raporla engelli kimlik kartını çıkarttır kartınla vergi indirimine müracaat et derim ben oranın sınırda

vergi indirimi için ankaraya başvurduğumda inşallah düşürmezler oranı.ama;misal oranı düşürdüler: itiraz mı etmem gerekecek nereye itiraz edeceğim yaptığım işlemlerin hepsini tekrardan mı yaptıracağım nasıl olacak orasını bilmiyorum.

arkadaşlar
fizik tedavi - % 11
nöroloji - % 10
kbb - % 24

lütfen hesaplarmısınız...

Gökhan bey,
Ankara'da düşürülürse, defterdarlığa itiraz dilekçesini vermelisiniz... yine reddedilirse, bu kez ya bir kaç sene bekleyip yeniden denersiniz şansınızı, yada red kararına karşı maliye bakanlığını dava edebilirsiniz, ankara vergi mahkemesine...

serben,
% 39 yapıyor...

Bacıbey;

Göğüs hastalıkları % 40 + Romatoloji Fizik Ölçümü % 34 +Tansiyon % 10 % özürlülük oranı toplam kaç olur? diye sormuştum..
Bacıbey Yanıtlamıştı Teşekkür ederim yanıtınız için..Ancak 2009da aldığım aldığım raporumda Romatolojiden Fizik ölçümüm Oranı %51 di..Ben şuanda heyet kabul tarihi olan 13 ocak 2014e randevu verdiler..Ancak doktor aksi bir şeydi hastalığımla ilgili konuştuğumda bakın ben hesap yapıyorum meşkul ediyorsunuz gibisinden fırça yemiştim..Muayeneye gelin diye tersledi beni..Benim asıl hastalığım Romatolojik ve son hesaplamayı yapan doktorun hata yaptığını düşünüyorum..İkinci sefer kapısını çaldım dr hanım dedim benim 2009da aldığım oran %51 di sizin branşınızdan dememe rağmen bana dediki itiraz etme hakkınıza sahipsiniz..Nereye nasıl itirazda bulunacağım..Esas hastalığım sebebiyle % 40 bile vermedi..Bu durumun bana haksızlık olduğunu düşünüyorum:( Ayrıca yeni aldığım bu oranla Vergi indirimi hakkı alabilirmiyim..Ankarada oran düşürülüyormuş gibi şeyler duyuyorum..Oranı ne kadar düşürüyorlar..Vergi indirimi alabilirmiyim..Yardımlarınızı bekliyorum..Henüz değerlendirme aşamasında raporum ne yapmalıyım
Ben romatoo kadar aksi

Göğüs cerahisi %40 ,beyin cerahi % 24 ve fizik tedavi %24 heyet sonucunda alınan oran %39 ? bu doğru mu

yanlışlık var bende prog hesaplamasına göre %65 çıkıyor..

yüzde 40 bipolar olsam yüzde 30 obsisif baltazar formülüne göre kaç olur

burun kemiği aldırmak için ameliyat olmanında az da olsa bir değeri olurmu

biraz düşük değilmi bu değerler için burun kemiği aldırmak etki etmezmi 35 yaşındayım emekli olamammı

biraz düşük değilmi derken?ben sizin verdiğiniz oranlara göre hesapladım burun kemiği aldırmakta zaten hastalıktan iyileşme demektir. emekli olabilmek içinde vergi indirimi alın o zaman primleriniz ne kadar onuda bilmiyorum tabii

fazla pirim günüm yok ama daha düşük oranlar bile daha yüksek.toplam 70 yapıyor sonra nasıl 58 çıkıyor.burundan iyileşme derken kabulolmaz diyorsunuz yani

40+30=70 eder degil iste 100-40=60*30=18+40=58 yapar hesap bu balthazart hesabi fazla primin yoksa nasıl emekli olmayı düşünüyorsunuz anlamadım. 2022 ye müraacat edin artık

hesaplamadaki gariplik

söyle bir örnek vereyim piskiyatri %80 gögüs hastalıkları %40 fizik hastalıkları %42 verdi taplamda %96 yani garip bir hesaplama ve özürlü saglık kurulu maluliyetde saglamsın dedi en garibide bu:(

yüzde40 yüzde30 toplamda yüzde 58de kaldım.bu yüzde 40 30 değer veriyorlar bunların oranı değişmezmi

mesela yüzde 45 35 olmaz mı

Yüzdeler

BALTHAZART formülüne göre yüzde 58 çıkan bir değer malülen emeklilikte düşer ya da çıkarmı.çıkma ihtimali varmıdır"

bipolar yüzde 0 40 70 değerleri var bu yüzde 50 olmuyor mu mesela.

yani yüzde 50 veremiyorlar mı

balthazard formülü

diğer sitede 40 30 yüzde 58 çıkıyordu şimdi yüzde 62 çıkıyor bi değişiklikmi oldu acaba

arkadaşlar bugun işlerim bitti.
nöroloji
ortopedi
kardyoli yazdı
göz ve romatolj bişi yazmadı...

bunun sonucu kaç olur sizce? ben o hesaplamadan anlamadım...

evrağı teslim ettim ve heyet randevusunu 14 marta verdiler... başvurular 7 martta bitiyor zaten. başvuruların uzaması falan gibi bişi söz konusu olur mu şimdi ne olacak ??

Piskiyatri raporum : %70 Göz raporum : %15 Bazalt Hesabım Kaç çıkar?

100-74=26
26x15=390
390/100=3.90
74+3.90=78
balthazar hesaplaması vucut yuz uzerınden hesaplanır

arkadaşlar ben sadece işitmeden yüzde 46 aldım balthazar formulu ıle kaç çıkar açıl cevap verırımısnız

Üst Alt