Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Balthazard Formülü ile toplandığında % XX + % XX kaç olur?
hematolojiden talesemi intermedia hastalığımdan dolayı %40 oran aldım heyete gircem heyette bu oran değişirmi yoksa % 40 rapor mu verirler. yardımcı olursanız sevinirim..
slm arkadaşlar şu baltazar formülünü anlayan varmı bir yardımcı olsalar anlayanlar ağır dereceli uyku apnesi+astım =%60 ,obeziteden =%20 , kolestrol=%10 , hiper tansiyon=%10 , diyabet=%20 toplamda %120 yapıyor baltazar formüşüyle yüzde kaç olur yardımcı olursanız sevinirim hayırlı akşamlar
slm %40 şeker%20 epilepsi%40 bipolar total%71 2300 gün 570 gün askerlik ssk giriş 2006 emekliliğe yeterlimi 1 yıl sonra kontrolde sürekli olursa onlada vergi indirimi alırsam yeterkimi
selamlar...
bu sitede daha önce baltazar formülünün kolayca hesaplanması için bir arkadaşımız bir prg paylaşmıştı ancak pc format yedi bulamıyorum..o formülü tekrar paylaşmanız mümkünmü
heyet raporu ne işe yarar saglık kurulu raporu yerine gecermi ben hem nörolojiden hemde fizikden ayrı ayrı heyet raporu vermiş aynı dosya numarasında her ikiside yüzde 40 vermiş benim oranım kaç şimdi
Öncelikle Bütün Herkese Geçmiş Olsun Dileklerimi Sunuyorum...
Bendeki Durum Şu , Salı Günü Rapor Almak İçin Devlet Hastanesinde Heyete Girdim...
Şeker Hastalığından %20
Kalp Rahatsızlığından %10
Ankilozan Spondilit Hastalığından %36
Toplamda : %66 Yapıyor.
Doktor Bilgisayara Giren Bayana Yazdığım Oranları Soyledi. Bu Oranları Sonradan Düşürürlermi ?
Bu Düşürme İşini Rapor Almak İçin Gittiğimiz Hastane mi yapıyor . Yoksa Bakanlığa Bağlı Başka Bir Kurum mu ?
Oranı düşürürlerse itiraz etme hakkınızı kullanabilirsiniz.. Araç alımında ÖTV'den muaf olamazsınız. Çünkü ya ortopedik rahatsızlığınızın olması gerekirdi yada rapor oranınınızın % 90 ve üzeri olması gerekirdi.. Nakilden önce varsa % 90 raporunuz onu kullanarak muaf olabilirsiniz..
kısmet hanım merhaba yukarıdaki yorumunuza istinaden bir sorum olacak.
ben ort.den % 15 hiper tansiyondan %10 raporluyum.koroner arter ned.bir damarıma stend takıldı toplamda % kaç indirim alabilirim ve bu oranlarımla "Araç alımında ÖTV'den muaf " olabilirmiyim.
Goz % 32 gogus % 20 dahiliye % 10 benim hesaplamama gore oran % 51 dogru mudur?saglik kuruluna verdigim oranlar bunlar ankaradan onay bekliyorum orada cok duser dediler asli var mi bilgilendirir misiniz?