Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Balthazard Formülü ile toplandığında % XX + % XX kaç olur?

Bülent bey bugün raporum sonuclandi. Sizin de dediğiniz gibi yüzde 51 geldi. Acaba bu oranın hakları ne. Ya da kaç yıl sonra emekli olurum. Bunları merak ediyorum.

sizin sigorta girişlinize göre emeklilik yaşı farkeder. 2000 öncesi ise avantajlısınız. ama 2000 sonrasıysa sigorta girişiniz o zaman yaklaşık 4 yıl geri atar.

Merhabalar. Öncelikle böyle donanımlı bir siteyi kuran ve herkesin yararlanması için değerli bilgi ve tecrübelerini paylaşan arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim. Ellerinize sağlık.Annemin rahatsızlığı için başvurduğumuz engelli raporunda verilen değerler aşağıda olduğu gibidir. Engelli oranını öğrenebilir miyim? Teşekkür ederim.
Yaş 61
Onkoloji %80
Kardiyoloji %27
Üroloji %15
FTR %8

Merhabalar,

bana KBB'den %71 PSİKİYATRİ'den %70 ve ürogenitalden %10 verdiler.
Acaba sonuc kaç olur. bana acil cevap verebilirmisiniz acaba?_

şimdiden teşekkürler,

Allah (cc) razı olsun.

Kazazede Mustafa cok sağol bir proğramdan bakmıştım emin olamamıştım.
Peki birde şu an çalışıyorsa direkt olarak emekli olabilecekmi acaba?

emekli olma durumu farklıdır, makulen emekli olabilmek için tek rahatsızlıktan % 60 üzeri rapor olması gerekior.

Mesaj Gönderim Zamanı: 11.09-2014*21:26#486

Balthazard*

Üye

Son Giriş

Yaşadığı Yer

Merhabalar. Öncelikle böyle donanımlı bir siteyi kuran ve herkesin yararlanması için değerli bilgi ve tecrübelerini paylaşan arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim. Ellerinize sağlık.Annemin rahatsızlığı için başvurduğumuz engelli raporunda verilen değerler aşağıda olduğu gibidir. Engelli oranını öğrenebilir miyim? Teşekkür ederim.
Yaş 61
Onkoloji %80
Kardiyoloji %27
Üroloji %15
FTR %8

Merhaba benim engelli kardesim bugun hastaneye gitti saglik kurulu raporunda hastalik oranlarina % 70, % 30, % 35 ve % 40 verildi. Engelli raporu kac cikabilir?

selamlar
heyete girdim
kroner arter hastalığı:%30
hipertansiyon:%20
şeker :%20
troit: %10
bu oranlara göre %kaç oran gelir ankarada düşülüyor diyorlar yardımcı olursanız sevinirim

Diyabet.ten 40+10 karaciğerden 15 tansiyondan 10 raporun % kaç olur.

bipolar affektif bozukluk ve disosyatif bozukluk tanısiyla engelli raporu aldım.

Merhaba ben bugun disosyatif bozukluk % 50 bipolar affektif bozukluk % 40 oran verirdi. Tam olarak yüzde kaç olur bunu merak ediyorum.

%80+%40 formulle hesaplarsaniz sevinirim. Ve gecen sene %80 ve %50 idi dusurduler arac alimimizi engelledi ne yapma
liyiz

eyvah_emin;
% 88 yapar, 80+40
80+50 tam %90 yapıyor.
sakatlık oranı cetveli 'ne göre, % 40 verilen ya da 40'a düşürülen rahatsızlığınızdan % 50 almanız gerekiyorsa, İl sağlık müdürlüğüne itiraz edip başka hastaneden yeniden almayı deneyebilirsiniz.

Tesekkurler.eski rapor daha bitmedi eger alsaydik bir tasit ve sureli rapor oldugu icin ne gibi sonucla karsilasirdik yani otv yi odemek zorunda kalirmiydik aracin.

ÖTV deil, MTV'sini ödemeye başlardınız.

Peki yeni rapor var orani dusuk ama diger eski gunu gecmemis raporumuzda elimizde yenisi icin itiraz ettik il saglik mudurlugune gidip. Eski rapor gecermi arac aliminda yardimci olursaniz.

Eskisi %90. kasim 19 da bitiyor raporumuz az kaldi diye yeni yaptirdikdi magdur kaldik

Üst Alt