Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Balthazard Formülü ile toplandığında % XX + % XX kaç olur?

Finansçı sen kafana gore bundan su alsam bundan bu alsam dıye yazarsan gercegını hıc ogremezsın..Gıdeceksın alacaksın raporunu rahatlayacaksın.Kalp seker falan dıye ayırmısın bunlar zaten bır dal altında bakılır bir kac oncekı yazında baska seylerı soylemıssın sımdı baska oranları yazıp hesap ıstıyorsun..

40 + 30 = 58
58 + 20 = 66
66 + 20 = 73
73 + 10 = 76
76 + 10 = 78

tabloda bu şekilde sonuç.

ugur kardeşim kafama göre yazmıyorum zaten psikari hariç ötekilere oran aldım sadece psikatri eklenirse ne olur oran onu soruyorum ataryapmaya gerek yok relax

Baltazar hesaplma

Meraba arkadaşlar bn Bakım maaşı ıcın başvurdum beyn cerrahi 60 verdi göz 5 pskytri 50 verdi bunların toplmı KC yapıor Artı Nöroloji 70 verdi ama ait özürlü hayır Yazmış arkadaşlar Bakım maaşından umut kesmelimiyim bize oğlumun yası 1 yıl 10 ay cvp verirseniz svinirm

Merhaba

Kusura bakmayın konuya vakıf kişi bulmak o kadar zor ki
61 yaşında 40 senedir f20 şizofreni hastası olan 1. derece akrabam kendi başına üzerini değiştirmiyor, yıkanamıyor bile. Bu sene içinde devasa iki fıtığı alındı, kolonoskopi ve katarakt ameliyatı oldu dişleri yoktu onlar da yapıldı şimdi bir de koah teşhisi konuldu.

Hastam 61 yaşında haftada en az 2 gün hastanelerdeyiz. Verilen Şizofreni raporunda sürekli %80 özürlü şeklinde. +%10 dan yararlanabilir mi? Diğer rahatsızlıkları etken olabilir mi? En azından otomobille gider geliriz biraz rahat ederiz. Bu arada ben de 70 yaşında iki kez bypass olmuş bir insanım. Bir arkadaşım bahsetmese böyle bir imkandan haberim de olmayacak.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Saygılar

Yaş 60 üstü ise orana %10 ilave edilir.Raporunuzu ne zaman aldınız..Eğer raporununz eski ise yaşta yeni 61 oldu ise raporunuzu yenilemeniz gerekir.80 lik oran 90 a çıkar..böyle ötv muafiyeti elde edebilirsiniz..Tabi oranı düşürmezler ise..

herkese iyi günler dilerim.Benim, tecrübeli ve bilgili arkadaşlara sorum olucaktı.Hastamız bir yıl önce yüksek tansiyondan beyin kanaması sonucu sol tarafı felç geçirdi ve hiç harek yok.
buna bağlı beyinsel problemlerde mevcut ayrıca şeker hastası kendisi.
Geçen gün rapor için başvurduk ve rapor sonucu şu şekilde:

Endokrin (Hormon) : TIP II Diabetles mellitus = %20
Kardiyovasküler (Kalp-Damar) : Hİpertansiyon = %10
sinir sistemi : SOL Hemiparezi = 45-40 ( üst%45 - alt%40 )

rapor süresi : SÜREKLİ
ve Rapor %75 olarak verildi.

ben yanlışlık olabileceğini düşünüyorum. ayrıca girdiğimiz zihinsel ve ruhsal bölümü ve gözdeki bozukluklar dahil edilmemiş.

bilgili arkadaşlara sizce oran doğrumu? ve bu durumda sağlık il müdürlüğüne itirazda bulunmalımıyım? sonuç olarak bir kere itiraz etme hakkım var ve bunun süreside varmı?

45 mi 40 mı? ikiside varmı bu rakamların
yani 20+10+45+40 seklındemı oyle ıse 77 olarak hesapladım ben yani iki not dusuk vermısler gorunuyor.dıger hastalıgını belırttın mı?

İkiside var raporda sol üst45 sol alt40 olarak verilmis oran kısmında "45-40" olarak gözüküyor digerleri 10 ve 20 ayrı yerlerde yazılı

Bide diger rahatsızlıkları muayneler sırasında belirtmistik ama heyet toplandıgında rapor vermek icin dahil etmediler sadece 3 bölümden oran vermisler

merhabalar annemi heyetten önce şu doktorlara gezdirdim. aldığı puanları aşağıda yazıyorum acaba ne alırım? yanıtlarsanız sevinirim.
göz %90
ortopedi %80
kbb %70
kardiyoloji %30
dahiliye %10
noroloji %10 saygılarımla

Oranının tamı tamına %99 Eder .Yaşlı ise yaşta eklenir ama zaten 99 u garatilemişsiniz..Sadece göz ve ortopedi oranı bile 98 i garatilemektedir.geçmiş olsun

Arkadaşlar merhaba,

aşağıdaki durumda %40 rapor alınabilir.

Bir böbrek yok, çocuklukta kazada kaybedilmiş diğer böbrekte ise protein kaçağı var,
epilepsi var,
bel fıtığı var,
yüksek tansiyon var,
kronik depresyon var.

Bir de sağlık raporunda epilepsi olduğu yazarsa, işveren "sen kriz geçirebilirsin, şirketim için risk" diyerek sıkıntı çıkarabilir mi ?

teşekkürlerr

Rapor ıcın sansını deneyeceksın..Ama tahmınımce 40 ı gecer dıye dusunuyorum..

Yorum için teşekkürler ama o tahmin bende de var :)

formule göre kaç yapar onun peşindeyim

özürlü raporu hesaplama

göz : %8 kbb %6 ekdokrin %10+20+30 kas iskelet %96 bu yüzdelere göre balzhard formülüne göre özürlü raporu kaç çıkar arkadaşlar şimdiden teşekürler.

%90 üzerine rahat çıkar.

Ben nevşehir'den mesaj atıyorum.
Iyi akşamlar bugün bende sağlık raporu için hastaneye gittim fizik tedavi:%36 ortopedi:%36 verdiler salı kurula gireceğim. Ikisini bir mi değerlendiriyorlar

kbb işitme kaybı %24
zihinsel demans % 50
onkoloji beyin maling %20
başvurduğumuz hastanede verilen rapor sonuçları
babamda ameliyat sonrası denge kaybı oluştu yalpalayarak zor yürüyor yaş geçtikçede zorlaşıyor
ve ben bununla ilgili bi sonuca rastlamadım raporda acaba onkolojiye dahilmidir yüzdesi
birde bu toplam sonuc ne eder

yaştan dolayı %10 ile birlikte % 73 yapar.

peki denge bozukluğu dahil edilmişmidir acaba buna

Üst Alt