Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Balthazard Formülü ile toplandığında % XX + % XX kaç olur?

Merhabalar,

Fizik Tedavi muayenesinde doktor %8 + %6 yazdı.

Ayrıca diğer bölümlerden ayrı ayrı %60 ve %40 var.

Balthazar ile toplanırken fizik tedavi kendi içerisinde toplanıp çıkan sonuç yine tekrar balthazar ile %60 ve %40 ile mi toplanacak
yoksa her 4 rakam bir arada balthazar ile mi toplanacak acaba ?

Toplamda verdiğim oranlar ne yapar ?

Teşekkürler.

Gozde yuzde 32 kulak yuzde 4 bunu heyette 40 tamamlamak icin ne yapmaliyim hangi hastalıkları eklerim akıl verin lutfen yol gösterin

Merhaba @valar,

İlk önce Fizik tedavi kendi içersinde toplanacak sonra çıkan sonuç diğer iki değere eklenecek.

Tesekkurler.
Bu durumda %79 yapiyor gibi gorunuyor.

Gozde yuzde 32 kulak yuzde 4 bunu heyette 40 tamamlamak icin ne yapmaliyim hangi hastalıkları eklerim akıl verin lutfen yol gösterin

%35 yapıyor.ne tür rahatsızlıgınız varsa başka onu eklerler.eskısı gibi bol yüzdeli rapor vermıyorlar çok sıkı tutuyorlar işi.

Merhaba arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım var lütfen yardımcı olun bilgi sahibi değilim Çarşamba günü heyete gireceğim ortopedi 18 üroloji 10 nöroloji 15 göz 5 verdi acaba heyet düşürür mü yükseltir mi ayni oranı mi verir oran kaç çıkar yardımcı olur musunuz teşekkür ederim

ylmzcr30

Merhaba Yılmaz bey,

%40.41 yapıyor. Aşağıya yuvarlama yaparlarsa %40 olur. Sınırda bir oran. Heyette ne yaparlar bilemiyorum. Hangi hastaneye başvurdunuz rapor için? Vergi indirimi için mi başvurdunuz?

Halk sağlığına atandım yeni rapor istediler daha önceki rapor %42 idi şimdi çok stres içindeyim benim icin hayati önem taşıyor onun icin işimi şansa bırakmak istemiyorum acaba 39 a falan düşer mi diye çok korkuyorum

ylmzcr30

Anladım. Bir önceki raporunuzu da verdiniz mi Sağlık Kuruluna? Ya da poliklinikleri gezerken doktorlarla konuştunuz mu durumunuzu? Önceki raporla şimdiki raporu aldığınız hastane aynı mı?

Aslında sorunuzda pek çok bilgi eksik. O nedenle istediğiniz türden bir yanıt vermek zor. Önceki raporu ne zaman aldınız? Çok eskiyse arada yönetmelik değişikliği olmuş olabilir, bu nedenle oranlar da düşmüş olabilir. Ama şuanki yönetmeliğe göre alınmış bir raporsa sanmıyorum düşürsünler. Zaten poliklinik hekimlerinin verdiği oranlar eski raporunuzun oranının hala geçerli olduğu fikrini veriyor.

Bence durduk yerde evham yapmayın. İyi düşünün iyi sonuç çıksın. İnşaallah Allah gönlünüze göre verir.

Sağlıcakla kalın :)

İlk raporumu 2002 de almıştım %61 daha sonra 2010 tekrar aldım %42 heyete verdim özellikle e KPSS ile atandigimi ve calistirilamayacagi is alanları boş olduğu icin kurum yeni rapor istediklerini söyledim raporu ayni hastanede aldım. Umarım gerçekten oran düşmez dediğiniz gibi olur 😊

bana ortapedi % 25 pilastik %10 ve genel cerrahi % 10 verdi sonuç ne olur bilen var mı acaba ayrıca iş kazası sonrası ayağımda kalıcı hasar var fizik ve psikoloji yada nöroloji neden vermiyor bilgisi olan var mı

Abilerim lutfen yardim bir turlu hesaplayamadim tablo cok karisik

60 , 40 , 36 , 20 , 10 ve 60 yas ustu oranimiz ne olur

@flora19

%40 olması gerekir

@Paspas

+ 60 taş ne kadar fark ediyor o konuda bilgim sınırlı ancak yaş durumu hariç %89 yapıyor

hozgul sağol abi aynı hastaneden rapor başvurusu oluyomu

35oran veren hastaneye giderim belki

hozgul odyoyu az veren oluyo hep dğşiyoda bi hastane verdi tek 35

En son hastanede 33verdi ordan gtti 2puan

8de ftreden

Paspas

sizin verdiğiniz bilgilere göre 60 yaş üzeri % 90 yapıyor
herkese %10 ilave edilmiyor farklılık gösteriyor bildiğim kadarıyla ortalama 1 den 10 kadar farklılık gösterebiliyor.kısaca %10 sabit değil.size örneğin %1 verilmiş

-mka

teşekkür ederim hocam ilgilenip cevap yazdığın için rapor bu ay sonu çıkar diye tahmın edıyorum alınca burdan paylasırım size oranı

Lütfen yardım.
Raporda nöroloji 60 40
Ortopedi 24 24
Göz 32
Kbb 12
Uroloji 10
Dahiliye 10
Yaş 74 oran ne çıkar. Acil yardım

Kelebek aynı dalda 2 rakam varsa orasıda cetvele göremi hesaplanıyor. Nöroloji 76 ort 42 mi oluyor kesin

Hesap o şekildeyse kesin çıkıyor o zaman. Teşekkürler

Üst Alt