Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Balthazard Formülü ile toplandığında % XX + % XX kaç olur?

umut2135 hocam iyi akşamlar

bugün hastaneye gittiğimde heyet birimine uğradım

heyet sonucu dediğiniz gibi tam olarak %88 çıkmış

bir haftaya kadar raporun yazılacağını söyledi birimdeki yetkili

annemin depresyon tedavisini 3 yıldır özel doktorda devam ettiğimizden

heyetteki psikiyatri doktoru rapora işlemediğinden bu noktaya geldi

ayrıca bugün psikiyatri doktorunun hastane kadrosunda olmadığını heyet için görevlendirme olduğunu öğrendim

çıkacak rapora itiraz etmem yada dediğiniz gibi rapor yazılmadan başka hastaneden rapor almak istemem durumunda da

depresyon tanısını sistemden göremeyip tekrar red etmeleri söz konusu olacak muhtemelen

ne yapmam gerektiğini şaşırdım açıkcası...

matador35 iyi akşamlar
Depresyon için annenizin kullandığı ilaçlar için rapor düzenlememişmi? özeldeki psikyatri doktoru buna bakarakta oran belirleye bilirdi yada 2.3 muayane sonrası
Içinde karar verebilirdi kuruldaki doktor
eğer başka bir hastaneden baş vuru yapacaksanız bir an önce başvurun aksi takdirde sistemde görülmesi durumunda başvurunuzu almazlar
Ancak il sağlık merkezine itiraz sonucu yeni bir rapor alma şansınız olur mevcut raporunuzu hangi hastaneden aldınız.

umut2135

hocam psikiyatri tedavisi herhangi bir özel hastaneye bağlı olmayan özel doktorun muayenesinde devam ediyor

ilaçlar için rapor yok çünkü 2-3 aya bir ya ilaç değiştiriyoruz yada dozlarıyla oynuyor doktor tedaviye yanıt vermediği için

annemin oturduğu yer merkeze uzak olduğu için ve bulunduğu yerde psikiyatri polikliniği olmadığından ilaçları da raporsuz yazmadıklarından sgkdan değil kendimiz alıyoruz

rapor için kuşadası devlet hastanesinden başvurduk bugün heyetteki görevli arkadaş itraz durumunda il sağlık müdürlüğünün en yakın hastaneyi belirlediğini söyledi bu durumda muhtemelen sökeye yönledirecekler

kendi doktorumuzun muayenesi aydında hatta bugün konuyu ona danışmak için aradım ama ulaşamadım

rapor çıkmadan başka hastaneye başvuru şansımız da pek yok açıkcası bu iş için fazlasıyla izin aldım son günlerde

bu rapor böyle çıksa ve itirazdan ziyade önümüzdeki süreçte psikiyatri tedavisine kendi doktorumuzla eş zamanlı devlet hastanesine de gitsek onun sonrasında bu rapora ekleme yaptırabilir miyim

iyi akşamlar...

matador35 bu şekilde itirazda etseniz
başka bir hastaneyede baş vursanız sonuç değişmez
annenizin devlet hastanesinin bir psikyatri doktoru tarafından rahatsızlığına teşhis koyup kullandığı ilaçlar içinde rapor düzenlenmesi gerekirki oran alabilsin aksi takdirde sonuç aynı olur.

İyi akşamlar..

vergi indirimi

sayın yoneticim tansiyon 10 troit 10 bel fitiği 7 ve uyku apnesi 35 rapor sonucu baltazarda ne gelir bilgi verebilirmisiniz

umut2135 bana da yardımcı olabilirmisiniz ben polisitemia vera hastasıyım hastalığım kontrol altında dr.um bana yüzde 30oraninda rapor alabilirsin demişti ama atladığı birşey var 7,8ay önce beyin kılcal damarda tıkanıklık geçirdim ama duzeldim bundan puan alabilirmiyim ayrıca hastalık dışında karaciger buyumesi de var bundan ne kadar puan alabilirim ve baltazard formülüne göre oran kac çıkar bu arada 35yaşındayım

merhabalar. ben diyabetten %40, psikiyatriden %33, nörolojiden %10, ortapediden %10, nefrolojiden %20 oranında değerler alarak %74 oranında engelli indirimi aldım. şimdi size sormak istiyorum eğer ben psikiyatri oranını yani %33 ü bu oranlarımdan çıkarırsam toplamda yüzde kaç oranına tekabül eder. teşekkür ederim. kolay gelsin.

Evet arkadaşlar raporum çıktı %43 oranla aldım.
1.5 ay sonunda şükürler olsun

hangi bölümlerden aldınız oranınız düştü mü

Hayır düşmedi.
Kbb 28
Üroloji 15
Plastik cerrahi 7

doktorum gözlük yazdı sürekli takmam gerekiyor oda oluyormu engelli raporuna ?

psikiyatri 25
fizik 13
tansiyon 10
uroloji 10
uyku apne 10
kac oran gelir? tesekkurler

beyaz19 aldığınız oranlar
balthazard hesabına göre%52 eder toplamda alırsınız.

ilginize teşekkürler umut bey. 2 yil sureli %47 verdiler. heyet nasil hesapladi anlayamadim. ankaranin kararini merakla bekliyorum. herkese iyi aksamlar.

beyaz19 %25+13+10+10+10-eder %52
Verdiğiniz oranlar doğru ise
%47 verilmiş demişsiniz %10 birini iptal etmiş kurul o halde raporunuzun raporunuz elinizdeyse kontrol edin
Verdiğiniz bilgiler doğru ise yanlışlık yapılmış olabilir sağlık kuruluna danışın.

Umut bey vermis olduğum bilgiler dogru. pazartesi saglik kuruluna gidecegim. 1 hafta once raporumu %47 olarak ankaraya gonderdim. umarim problem olmaz. hayirlisi.

forumda yeniyim. kısmen iyileşebilir bipolar ve ağır uyku apnesi hastasıyım. merak ediyorum yüzdem kaç olarak çıkar? teşekkürler

umut2135 mrba forumda yeniyim pemfigus vulgaris teşhisi ile. 1 aydır Ege ünv yatmaktayım tedavi devam ediyor aynı aında kronik hepatit b teşhisi konuldu ayrıca psikaytri ile görüşmem de ılımlı deprasyon tanısı ile ayrıca ilaca başladım merak ettiğim konu bu bilgiler doğrultusunda engelli raporu alabilir miyim emeklilik konusunda faydası olabilir mi 2006 aşk giriş 4035 prim günüm mevcut 84 doğumluyum şimdiden yorumlarınız için teşekkürler

Orçun bahar mrb geçmiş olsun
Engelli raporu için tedavi olduğunuz hastaneye veya
Yetkili bir devlet hastanesine başvuruda buluna bilirsiniz
%40 üzeri bir rapor alırsanız bununla birlikte vergi indirimine başvurursunuz onaylandığı takdirde erken emeklilikten faydalanabilirsiniz.emeklilik şartlarınızda 4400 gün ve 20 hizmet yılına tabi olursunuz buda 2026 yılında olur emekliliğiniz unutmayın bu yazdıklarım 3 derece vergi indirimi için.

Üst Alt