Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Balthazard Formülü ile toplandığında % XX + % XX kaç olur?
Arkadaşlar iyi günler dilerim. Bi sorum olacaktı yardımcı olabilirseniz sevinirim.. Kardiyoloji doktoru %80+%30+%10+%10 yazdı raporda bu rakamların karşılığı ne olur yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim....
Merhaba,Aranızda yeniyim.2005 yılında almış olduğum sürekli %40 konuşma bozukluğu raporumu vergi indirimden yararlanmak için tekrar heyete gireceğim. Kardiyoloji hipertansiyon %20 ve aort kapak için %10 verdi.Bu yüzdeler eski raporumdaki %40 a ne gibi fayda sağlar? Heyete girdiğimde tekrar %40 alabilecekmiyim?Bu arada sadece kardiyoloji oranları verdi diye yazdım diğer branşlar herhangi bir oran vermedi ama tanı koydu.Yani nöroloji doğrudan kekeme yazdı.
merhabalar, kardeşim heyete girdi, hafif mental yüzde 50, bipolar yüzde 40 ve konuşmadan yüzde 20 almıştı, formüle göre yüzde 92 alması gerekiyordu fakat 72 vermişler, baltazar haricinde kurulun indirme yetkisi var mı?
ben bu sitenin hesaplama bölümünden engel oranlarını yazdım %90 ruhsal zihinsel, %20 KBB, makine %92 çıkardı, siz nasıl %76 buldunuz farklı bir hesaplama metodu mu var?
ilk mesajında farklı engele ait 3 oran vermişsin bunun cevabı %76 doğru
ikinci mesajda 2 tane oran vermişsin o nun sonucu ise senın dedıgn gibi %92 çıkar
farklı çıkma sebebi 3 oranınhesap işlemı farklı iki oranın hesap işlemi farklı. verdiğin bilgilere göre hesaplamalar dogru.artık verdıgn hangı mesajdakı bilgiler dogru ise cevapda yazdıgm gibi.
NOX
siz 58 ile 15 i toplayıksınız ondan 73 deyıksınız işlem öyle yapılmıyo formülü var.ben hazır hesaplama robotundna yapıyom.
evet 15 ve 58 in hesabı baltacıya göre %64 çıkar bu oran 60 yaş altı için 60 yaş üzeri olanlarda bırkaç pan daha fazla çıkar.bu %64 olan 60 yaş altı için 60 yaş ve üzeri olsaydınız raporunuz %68 olurdu.
Arkadaşlar hayranım gerçekten bunu nasıl hesaplıyorsunuz ya Bugün doktorum boyun (yüksek) bel (düşük) fıtıklarından balthazard formülü ile puan alabileceğimi ama yalnızca bunların yeterli olmayacağını söyledi. Acaba kaç puana tekabül ediyor. Bir türlü anlamış değilim.
Merhaba! Yeni üye oldum yardım edenlere şimdiden teşekkürler 2013 te kalp krızi anjio ve stend takıldı ve ayrıca kekeme oldugum için iş bulamaz oldum rapor almaya gittim sanırım kalp doktoru %50 kbb % 10 yazdı dün heyete girdim ve haftaya cuma raporunu al dediler sizce cıkarmı bana ne için istedigimi bile sormadılar
Yaş 68
Birde buna üroloji sonucu da eklenecek..en cok buradan bekliyoruz.
Oradan da yuzde 50 gelebilir.çünkü çok kötü dedi doktor.idrar sonuçlarını bekleyelim ona göre verecem dedi.bu rapora göre yüzde kaç alınıyor.hiç anlamadık
merkez derken neyi kastedıyonuz bilmıom ama rapor için başvurdugnuz hastane size 39 verdi ise o geçerlımerkez yada başka bi yer değiştiremez.ılla bişi yapmak istiyosanzı itiraz edersınzı rapora sızı baska bi (hakem hastanesıne)gönderırler ordan alacagınız rapor kesın rapr olur
bugun raporumu aldım engelli kimligi aldım su idaresine gittim suyu %50 indirdim 2022 ye basvurdum elime 2 kagıt verdiler muhtar için benim dolduracagım belge kira sözlesmesi ile aslı gibidir ile pzartesi günü tekrar gidecegim ilginize teşekkürler ler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi