Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Balthazard Formülü ile toplandığında % XX + % XX kaç olur?

Arkadaşlar iyi günler dilerim. Bi sorum olacaktı yardımcı olabilirseniz sevinirim.. Kardiyoloji doktoru %80+%30+%10+%10 yazdı raporda bu rakamların karşılığı ne olur yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim....

Kolay gelsin. Kulak %2 Göz %2 kardiyoloji %30 hipertansiyon %10 engelli raporu ne % kaç olur?

Rapor yenileme (vergi indirimi için)

Merhaba,Aranızda yeniyim.2005 yılında almış olduğum sürekli %40 konuşma bozukluğu raporumu vergi indirimden yararlanmak için tekrar heyete gireceğim. Kardiyoloji hipertansiyon %20 ve aort kapak için %10 verdi.Bu yüzdeler eski raporumdaki %40 a ne gibi fayda sağlar? Heyete girdiğimde tekrar %40 alabilecekmiyim?Bu arada sadece kardiyoloji oranları verdi diye yazdım diğer branşlar herhangi bir oran vermedi ama tanı koydu.Yani nöroloji doğrudan kekeme yazdı.

baga toplamda %57 eder %60 olsaydı fark ederdi
3/dereceden 2/dereceye girerdi engeliniz.

@umut2135

Kardiyolojiden 2 ayri hastalıktan 2 ayrı oran alincami 57 cıktı ? nasil hesapladınız?

Son düzenleme:
Arkadaşlar bi sorum olacaktı....

Kardiyoloji: %30+ %10+ %10 ile
Üroloji: %30+ %30 bunların ayrı ayrı ve toplamı kaç eder yardımcı olur musunuz?

Ayrıca nöroloji UNUTKANLIK VAR diye yazdı raporda. UNUTKANLIKTAN puan veriliyor mu? Şimdiden teşekkür ederim....

Baldhazard hesaplama

İyi günler Hocam bir konuda yardımcı olurmusunuz psikiyatri %25 kbb%10 vücut fonksiyon kayıp oranı bu oranların baldhazard formülü ile kaç oran çıkar

% 32,5 çıkar rapor oranınız, % 40 olmuyor maalesef

merhabalar, kardeşim heyete girdi, hafif mental yüzde 50, bipolar yüzde 40 ve konuşmadan yüzde 20 almıştı, formüle göre yüzde 92 alması gerekiyordu fakat 72 vermişler, baltazar haricinde kurulun indirme yetkisi var mı?

ben bu sitenin hesaplama bölümünden engel oranlarını yazdım %90 ruhsal zihinsel, %20 KBB, makine %92 çıkardı, siz nasıl %76 buldunuz farklı bir hesaplama metodu mu var?

Aldığım rapor oranları doğru hesaplanmış mı?

15 sindirim sistemi, 58 kas iskelet sistemi %73 değil 64 yazıyor,, doğrumu yani, 5 senelik rapor, 1,5 senedir 2022 maaşı aldığm çalışamaz ibareli/sürekli raporumun oranı,doğrumu?

cuneyt37

ilk mesajında farklı engele ait 3 oran vermişsin bunun cevabı %76 doğru

ikinci mesajda 2 tane oran vermişsin o nun sonucu ise senın dedıgn gibi %92 çıkar

farklı çıkma sebebi 3 oranınhesap işlemı farklı iki oranın hesap işlemi farklı. verdiğin bilgilere göre hesaplamalar dogru.artık verdıgn hangı mesajdakı bilgiler dogru ise cevapda yazdıgm gibi.

NOX
siz 58 ile 15 i toplayıksınız ondan 73 deyıksınız işlem öyle yapılmıyo formülü var.ben hazır hesaplama robotundna yapıyom.
evet 15 ve 58 in hesabı baltacıya göre %64 çıkar bu oran 60 yaş altı için 60 yaş üzeri olanlarda bırkaç pan daha fazla çıkar.bu %64 olan 60 yaş altı için 60 yaş ve üzeri olsaydınız raporunuz %68 olurdu.

RDWAlj.jpg
RDWAlj.jpg
RDWAlj.jpg

Arkadaşlar hayranım gerçekten bunu nasıl hesaplıyorsunuz ya :) Bugün doktorum boyun (yüksek) bel (düşük) fıtıklarından balthazard formülü ile puan alabileceğimi ama yalnızca bunların yeterli olmayacağını söyledi. Acaba kaç puana tekabül ediyor. Bir türlü anlamış değilim.

Merhaba! Yeni üye oldum yardım edenlere şimdiden teşekkürler 2013 te kalp krızi anjio ve stend takıldı ve ayrıca kekeme oldugum için iş bulamaz oldum rapor almaya gittim sanırım kalp doktoru %50 kbb % 10 yazdı dün heyete girdim ve haftaya cuma raporunu al dediler sizce cıkarmı bana ne için istedigimi bile sormadılar

Ugurkrdg Mrb aramıza hoş geldiniz
%50+%10 balthzard formülüne göre %55 oranlı
Raporunuz size verilecektir hayırlı olsun.

Merhabalar.biz bundan hiçbirşey anlamadık.bu tabloya göre engelli raporumuz yüzde kaç.teşekkürler

http://prntscr.com/lbf2au

Yaş 68
Birde buna üroloji sonucu da eklenecek..en cok buradan bekliyoruz.
Oradan da yuzde 50 gelebilir.çünkü çok kötü dedi doktor.idrar sonuçlarını bekleyelim ona göre verecem dedi.bu rapora göre yüzde kaç alınıyor.hiç anlamadık

mustafakocak_73

merkez derken neyi kastedıyonuz bilmıom ama rapor için başvurdugnuz hastane size 39 verdi ise o geçerlımerkez yada başka bi yer değiştiremez.ılla bişi yapmak istiyosanzı itiraz edersınzı rapora sızı baska bi (hakem hastanesıne)gönderırler ordan alacagınız rapor kesın rapr olur

Merhaba %40 kulak %10 hipertansiyon %70 Böbrek naklinin hesaplaması kaç olur engeli raporunda son oran ne çıkar?
Tsk edrm

umut2135

f0972bbd56d40a1a450bf176c3f8adaf.jpg
bugun raporumu aldım engelli kimligi aldım su idaresine gittim suyu %50 indirdim 2022 ye basvurdum elime 2 kagıt verdiler muhtar için benim dolduracagım belge kira sözlesmesi ile aslı gibidir ile pzartesi günü tekrar gidecegim ilginize teşekkürler ler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

umut2135

Teşekkürler umut kardes 2022 ye basvurdum kira kontratı falan istediler hiç kimse den duymadım halbuki

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Üst Alt