Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Balthazard Formülü ile toplandığında % XX + % XX kaç olur?

Slm canlar.bugun raporumu tamamladim ve sağlık kuruluna teslim ettim 2 ekim de heyete giricem aldiğım oranlar şu şekilde kardiyoloji:50+10+10 endokrin:20+20+10+10 nöroloji:35+15 verdi sizce raporum yüzde kaç çıkar..cvp için tşk ederim...

60 yaş altındayszanız %88 yapar
60 yaş üstü %90 yapar

Selam herkese 1 yıl önce her iki kulaktan işitme kaybı %35 ve görmeden %5 aldım raporum %38 çıktı geçen ay ilerle olduğunu belirtip tekrar heyete soktular her iki kulaktan %40 işitme kaybı ve görmeden %5 aldım ayın 20 sinde raporu alacağım sizce oran % kaç çıkar ?? Teşekkürler

(Serkan45) kardeş göz%40 kulak %5 se sonuç garanti veriyorum sonuç:%43

Tam terside olsa %43

40+5: 45 baltazar formülüne göre %43 sonucu

Babam doğuştan işitme ve konuşma engelli. Babam için durum bildirir raporu almak için gittiğimizde Odyoloji testinde Sağ 116dB , Sol 118dB çıktı. K.B.B'daki Doktor Bey Formda %52 ve %20 şeklinde yazdı. Diğer doktorlar da S.K.K(Sağlık Kurulu Kararı) gibi ifadeler kullandı. Yani formda çok bişey yazmadı. 20 gün sonra sonuçları verecekler. Acaba yüzde kaç engel oranı verirler?

*Yurt benden bu belgeyi istedi. Yüzde 40 ve üzeri bir oran verirler mi?

Arkadaşlar bende geçen gün babam için başvuru yaptım. üroloji %50, dahiliye %40, kardiyoloji %30, kbb % 20, fizik tedavi % 20, göz % 30 verdiler. acaba rapor sonucu ne olur yardımcı olursanız sevinirim....

hamit47

baltazan hesaplanmasıyla sonuç ortaya çıkar

Hamit47 %100 Çıkıyor Sonuç Ama inşallah Yanlış hesaplamadım

%100 Çıkıyor ama yanlış hesaplamadım umarım

serkan plt sanırım %100 yanlış... benim hesapladığıma göre 88 çıkıyor.

60 yaş altı ise %91
60 yaş üstü ise %92 yapar

K.B.B Doktoru İşitmeye (%52) ve Konuşmaya (%20) Verdi. Bunlar Tek Engel Midir Yoksa Ayrı Ayrı 2 Engel Midir?

Selam arkadaşlar 20 eylül de heyete çağırdılar raporu ne zaman alırım

Bugün heyete girdim kulak %40 göz %5 olarak haftaya Cuma sonucu al dediler bakalım hakkımızda hayırlısı ne çıkacak

merhaba !Dün ben mersin büyükşehir hastanesine gittim.kulaktan orta bilateral işitme cihazlı raporumu görmezden gelerek yeni odiyometri yaptılar.burda beni hafif derece bilateral işitme kayıplı gösterdiler ve kulakçı %16 yazdı.

dahiliye hipertansif tansiyon hastası olduğum için sadece 47 ? diye birşey yazdı.(ilk dahiliyeye gittim raporda)

cildiye % yazmadı ama kolda çay tabağı büyüklüğündeki melanostik nevüsü sınıf cetveline benzer birşeyle ölçtü ve cinsel organım üzerinde yer alan vitiligo rahatsızlığımı yazdı.

fizik ve genel cerrah sadece fitik ameliyatı olmuştur yazdı.diğerleri ise görüldü yazdı.Ve kurulda beni gören kurul hekimi bana fıtıkla ilgili otururken kalkarken sıkıntı oluyormu dedi bende çok fazla durur isem kalkarken sıkıntı yaşıyorum birde ayaklarım şişiyor dedim.

Şuan 10 iş günü içinde sonuçlanacak dediler sizce benimözür oranımı % kaç yaparlar. OturanBoğa abimiz yanıtlarsa sevinirim.(Yaşı ise 34 dür)

Son düzenleme:
baltazar formülünde tam tersi çıktı.dahiliye 47 kulak 16 olduğu için 55 yazıyor bunun dışında cildiyede 10 verirse ki koldaki melanostik nevüs normalde 20 cm den büyük olduğu %20 verebilir.dahiliyenin birleşimi de 52 vermiyormu?oturanboğa abimiz konuyu aydınlatırsa sevinirim.http://www.sanosgb.com/sayfa/hesaplamalar/ozurlulukHesabi

Son düzenleme:
20/09/2018 de bende girdim heyete çıkışta yetkiliye sordum 15 gün sonra postaya veririz dedi.şaka gibi.

arkadaslar bizmi yanlış hesaplıyoruz yoksa onlarmı ? onların sisteminde hesapladım 44.5 çıktı.ama balthazar formülünde 55 çıkıyor?Bunu OturanBoğa abimizin hesaplamasına bırakıyorum.

Arkadaşım nasıl hesapladın?Ayrıca anladığım kadarıyla engelli kimliğim kesin çıkıyor.Ama bu oranda neden balthazar formülünde büyük olanla küçük olan orana baktığınızda ikisinin kesiminde %55 çıkıyor?Yeni adayım arkadaşlar sorumu maruz görün.Çalıştığım iş yeri işten çıkarırsa diye bir korkum var.Gerçi engelli kadrosu var ama yinede 2 yıldır çalıştığım bir yer çıkarırsa diye korkuyorum.Engelli olarak yaşadığım şehirde iş bulmam büyük sıkıntı.teşekkürler

Slm baltazar formulune göre hesap yapıcam ama benim sakatlık oranlarım sadece sağ ayakda %25-%15-%10 formule gore hesaplarken en yuksek ve ikinci yüksek oran olarak 25 ve 15 imi baza almam lazım ?

şimdi sizinkine söyle söylemek gerek sadece tek bir hastalığınızmı var suayip bey???? Eğer öyle ise oran şu şekilde formülde %25 + %15 = %37 oluyor tabi en doğru kararı doktorlar verir.balthazar formülündeki cetvelde ise ilk en yükseği buluyorsunuz sonra en alttaki sayı grafiğinde ikinci hastalığınızı bulup ikisinin kesiştiği nokta sizin yüzdeliğinizi veriyor.Örnekleri incelediğim kadarıyla ordada %36 çıkıyor

Üst Alt