Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Balthazard Formülü ile toplandığında % XX + % XX kaç olur?
Slm canlar..benim %85'lik raporum 1 yillikti ve 10.ayda bitiyor.yenisi icin nasil bir süreç izlemem gerekiyor birde bu yeni raporuma uyku apnesi de ilaveten ekleticem yüzde kaç eklerlerse %90'ı geçerim..şimdiden tşk ederim canlar...
sen şimdiden randevu almaya bak 10.ay gelmeden işini tamamlamaya bak daha vakıt var dıye bekleme yogunluktan ıstenebilecek tahlıllerden falan dolayı yenı raporu çıkarman uzn sürebilir
%90 olması için enaz %30 daha almanz gerekıyor
Merhaba benim bir gözüm protez bir kulağımda duyma problemi var sizce %40 oranında rapor alabilir miyim yardımcı olur musunuz daha yeniyim bu sitede bilgim yok
umut2135Teşekkür ederim cvp verdiğiniz için peki ben suan öğrenciyim okulumun bitmesine 2 yıl var başarılı bir öğrenciyim rapor alamazsam hiç bir iş yeri beni normal olarak işe almaz mi ?
Malulen emeklilik için tek bir hastalıktan en az %60 almalısınız. Ayrıca malüllük tespitini SGK yapar. Yani SGK sevkiyle gittiğiniz hastaneden alınacak "oran verilmemiş" sağlık raporunun yine SGK tarafından değerlendirilmesi sonucunda eğer tek bir hastalıktan %60 ve üzeri oran alırsanız ancak mallülen emekli olabilirsiniz.
Sizin aldığınız rapor Engelli Sağlık Kurulu raporu. Bu raporun %40 ve üzeri olması durumunda engellilerin yararlandığı tüm sosyal haklardan yararlanabilirsiniz. Sizinki de zaten %47 gelmiş. Diğer şartları tamamlamanız durumunda erken emeklilik hakkı da elde edebilirsiniz (dikkat: erken emeklilik malülen emeklilikten farklıdır). Genelde maliye son dönemdeki raporları, eksik evrak vesaire yoksa, aynen onaylıyor.
Erken emeklilik hakkı elde edip etmediğiniz sigorta başlangıç tarihiniz, toplam prim gününüz ve sigortalı olduğunuz yıl sayınıza göre değişmekte.
Lütfen daha fazla bilgi için forumdaki ilgili başlıkları inceleyiniz.
Obezite kilom121 boy 165 uyku apnesi hafderecede bozukluk piskrati astim bel fitigi boyun kireclenme ve boyunkisaligi lutfen canlar ne allabilirim bana yardimci olursaniz sevinirim tum ozel kardeslerimize selam olsun allaha emenet kalin
EVRE VI:% 100
Fizik muayene ve eko kardiyografi ile kalp yetmezliği tanısı konulan, ejeksiyon fraksiyonu %30âun altında olan veya NYHA sınıf âIII-IV hastalar..
aldıgımız zaman baltazard formulune gore % kaç oluyor ?
Abim benim şimdiden teşekkür ederek bana yardımcı olursanız sevinirim benim normal olarak hocalarimizin (Dr) in verdiği oran 105 heyeteki sonucun ne çikarve bidoktorum da 3ay sonra degerlendirecem dedi buradan birşey puan 3 ay sonra çıkarsa rapora nasıl yansır bu da heyeteidi veya ne yapmam gerekir sevgili ve değerli abicim sevgi saygilar
OturanBoğa
iyi günler annemin rapor oranı
onkolog %80
genel cerrah %25
dahiliye %20+10
60 yaş üstü %10
bu oranların toplamı kaç yapıyor yardımcı olursanız sevinirim çünkü araç almak istiyoruz ? -mka
iyi günler annemin rapor oranı
onkolog %80
genel cerrah %25
dahiliye %20+10
60 yaş üstü %10
bu oranların toplamı kaç yapıyor yardımcı olursanız sevinirim çünkü araç almak istiyoruz ?
arkadaşlar bugün heyete girdim fizik el %20 ayak %20
diyabet ameliyatı %25
endokrin %20
gastroloji %25
göz %28
nöroloji %15
kulak %10
diyabet %20
puanlarım var baltazar a göre engelli puanım kaç olur yardımcı olursanız sevinirim
Slm canlar..ben bugun rapor icin doktorlari gezdim aldigim oranlar su sekilde...endokrin: 20+20+10+10 kardiyoloji: 50+10+10 nöroloji: 20 raporum kaç çıkar acaba